Nereden içerik bulabilirim?

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben daha bu pinterest işine başlayamadım.Domain+reklam olayı tamamdır ancak 2 sorunum var:
1)Sitelerime nereden içerik bulup çekebilirim?(Adsense kopya içerikten ban atmaz mı?)
2)Pinterest için pek çok wp eklentisi mevcut.Ancak ben hangisini kullanmalıyım bilmiyorum?
Bilen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

@Karamanli hocam şimdi yardımcı olsanız olmaz mı?

Arkadaşlar hemen başlamak istiyorum.Nasıl içerik bulabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum özellikle tecrubeli arkadaşlardan.Şu pinterest işine bende girmek istiyorum ama kopya içerik konusundan endişeliyim.

Son düzenleme:
herkesin yaptıgı gibi pinterest işi yapacaksan kopya olayından korkma.çünkü bu işin olayı o zaten.pinterest spam yapılıyor,ytde nasıl başka kanalların içeriklerini alıp bizim kanala ekleyip para kazanıyorsaydık,burdada durum aynı.banlanma,hesapların kapanması filan gibi olaylar bu yüzden sık sık yaşanıyordur zaten.

Pinteresttede mi başkalarının içerikleri yükleniyor?

Arkadaşlar bir türlü şu pinteresti yapamadım nasıl yapabileceğimi gösteren bir video var mı?
Bu arada başka yöntemlerde deniyorum ancak bir türlü para kazanamıyorum.Bildiğiniz para kazanma yöntemleri varsa yazar mısınız?

elle çalışmayı deneyebilirsin pinterestte. şu konuyu inceleyebilirsin.

https://www.r10.net/pinterest/22439...t-calismak-isteyenler-icin-destek-konusu.html

yazılım, kod bilgin vs yoksa bu şekilde deneyebilirsin yok ben spam bot olaylarını çözerim diyorsan da eğitim seti satanlar vardı onlarla görüşebilirsin. bu işlerde önünde kazanan bi yol haritası yoksa başarı şansın nispeten düşük. önce ücretsiz konuları araştır, yetmediğini düşünüyosan eğitim setlerine yönelebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri