Nedir kardeşim bu teliflerden çekdigim!!

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

bysetoll

Yasaklanmış
arkadaşlar artik her hafta kanallarimin resmen düzenli olarak kapatilmasindan biktim bu şans bana mi vuruyor anlamadim ki dizi yüklüyorum tak telif geliyor bir video atiyorum tak topluluk geliyor normal bir komedi videosu yada başka bir video atiyorum yine topluluk geliyor geçen gün ben böyle arkadaşlik görmedim diye bir konu açmiştim o kanali destekleyen sponsor arkadaşim saolsun ama malesef o kanalida bugün kaybettim nedir bu çektigim telif ve topluluklardan...!!

Dizilerden uzak durun diye çok kişi tavsiye verdi.Telif vermesi normal yani.Komik videolara gelince tamamen şansına bağlı :)

Durumlar bendede aynı sayılır :( Artık millet ****liğine mi videoları şikayet edip dikkat çekiyo yada yoksa gidipte tarla soğanın cücüğü bize mi denk geliyo anlamadım ama bu durumları biraz can sıkıcı olmaya başladı :(

durumlar bendede aynı sayılır :( artık millet ****liğine mi videoları şikayet edip dikkat çekiyo yada yoksa gidipte tarla soğanın cücüğü bize mi denk geliyo anlamadım ama bu durumları biraz can sıkıcı olmaya başladı :(

ne şansmiş kardeşim normal videodan başkasindada var o adama topluluk gelmiyor direk bizi vuruyor o şans...

Youtube takmis sana :) paylastigi dizi nedir ? karadayi kzuey guney bunlar acik sozludur ama kurtlar vadisinden uzak dur sag gozterip sol vuru.!!! hic bir uyari vermez eslesmeymis falanmis filanmis sonra bir bakarsin :) telif okulu :D tecrube yani o okuldan ben mezunolmaktan biktim onlar beni mezun etmekten bikmadi.!!

Ben suanda bir yol buldum gibi dizi olayinda fakat izleyici cekme sorunu nu gideremiyorum birde ona care bulursam yakinda yapimcilarla ortak calisirim :) haberleri olmadan ama onlar yaoacak dizi yi filmi ben yayinliyacagim :)

peki nedir telif sahiplerinin bizlerden cektigi?:

bu lafa çok güldüm :D

---------- Mesaj saat 18:12:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:26 civarında gönderildi. ----------

Youtube takmis sana :) paylastigi dizi nedir ? karadayi kzuey guney bunlar acik sozludur ama kurtlar vadisinden uzak dur sag gozterip sol vuru.!!! hic bir uyari vermez eslesmeymis falanmis filanmis sonra bir bakarsin :) telif okulu :D tecrube yani o okuldan ben mezunolmaktan biktim onlar beni mezun etmekten bikmadi.!!

Ben suanda bir yol buldum gibi dizi olayinda fakat izleyici cekme sorunu nu gideremiyorum birde ona care bulursam yakinda yapimcilarla ortak calisirim :) haberleri olmadan ama onlar yaoacak dizi yi filmi ben yayinliyacagim :)

paylaştıgım şeyler taa eskiden oynamış amerikan dizileri nerden buldularda beni telif attılar anlamış degilim kazanç çok iyidi :D

Ama gerçekten millet okadar yüklüyo hiç bişey olmuyo hatta bide utanmadan benim logom var sende videoları kaldır diye mesaj atıyo :D birkaç gün sonra telif hakkı sahibi olan yapımcı gelip telif basıyo :D sonra öteki kanala gidip bakıyom adam 2 saat önce yeni bölümü yüklememiş :D Ondan sonra videolara altyazı geçmekten başka bişey kalmıyo :D :D Ama inat ettim :D bir dizi var adamlar telif göndermeye bıkmadılar bende kanal açmaya bıkmadım nerdeyse 30 kanal açtım onlar kapadı hala dewam ediyom bakalım kim pes edicek sabırsızlıkla bekliyorum :D

Ama gerçekten millet okadar yüklüyo hiç bişey olmuyo hatta bide utanmadan benim logom var sende videoları kaldır diye mesaj atıyo :D birkaç gün sonra telif hakkı sahibi olan yapımcı gelip telif basıyo :D sonra öteki kanala gidip bakıyom adam 2 saat önce yeni bölümü yüklememiş :D Ondan sonra videolara altyazı geçmekten başka bişey kalmıyo :D :D Ama inat ettim :D bir dizi var adamlar telif göndermeye bıkmadılar bende kanal açmaya bıkmadım nerdeyse 30 kanal açtım onlar kapadı hala dewam ediyom bakalım kim pes edicek sabırsızlıkla bekliyorum :D

Dizinin Adi Ne ? Ben ihtar yemekten kurtuldum onlar benden biktilar galiba oyle cok bir surtusmede yasamadik ama cabuk pes ettiler :) 6 ihtardan sonra devami gelmedi seytan kulagina :) nazar etmeyim 193. bolum ve 194. bolumler de tik yok hala yayindalar

Dizinin Adi Ne ? Ben ihtar yemekten kurtuldum onlar benden biktilar galiba oyle cok bir surtusmede yasamadik ama cabuk pes ettiler :) 6 ihtardan sonra devami gelmedi seytan kulagina :) nazar etmeyim 193. bolum ve 194. bolumler de tik yok hala yayindalar

Benimki yabancı dizi türk dizilerinde çabuk bıkıyolar da yabancılar bayağ istikrarlı taşı kim delicek merak ediyorum :D

Benimki yabancı dizi türk dizilerinde çabuk bıkıyolar da yabancılar bayağ istikrarlı taşı kim delicek merak ediyorum :D

dizinin ne tur oldugu degil ne derece ihtar verdigi onemli :) Kurtlar Vadisi Pusu yu cuma yayinla pazartesi sabahi ihtar alirsin gunu nu hic sasmaz :) seytan kulagina 2 haftadir sesleri cikmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri