Nerve Filmi ve Gerçek Olma İhtimali

PÖH

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar dün gece bu Nerve adlı filmi izledim baya hoşuma gitti film kısaca şöyle bir siteye uygulama vs siteye girerken izleyici veya oyuncu olarak giriş yapıyorsunuz eğer oyuncu olarak giriş yapınca telefonunuza mesajlar geliyor doğru mu cesaretmi oyununun benzerı ama sadece cesaret var :D bu mesajda atıyorum 100$'a şurdan atla veya barda şarkı söyle bilmem ne yap cinsi şeyler oluyor filmde baya insanlar oyuna bağımlı felan olmuş bu tip birşeyin gerçek olma ihtimali sizce nedir :D Tabi şu da var görevi kabul eden kişi yaparken canlı yayın yapıyor yaptıgına dahil insanlar izliyor seni her izleyen izlemek için belli bir para veriyor sen görevi yapınca para direkt banka hesabına yatıyor sizce böyle birşeyin olma ihtimali nedir :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
S.a arkadaşlar dün gece bu Nerve adlı filmi izledim baya hoşuma gitti film kısaca şöyle bir siteye uygulama vs siteye girerken izleyici veya oyuncu olarak giriş yapıyorsunuz eğer oyuncu olarak giriş yapınca telefonunuza mesajlar geliyor doğru mu cesaretmi oyununun benzerı ama sadece cesaret var :D bu mesajda atıyorum 100$'a şurdan atla veya barda şarkı söyle bilmem ne yap cinsi şeyler oluyor filmde baya insanlar oyuna bağımlı felan olmuş bu tip birşeyin gerçek olma ihtimali sizce nedir :D Tabi şu da var görevi kabul eden kişi yaparken canlı yayın yapıyor yaptıgına dahil insanlar izliyor seni her izleyen izlemek için belli bir para veriyor sen görevi yapınca para direkt banka hesabına yatıyor sizce böyle birşeyin olma ihtimali nedir :D

Filmi İzlemek İsteyenler : Nerve
biri yapsa tutar kesin:)

milllet para için birbirini bile öldürürken neler yapmazlar herşeye cesaret der ve yaparlar:D ozamanda oyunun bir espirisi kalmaz.

filmdeki seyircilerin gözünü kan bürümüş olması oyunu yapmayı düşünenleri teşvik eder ama olmaz ya :D

biri yapsa tutar kesin:)

Sağlam bir altyapı ile tutar gibime geliyor :D

milllet para için birbirini bile öldürürken neler yapmazlar herşeye cesaret der ve yaparlar:D ozamanda oyunun bir espirisi kalmaz.

Hocam oyunda dogruluk yok zaten cesaret hep görev veriyor izleyici diyor şunu yap su kadar belli bir zamanın var yaparken siteden canlı yayınlıyorsun yapınca direkt ödeme alıyorsun :D filmde mesela bir sahnede adama 10k dolarmı ne vericekler gokdelenın tepesınde ki vince cık tel el sark diyorlar sarken 5 e kasdar say adam yapıyor hopp 10k banakda :D

farklı bir filmmiş izlerim tşkler

Rica ederim hocam izle baya güzel film ben begendım :D

filmdeki seyircilerin gözünü kan bürümüş olması oyunu yapmayı düşünenleri teşvik eder ama olmaz ya :D

Olabilirde filmde ki gibi degılde daha masumane olabilir :D belki bizim ülkemizde tutmayabılır acaba yurt dışında tutacagına eminim :D

olur bence iyi fikir :)

Değilmi aslın da saglam bir alt yapı ile Türkiyede bile yapılabılır iyi reklam yapılırsa atıyorum 10 kişi oyuncu oldu 1 kısı mesela erkek taksim meydanına çık justin biebera asıgım dıye bagır 100tl vericem diye görev ver temizz bu şekilde zamanla büyür :D

İşim çıktığı için yarı da bırakmak zorunda kaldım bugün izleyeceğim.Hayatımda en fazla 10 anime izlemişimdir.Sword Art Online diye anime var orada tam dalış teknolojisi gibi bir şey var ismi NerveGear oradan alınmış sanırım.
Edit;Pek benzemiyor aslında şimdi fark ettim :D

Son düzenleme:
Verdiğin görevlerin videolarını canlı yayınlarını bu uygulamanın youtube kanalında yayınlasan hergün onlarca video yayınlarsın kanal inanılmaz güncel ve aktif olur inanılmazda izlenim alır. Asıl parayı yt den kaldırırsın valla.

Verdiğin görevlerin videolarını canlı yayınlarını bu uygulamanın youtube kanalında yayınlasan hergün onlarca video yayınlarsın kanal inanılmaz güncel ve aktif olur inanılmazda izlenim alır. Asıl parayı yt den kaldırırsın valla.

yt'de aynı anda birden fazla canlı yayın yapılabılıyormu ki ?

Değilmi aslın da saglam bir alt yapı ile Türkiyede bile yapılabılır iyi reklam yapılırsa atıyorum 10 kişi oyuncu oldu 1 kısı mesela erkek taksim meydanına çık justin biebera asıgım dıye bagır 100tl vericem diye görev ver temizz bu şekilde zamanla büyür :D

zaten bu tür şeyler yyounowda falan oluyor şu kadar like gelirse şunu yapıcam falan yani direkt parayı verip direkt yaptırtmakta mümkün olmaz diye birşey yok :)

zaten bu tür şeyler yyounowda falan oluyor şu kadar like gelirse şunu yapıcam falan yani direkt parayı verip direkt yaptırtmakta mümkün olmaz diye birşey yok :)

Aslında haklısın hocam Youtuberları görüyoruz şu kadar like alırsam şunu bunu yapıcam diyen bir ton insan var bunları bağlıcaksın bir kaç youtubera reklam verdiricen alsana nerve :D site komisyonlu calısıcak atıyorum ben oyuncu oldum beni takıp etmek isteyenler 20tl ödicek bu 20tl nın yarsı sitenin yarını oyuncusunun olucak aynı sekılde de görevlerde paranın %25'i sitenin %75 oyuncunun olucak ohh temiz :D

Keşke biraz web yazılım ve mobil yazılım bilgim olsaydı yavvv en azından deneme amaclı yapılır bır bakarsın tutuyormus milyar dolarlıksın ilk Türkiyedesin sonra abd rusya hele ruslar ve abd lıler fena yardırırlar onlar bu tip çılgınlıkları seviyorlar birde paraya deger verıyor 10$ a adamlar neler yapar neler :D

canlı yayın yapsın demedim videolarını kaydedip göndersinler sende yt de yayınla

Hocam kaydet gönder yok mesela ben görevi verdim adam kabul etti 10dk ıcınde yapması lazım ve bunu yaparken canlı yayın yapıcak uygulama üzerinden birde şu noktayı unuttum insanlar takıp etmek istediklerini ücretini ödeyip takip edicek yt de yayın yapılırsa veya paylasılırsa insanlar para vermez kayıt olmazlar :)

Valla çok ilginç acun duymasın faaliyete koyar

Kesinlikle acun duymasın :D

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

Filmin yayınlandığı bir site birisi şöyle yorum atmış :D " Oyuna Benzer Bi Oyun Kodluyoruz 2USD ILE KAYITLAR FLN DUSUNUYORUZ Pek Yakinda " hahahahahah :D

Asıl soru şu aslında böyle bir şey yapılsa aramızdan ben oyuncu olurum diyen varmı ? :D yada ben 10 20 tl veririm bir oyuncuyu takip ederim ücretiyle de görev de veririm diyen varmı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri