Neden spam ?

• Kullanıcı altug06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

altug06

Kayıtlı Üye
Spam kanalı olan arkadaslara sormak istiyorum neden spam? Bu kadar eziyet çekip stres yaşıyorsunuz en kotu dandik Minecraft videosu cekseniz YouTube için rahat 4 k izlenim 1 k abone alırsınız. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum neden kendinize spam yolunu seçip emek vermeden para kazanmak istiyorsunuz? Herşeyi geçtim gergin stres yapıyorsunuz yok kanalım onaylanmadı kapatıldı ve diye.

aylık 5 hanelileri bir kez gör sen intihar edersin, bizim kadar dayanabilir misin :D

çünkü kolayına geliyor insanların spam yapmak , özgünle uğraşamazlar. ha ben spamın zirvesinide gördüm dibinide 2 senedir özgün yapıyorum kafam rahat.

eskiden dizii çizgi film, anime vs yükleyerek real de aylık kazanamacağın paraları günlük kazanılıyordu da o yüzden

günde 12 saat asgari ücretle çalışıp ay sonunda 1600 tl almaktansa.

Spam yapıp günde en az 1600 tl kazanmak daha cazip geldiğindendir.

özgün kapanmıyormu özgünde kapanıyor formda çok gördük özgün kanalların kapandığını benimde 175k özgün kanalım kapandı sırf spam kanal kapanmıyor stres spamda yok özgündede var

Ama anlamadigim tek sey ne biliyor musun? Neden insanlar boyle bir soruyu, cogunlugunu spamcilarin olusturdugu YT para forumunda sorar? Birde "emek vermeden para kazanmak" etiketiyle sorar. Cogunlugunu dedim cunku 3-4 yil once, hemen hemen herkes spam yapiyordu burda. Ama simdiki youtube sartlarindan dolayi artik insanlar ozgune yonelmeye basladi. Ki hala spam yapan azimsanmayacak bir kitle var.
Uzun zamandir spam yapmasamda, bununla ugrasmakta bir emektir. Hemde gayet bilgi, sabir ve uykusuz geceler gerektiren bir emektir. Minecraft videosu cekmekle kiyaslamak biraz... hatta baya baya bi hakaret olur.

Ama anlamadigim tek sey ne biliyor musun? Neden insanlar boyle bir soruyu, cogunlugunu spamcilarin olusturdugu YT para forumunda sorar? Birde "emek vermeden para kazanmak" etiketiyle sorar. Cogunlugunu dedim cunku 3-4 yil once, hemen hemen herkes spam yapiyordu burda. Ama simdiki youtube sartlarindan dolayi artik insanlar ozgune yonelmeye basladi. Ki hala spam yapan azimsanmayacak bir kitle var.
Uzun zamandir spam yapmasamda, bununla ugrasmakta bir emektir. Hemde gayet bilgi, sabir ve uykusuz geceler gerektiren bir emektir. Minecraft videosu cekmekle kiyaslamak biraz... hatta baya baya bi hakaret olur.

Niye hocam ? Asıl Minecraft videosu şuan daha karlı 1 gb ram olan bilgisayarda bile çalışıyor ekran kartı gerekliliği yok üstüne 2018 yılında Minecraft videosu çeken toplam 4-5 tane Türk kanal kaldı ve bunlarda 300-400 k hatta 1 milyon izleniyor yeni açılan kanallar bile günde 20-30 k izlenim alıyor video başına. Ben sana boş bir alan daha söyleyeyim ekin soyak 2016da günlük vlog çekmeyi bıraktıktan sonra Türkiye'de bu alan boş kaldı yaklaşık 2 hatta 2.5 senedir günlük vlog çeken bir Türk kanal yok isteyince ozgundede çok boş alan var para kazanmasını bilene spama gerek yok.

Spam kolay gibi gözüksede aşırı bilgi birikimi ve gayret gerektiren bir çalışmadır.

Hakiki spam yapmak Minecraft videosu, saçma sapan youtuber videoları ile kıyaslanmaz. Siz TR ile yabancı birim kazancını bilmediğinizden öyle konuşuyorsunuz. Türkiyeye zamanında 1m izlenime çok komik rakamlar kazandırırdı ama gel gör ki dil ingilizce vs vs olunca aşırı kazanç olurdu.. Spam hiç bir zaman bitmez tabi her güncellemede masadan eksiliyor dostlar önceden 1000 kişi ekmek yiyorsa spamdan şimdi 10 kişi felan anca..

zamanında küpü dolduran doldurdu Spam gelecek vaad etmez, onun için daha garanti kazanç kapısı aramak en doğru yol olacaktır.. Grafikerlik, yazılımcı vs vs..

Son düzenleme:
Şimdi bir şeyi düzelteyim, spam da çalışırım özgünde. Ikisine de emek veriyorum, ancak spam yaptığım içerik benim değil bir nebze hırsızlık yapıyorum ve bunu kabullenebiliyorum. Neden yapıyorum diye soracak olursan ortalama bir işte aylık kazanabileceğimin 2 katını bir günde kazandığımdan. Özgün içerik 20dk lık bir show, 4 saatlik derleme gibi asla kazandırmaz ve youtube - abonelere güven olmaz. Yarın küfür ettin bu politikamda yok diye özgün kanalımı kapatırsa yada para kazanmayı iptal ederse kafayı yerim ama spamm kanalımı kapatırsa üzülmem. Youtube böyle dandik poltikalarını sürdürdükçe ben spamm devam ederim, üstüne bir de ykında vietnam sahte telif mafyaları özgünlere de dadanacaktır bekleyin görün.

Son düzenleme:
beni tanıyan biçok kişi bilir,ben tüm günümü pc başında yt ile ugraşarak geçirmedim hiç.az çalıştım,öz çalıştım.özgün yada gerçek hayatta bi iş söyleyin bana,günde 30dk çalışıcam ve ayda 10k-20k-30k para alıcam heray.böyle bi iş varmı?özgünde günde 30dk çalışarak ayda 10k kazanmam için kaç yıl cepden yemem gerekiyor?herkesin nedenleri farklıdır tabi ama benim spam çalışma sebebim bu oldu her zaman?bu kadar az çalışarak bu kadar iyi para kazanacak başka iş var dedilerde ben spamı bırakıp gitmedim mi :)

edit : ayrıca ytde dizileri filmleri ytye yüklüyorduk,ytden öncede ben hotfile,rapidshare gibi sitelere yükleyerek para kazanıyordum.benim için sadece filmleri yükledigim server degişti,ben aynı işe devam ettim.

Son düzenleme:
İçerik film ve konunun özeti :D 21.444.043 görüntüleme

k6E2oW.png

sende 200 k ben diyeyim 500 k :D aylık kazanç...

türkler zoru sever :D bu sitede spamı kimse bence eleştirmemeli... bu cok tartışıldı.

spam konusunda haram helal emek vs burda eleştiremeyiz.

bu olay sadece cuma namazlarına gidip 5 vakit namaz kılmayanları eleştirmek gibi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri