Yaptığı açıklama:
Merhaba muhterem nasıl bir yazı istiyorsunuz. Geçen yazdık zaten. Özetleyeyim tekrardan
Network yazılımı bilen herkes bilir zaten. Biz 1999 dan beri internet üzerinden canlı yayın ve stream hizmetleri veren bir firmayız. O zamanlar youtube bile yoktu piyasada
Firaset.net
Umutfm.com
Tefsirdersi.com
Kurandersi.com
Ve anadoluda 50 den fazla radyonun hem site hemde yayın hizmetini veriyorduk. Şu anda tvdunyasi.com ve Canliyayin.net.tr ile canlı yayın hizmetlerimiz devam etmektedir.
Ana sitemiz networkbil.net dir.
Şu anda 100 lerce video üreten firma bünyemizde ve bizim sunucualrdan yayın ve video hizmeti vermektedir
Cubbeliahmethoca.tv
Siyertv.com
Tefsirdersi.com
Semazentv.com.tr
Tvdunyasi.com : Tüm tv ler bizim sunucualrdan yayın vermektedir.
Firaset.net
Umutfm.com.tr
Lalegultv.com.tr
Tv5haber.com
Tv5.com.tr
Ve 500 den fazla şirket bünyemizde yer almaktadır.
Youtube hizmetlerimiz 1 ocakda başladı. Hızla devam etmektedir.
Video yüklemeler devam ettiğinden tüm videolar için henüz telif uyarısı gitmedi. Hesaplarımıza göre 1.5 milyon kadar bizim bünyemizdeki müşterilerimize ait video bulunmaktadır. Hepsine telif uyarısı göndereceğiz.
İyi çalışmalar
Arkadaşlar iletişime geçtim hafta sonu olduğu için net cevaplar alamadım iletişim geçtiğim arkadaş dışardaymış mobilden yazamıyormuş.
Pazartesi net bi açıklama bekliyorum dedim tamam bilgilendiririz diye yazdı Pazartesi gelen açıklamayı konuya eklerim.
Sorduğum sorular ve verdiği cevaplar:

web siteleri: NETWORK YAZILIM canliyayin.net.tr
Pazartesi günü net bi açıklama yapacakmış.
Merhaba muhterem nasıl bir yazı istiyorsunuz. Geçen yazdık zaten. Özetleyeyim tekrardan
Network yazılımı bilen herkes bilir zaten. Biz 1999 dan beri internet üzerinden canlı yayın ve stream hizmetleri veren bir firmayız. O zamanlar youtube bile yoktu piyasada
Firaset.net
Umutfm.com
Tefsirdersi.com
Kurandersi.com
Ve anadoluda 50 den fazla radyonun hem site hemde yayın hizmetini veriyorduk. Şu anda tvdunyasi.com ve Canliyayin.net.tr ile canlı yayın hizmetlerimiz devam etmektedir.
Ana sitemiz networkbil.net dir.
Şu anda 100 lerce video üreten firma bünyemizde ve bizim sunucualrdan yayın ve video hizmeti vermektedir
Cubbeliahmethoca.tv
Siyertv.com
Tefsirdersi.com
Semazentv.com.tr
Tvdunyasi.com : Tüm tv ler bizim sunucualrdan yayın vermektedir.
Firaset.net
Umutfm.com.tr
Lalegultv.com.tr
Tv5haber.com
Tv5.com.tr
Ve 500 den fazla şirket bünyemizde yer almaktadır.
Youtube hizmetlerimiz 1 ocakda başladı. Hızla devam etmektedir.
Video yüklemeler devam ettiğinden tüm videolar için henüz telif uyarısı gitmedi. Hesaplarımıza göre 1.5 milyon kadar bizim bünyemizdeki müşterilerimize ait video bulunmaktadır. Hepsine telif uyarısı göndereceğiz.
İyi çalışmalar
Arkadaşlar iletişime geçtim hafta sonu olduğu için net cevaplar alamadım iletişim geçtiğim arkadaş dışardaymış mobilden yazamıyormuş.
Pazartesi net bi açıklama bekliyorum dedim tamam bilgilendiririz diye yazdı Pazartesi gelen açıklamayı konuya eklerim.
Sorduğum sorular ve verdiği cevaplar:

web siteleri: NETWORK YAZILIM canliyayin.net.tr
Pazartesi günü net bi açıklama yapacakmış.
Son düzenleme: