nextplustan an itaberi ile numara alamıyıyorum unable to get next plus number hatası veriyor
sizdede sorun varmı
sizdede sorun varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çık tekrar iste geliyor
hocam telefon yada pc wifi ye bağlı ise ip değiştirin programdan çıkıp tekrar deneyin aynı hatayı bu şekilde aşıyorum ben
hocam kayıt olurken geçerli bi email girip emaile gelen onaylama linkini de yaparak deneyin bence başka türlü de bildiğim çözüm yok eğer acil bi durum varsa callromania yı indirin oda gayet rahat bi program
https://play.google.com/store/apps/...r=utm_source=pingerhomepage&utm_medium=button
bunu kullanın arkadaslar seri sekilde numara alabilirsiniz
https://play.google.com/store/apps/...r=utm_source=pingerhomepage&utm_medium=button
bunu kullanın arkadaslar seri sekilde numara alabilirsiniz
Hocam mobildeyim ama anlatmaya çalışayım ilk önce web tarayıcısına gir 1mobile yaz apk olarak indir onu sonra oradan text free finger yaz indir hocamHocam bluestackte yok bulamadım.Nasıl yapıcaz yardımcı olsanız?
Hocam mobildeyim ama anlatmaya çalışayım ilk önce web tarayıcısına gir 1mobile yaz apk olarak indir onu sonra oradan text free finger yaz indir hocam
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.