Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba ben bu forumda yenıyım. Sımdı nereden baslamamı tavsıye edersınız. temmuza kadar 1-2 mılyar para kazanmam gerek. Bu ısler seo gıbı olmadıgından acemıyım bıraz![]()
3 ayda 1-2 milyar hedefiyle başlarsan çok husrana ugrarsın hocam.Az ile yetinmesini bilmeyen çoğu hiç bulamaz.
ula 7aydır burdayım toplasan 200tl kazanamadım pehpeh
Hocam daha yenisiniz 2-3 ay gibi kısa bir sürede o kadar para kazanma ihtimaliniz çok düşük. Serkan hocanın videolarını izleyin yavaş yavaş başlayın. Kanalınızı açın videolarınızı yükleyin.
Unutmayın "Aza Tamah Etmeyen Çoğu Bulamaz"![]()
hocam benim hedefim 300 400 tlydi 1 ayda 1000 tlye yaklaştım.hedefinizi büyük koyun
---------- Mesaj saat 19:08:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:31 civarında gönderildi. ----------
arkadaşım eğer 7 ayda 200 tlye ulaşamadıysan bu senin önem vermediğindendir.uğraşıp kazanamadım diyen olamaz
ula 1 2ayda gelıpte bana burda 2 3bın tl kazanıcam dıye konuşma yenisin 2 3ay çok kişi tanıdım 3 4 5bın kazanan alayı yardım aldı tanıdıkları vardı şunu şunu yap dediler hazıra kondular 1 2 ayda 2 3 bın aldılar yardım olmassa 0 2 -3bın rüyadan başka bişey değil Mesela: adama soruyorum kanka vds ılemı yukledin botmu aldın adam bana bot ne vds ne dıyordoğru ebdne 7aydır bişey kazanadm okul sağlık derken zamanım kalmadı tam başlıcaktım bot vds vs aldım ertesı gun unlem geldı patladım
heleki şu ünlem olayı var dahada herşey berbat oldu
hocam benim hedefim 300 400 tlydi 1 ayda 1000 tlye yaklaştım.hedefinizi büyük koyun
---------- Mesaj saat 19:08:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:31 civarında gönderildi. ----------
arkadaşım eğer 7 ayda 200 tlye ulaşamadıysan bu senin önem vermediğindendir.uğraşıp kazanamadım diyen olamaz
yahu adamın hevesini kırmaneden kazanamayasın ben bile kazandıysam herkes kazanır
![]()
Yok hocam amacım adamın hevesini kırmak değil sadece bu işe çok para kazanacağım diye girip 2-3 ay sonra vazgeçenlerden olmasın diye söylüyorumBende bu işe ilk başladığımda kazanamıyordum ilk ayında 30 lira kazandım sonraki ay 90 lira sonra 120... böyle devam etti. Bir anda çok yüksek miktarlar kazanmak bazı sonuçlarda doğurur. Kanalların kapanması parayı alamamak gibi
![]()
hocam siz 300-400 ytl hedefle 1000 ytl kazanmışsınız.az hedefleyip daha çok kazanmışsınız dahada çok kazanın insallah.Ben hayatta şunu ögrendim hocam buyuk beklentilerle başlanan işler,çogunlukla husranla sonuçlanır.
aynen öyle kanalalr kapandı ama devam yılmak yokben konu açmıştım bıktım diye.delirmiştim.1 hafta boyunca elime geçen 0.20 tl yani 20 kuruş.ona rağmen yılmadım uğraştım ve 3-5 gelmeye başladı.sabrı olan admın yapacağı iş.sonra bi akmış kendiliğinden oluk oluk akıyor
![]()
ula 7aydır burdayım toplasan 200tl kazanamadım pehpeh
Sizde spmacısınız anladığım kadarıylaBen spam çalışan bir insan değilim. Bence spam işine başlayacaklar tek kanal ile başlasın sonra 2 sonra 5... böyle böyle spama başlasın
Ama bence her zaman tek kanal çalışmak daha iyi çünkü kanal kapanma diye bir derdim yok para kazanma gitme diye bir derdim yok
Kanalıma 2 telif gelirse o kanala daha video atmam ama silmemde çünkü hala para kazandırmaya devam ediyor. Yeni kanala geçer devam ederim
![]()
Tabi ki üstad Serk@nYT nin videolarını izleyerek başlamalısın
Bu ısler seo gıbı olmadıgından acemıyım bıraz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.