Network of One muhabbeti

• Kullanıcı WinAtHere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

WinAtHere

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz bunlar gözüne kestirdiği kanalların reklamlarını yönetmek için video başı iyi ücretler ödemek istiyorlar. Bunlar hakkında bir tecrübesi olan var mı ? Bir açıklık getirsek şu konuya çünkü ciddi anlamda çoğalıyor bunlardan aldığım mesajlar büyük ihtimalle sizlere de geliyordur. Şuan tek bir videom için 4500 dolar teklif vermişler. 2-3 kere yolladım ilgilenmiyorum diye ama ısrarcılar skypedan görüşüp netleştirelim her şeyi falan diyorlar :) Daha önce mağdur olan yada çalışıp memnun olan var mı ?

Daha önce yeni nesil dolandırıcı dediler :D Eğer videolarınızın kazancı yetiyorsa ve riske girmek istemiyorsanız tavsiye etmem

Tek bir videonuz ne kadar kazanıyor. Verdikleri teklif uygun mu bi bakın !

Arkadaşlar biliyorsunuz bunlar gözüne kestirdiği kanalların reklamlarını yönetmek için video başı iyi ücretler ödemek istiyorlar. Bunlar hakkında bir tecrübesi olan var mı ? Bir açıklık getirsek şu konuya çünkü ciddi anlamda çoğalıyor bunlardan aldığım mesajlar büyük ihtimalle sizlere de geliyordur. Şuan tek bir videom için 4500 dolar teklif vermişler. 2-3 kere yolladım ilgilenmiyorum diye ama ısrarcılar skypedan görüşüp netleştirelim her şeyi falan diyorlar :) Daha önce mağdur olan yada çalışıp memnun olan var mı ?

Sonuç nedir hocam bana da gelmiş bir mail?

Sonuç nedir hocam bana da gelmiş bir mail?

Valla hiç ilgilenmedim hocam kanalda sıkıntılar var onlar yüzünden unuttum gitti
orkun ışıtmakın bir videosu var bunlarda:

https://www.youtube.com/watch?v=rYR-7VsT6hQ

zararlı olsa yada mağduriyet olsa sanmıyorum orkun 2 milyona yakın izlenim videosunu satsın :) mcnsine bakınca görebilirsiniz.

Ben orkuna bir şekilde ulaşmaya çalışayım cevap verir mi acaba :D

Valla hiç ilgilenmedim hocam kanalda sıkıntılar var onlar yüzünden unuttum gitti

Ben orkuna bir şekilde ulaşmaya çalışayım cevap verir mi acaba :D

Ben mail attım firmaya kaybedecek bişeyim yok hocam alırlarsa canıma minnet :)

Edit: Videonun birine 774 dolar verdiler satıyorum ucuza mı verdim acaba ?

Son düzenleme:
Hocam zaten video sizin ben olsam once para sonra mal derdim

Hocam haklısınız,bakalım para gelicek mi gelmese de önemli değil,teklif ve teklif onay sonrası bi 5 sayfalık quiz benzeri evrak imzaladım para 24 saat içinde hesapta olur demiş ama doğru ama yalan bizzat yaşayıp görücem gelirse kanıtlı paylaşırım gelmezse keriz gözü ile bakabilirsiniz :o

Hocam haklısınız,bakalım para gelicek mi gelmese de önemli değil,teklif ve teklif onay sonrası bi 5 sayfalık quiz benzeri evrak imzaladım para 24 saat içinde hesapta olur demiş ama doğru ama yalan bizzat yaşayıp görücem gelirse kanıtlı paylaşırım gelmezse keriz gözü ile bakabilirsiniz :o

Direk videoyu sil :D

para geldimi hocam

yok hocam 24 saat içinde diyor bakalım sonuç ne olucak şöyle bişey de göndermişler
WkJVRY.png

Hayırlısı olsun hocam umarım ödemeyi alırsın. Bana teklif az gibi geldi ne kadar izlenimi vardı videonun ?

Hocam toplam 860.812 görüntülemesi var günlük 6-7 K civarı görüntüleme var sadece 1 videoya talipler, kendi hazırladığım bir video,çok daha iyilerini 3 aydır hazırlamaya çalışıyorum işten vakit buldukça,parası az mı olabilir ne bilim şansımı denedim :) akşama tokatlanıp tokatlanmadığım anlaşılır zira site vietnam menşeili, iş yeri adresi los angales :o

benimde spam kanalıma görüşelim tarzı bişey yazmışlar pek bakmadım spam videoyu alıp nabıcak ki acaba :D

Gözünüz kapalı güvenin, rahatlıkla satabilirsiniz videolarınızı. Videolarınıza eşleşen atıp kazançlarını kendilerine çeviriyorlar. Paypal yada banka yoluyla ödemenizi alırsınız.

Yaklaşık 50K $ aldım bu adamlardan. 3 videodan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri