Network Sorgulama Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suhatuna

Kayıtlı Üye
Sanırım benim dışında çoğu kişi kanalın Sayfa Kaynağı kısmından giripte kanalın adsense mi , partner mi olduguna bakabiliyor :D

Bir abimden ricada bulunmuştum ve bu siteyi yapmıştı , sorgulayacagınız kanaldan herhangi bir Video URL si girerek Kanalın Partnerini görebilirsiniz , düz Kanal Url si verdiginde de Adsense oluyor sanırım.

Ben buldugum kanalları araştırrıken burayı kullanıyorum , işine yarayanlar ,
İsteyenler kullanabilirler...

ADRES : NETWORK SORGULAMA

Son düzenleme:
Artık spam kanalların %99.99u adsenseye bağlı, bakmaya bile gerek yok. Adamlar adsenseyi spama düşürmeme taktiğini biliyo, kanalları bastıkça basıyo adsenseye, partnere sokmakla falan uğraşmıyolar.

neden sayfa kaynağından bakmak varken abine böyle bir ricada bulundun ve içerik avı olmadığını nerden bilecez ?

neden sayfa kaynağından bakmak varken abine böyle bir ricada bulundun ve içerik avı olmadığını nerden bilecez ?

- Sayfa kaynağına bakmak daha uzun oldugu için linki kopyala yapıştır yaparak burdan bakıyorum daha kolay oluyor diye RİCADA BULUNMUŞTUM :)

- Forumdaki sistem varken de onu kullanıyordum , içerikleri AVLAYIP AVLAMADIKLARINI bilmıyorum ama bana direkt linkten sorgualaması daha kolay geliyor hocam , benim bildigimi forumdaki çogu kısı bıldıgını dusundugumden gizlim saklım yok :) yarın yine açsınlar , yine sorgularım ...

- ''işine yarayanlar ,isteyenler kullanabilirler...'' diye belirttim orda :) sen kullanmayabilirsin , hatta kimse kullanmayabilir , ben,mki sadece benim gibi düşünenlere bir kolaylık , senin ve senin gibi düşünenler Sayfa kaynagından devammm ;)

- Sayfa kaynağına bakmak daha uzun oldugu için linki kopyala yapıştır yaparak burdan bakıyorum daha kolay oluyor diye RİCADA BULUNMUŞTUM :)

- Forumdaki sistem varken de onu kullanıyordum , içerikleri AVLAYIP AVLAMADIKLARINI bilmıyorum ama bana direkt linkten sorgualaması daha kolay geliyor hocam , benim bildigimi forumdaki çogu kısı bıldıgını dusundugumden gizlim saklım yok :) yarın yine açsınlar , yine sorgularım ...

- ''işine yarayanlar ,isteyenler kullanabilirler...'' diye belirttim orda :) sen kullanmayabilirsin ...

hocam bırak bu hizmet veriyorum iyilik yapıyorum ayaklarını hem forumdaki sorgulama olayını nerden çıkarttın ki konumuz o değil neyse başkasına içerik vermek isteyenler kullansın hadi iyi aksamlar

yanlış anlamayında vidIQ eklentisinde zaten bu bölümde yazıyor hocam :)

yVr45N.jpg

ayrıca eklentiyi kurduktan sonra bu bilgiye ulaşmak için network sorgulamak istediğiniz videoyu açmanız yeterli sağ tarafta eklenti otomatik olarak tüm verileri topluyor bilmeyenler için faydalı olabilir bu bilgi :)

hocam bırak bu hizmet veriyorum iyilik yapıyorum ayaklarını hem forumdaki sorgulama olayını nerden çıkarttın ki konumuz o değil neyse başkasına içerik vermek isteyenler kullansın hadi iyi aksamlar

Sen salak mısın? Tipin mi öyle gösteriyor?

Ne demek : ''bırak bu hizmet veriyorum iyilik yapıyorum ayaklarını'' , hadi bak dalgana insanı gece gece sinir etme... Kullanmak istemesen kullanmazsın ...

Kullanma biladerim ...
Kullanma kafana silah dayayıp kanallarını sorgula diyen mi var sana???

Bak dalgana gece gece , yorumlarını kendine sakla ...

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

yanlış anlamayında vidIQ eklentisinde zaten bu bölümde yazıyor hocam :)

yVr45N.jpg

Hocam ''vidIQ'' kullanmıyorum , o yüzden neresınde yazdıgını da bilmıyorum :)
Bilmek zorunda oldugumu da düşünmüyorum ...

Orada belirttigim gibi ''Kullanmak isteyen olursa kullansın , saçma düşünceler olan olursa KULLANMASIN ...''

Konu kilitlendi gerekli cezalar verilecek

Arkadaş bir sitenin tanıtımını yapmış kullanır kullanmassınız size kalmışta arkadaşı içerik hırsızı yapmışsınız resmen bunlar ağır şeyler ve ıspatı olmadan yazıldığında ceza vermem gerekiyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri