Niche Ban Riski ?

• Kullanıcı masterthone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

masterthone

Yasaklanmış
Arkadaşlar araştırdım ama konu bulamadım kusura bakmayın. YENİ nicheye başlamak istiyorum gösterim var günlük 100 150 tıkımda var ama tbm 08 i geçmiyor. niche yapmak istiyorum ama tek adsensem var banlanır diye korkuyorum ban riski varmı nichenin.

Ben kendi mantıgımla yola çıkarak sonuçta yanlıs bişey yapmıyoruz bu parayı google veriyo bize zorla tıklattırmada yok niche kelimelerle ilgili videolar bulup kanal açıp o kişilere tıklattırcaz yani tamamen dogal ve gerçek neden ban olsun ki ama böyle bi söylenti var niche çalışan er geç banlanır gibisinden

Araştırdın ve bu konuyu bulamadın öyle mi hocam ?

Yazı stilin düzenlenmiştir. Biraz daha dikkatli olabiliriz. Teşekkürler.

Arkadaşlar araştırdım ama konu bulamadım kusura bakmayın. YENİ nicheye başlamak istiyorum gösterim var günlük 100 150 tıkımda var ama tbm 08 i geçmiyor. niche yapmak istiyorum ama tek adsensem var banlanır diye korkuyorum ban riski varmı nichenin.

Ben kendi mantıgımla yola çıkarak sonuçta yanlıs bişey yapmıyoruz bu parayı google veriyo bize zorla tıklattırmada yok niche kelimelerle ilgili videolar bulup kanal açıp o kişilere tıklattırcaz yani tamamen dogal ve gerçek neden ban olsun ki ama böyle bi söylenti var niche çalışan er geç banlanır gibisinden

Tiklari dogal yollardan elde edersen sorun olmaz banlanmazsin. Fakat ona buna link atip reklama tikla dersen google onu er gec farkeder. Ayrica tamamen nicheyle alakali bi video ve etiketler varken tik aldiginda TBM oranin yine dusuk olabilir. Biri direkt olarak videona girip 10 saniye bekleyip reklama tiklayip cikiyosa gelen oran mutlaka dusuk olur. TBM oranina etkiyen bi cok sebep var.

Tiklari dogal yollardan elde edersen sorun olmaz banlanmazsin. Fakat ona buna link atip reklama tikla dersen google onu er gec farkeder. Ayrica tamamen nicheyle alakali bi video ve etiketler varken tik aldiginda TBM oranin yine dusuk olabilir. Biri direkt olarak videona girip 10 saniye bekleyip reklama tiklayip cikiyosa gelen oran mutlaka dusuk olur. TBM oranina etkiyen bi cok sebep var.

mesela hocam 500 Dolarlık bir niche bulduk bunla ilgili güzel bir kanal açtık özendik bözendik videoları bulduk attık. açıklamaları başlıkları düzelttik. izlenimde almaya başladı ve tıkda geldi. bu tıka tabiki 500 dolar vermez ama yüksek vereceği kesin e buda dogal olarak tbmyi yükseltmiş olmazmı

yardım istedik. bulamadığımızdan konu açtık. herşeye muhalefet olmayın yardım edeceksen yazarsın etmeyeceksen senin yakana yapışıp nolur yardım et diyen yok..

AYRICA:

İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.

report edildin..

MADDE 12
(3) Yukarıdaki yükümlülüğe aykırı hareket eden kişinin iletisi düzenlenir.Bu tutumun devam ettiği saptanırsa üye; 3 ila 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.

mesela hocam 500 Dolarlık bir niche bulduk bunla ilgili güzel bir kanal açtık özendik bözendik videoları bulduk attık. açıklamaları başlıkları düzelttik. izlenimde almaya başladı ve tıkda geldi. bu tıka tabiki 500 dolar vermez ama yüksek vereceği kesin e buda dogal olarak tbmyi yükseltmiş olmazmı

Hocam ev duvarları boyanıyor bir videoda ve sen niche olarak boyner isimli bir firmanın nichesini kullandın ve 500$'lık bir kelime diyelim sana hiçbir şey yapamazlar. Çünkü konu ile alakalı.

niche kelimeleri alakasız videolara koyarsan olabilir belki

videoyla alakasızsa etiketler bu işten uzak durunuz. Adsenseniz banlanabilir bununla da kalmaz sabıkanızdan dolayı kara listeye alınırsınız. Ondan sonra çalışabilmek için uğraş dur yok ip değiştir, yok yeni adsense ...vb. bence değmez kardeşim...

cevaplar için teşekkürler . alakasız olmayacak direk niche videoları bulup yükleyeceğim sanırım burda ki ayrım bundan dolayı ÇÜNKÜ ARAMA YAPTIĞIMDA DA net birşeye rastlamadım banlanır diyende vardı banlanmaz diyende. Yani alakalı olursa video banlanmaz ama tutupta dizi videosuna niche eklersem banlanırım sanırım :D

nasıl bulamassın konu hocam.musleranın sabit konularında bile vardı niche.10 etiket gireceksen 7 sini niche gir ama 500 dolarlık değil tabiki.aranma oranı yüksek getirisi normalin biraz üzerinde kelimeler. forex finance vs gibi.3 tane de kendi video nla alakalı olsun.youtube algılayamasın yani senin niche yaptığını

Bi kac etkiyen sebebi soyleyeyim once,

Videona ne sekilde ulasildigina bagli olarak
Videonun ne kadar izlendigine bagli olarak
Reklama ne zaman tiklandigina ve acilan sitede gecirilen vakte bagli olarak

Degisiklik gosterir verecegi miktar. Ayrica videon niche ile alakali, etiketlerin niche diye videolarda niche reklam cikma garantisi yok. Ornegin senin videon bi hastalikla ilgilidir. Adamin biride internette araba arastirmasi yaptiktan sonra hastaliklara bakarken senin videona denk gelirse o videoda araba reklami yada tamamen alakasiz biseyde cikabilir.

Yinede soyledigin dogru, dogal yollarla aldigin her tik er gec TBMnin yukselmesine sebep olur ve banlanmazsin durduk yere. Fakat niche ile ugrasmak o kadar kolay degil, hele onlara izlenim aldirmak zaten cok zor. Eger cok aranan seyler olsalardi niche olmazlardi.

Selamlar hocam,

Sizlere konu açmayın demiyoruz, ancak konu açmadan önce sadece arama butonunu kullanarak konu açmanızı öneriyoruz. Bu şekilde daha sağlıklı bir bilgi alışverişi sağlayabiliriz. [MENTION=114]FGA[/MENTION] arkadaşımız sizlere durumu belirten bir post yazmış.

İncelemenizi öneririm. Teşekkürler.

Bi kac etkiyen sebebi soyleyeyim once,

Videona ne sekilde ulasildigina bagli olarak
Videonun ne kadar izlendigine bagli olarak
Reklama ne zaman tiklandigina ve acilan sitede gecirilen vakte bagli olarak

Degisiklik gosterir verecegi miktar. Ayrica videon niche ile alakali, etiketlerin niche diye videolarda niche reklam cikma garantisi yok. Ornegin senin videon bi hastalikla ilgilidir. Adamin biride internette araba arastirmasi yaptiktan sonra hastaliklara bakarken senin videona denk gelirse o videoda araba reklami yada tamamen alakasiz biseyde cikabilir.

Yinede soyledigin dogru, dogal yollarla aldigin her tik er gec TBMnin yukselmesine sebep olur ve banlanmazsin durduk yere. Fakat niche ile ugrasmak o kadar kolay degil, hele onlara izlenim aldirmak zaten cok zor. Eger cok aranan seyler olsa niche olmazlardi.

bilgiler için çok teşekkürrler hocam şöyle düşnüüyorum hergün kanal açıyoruz zaten günlük açtıgımız kanallardan sadece bir tanesi niche olsa yani günlük 1 niche kanal açsak 1 ay sonunda elimizde 30 kanal olmuş olur hadi bunların %50 si kapansa 25 kanal. bundan da bence çok az da olsa izlenim ve tık gelir düşüncesindeyim.

bilgiler için çok teşekkürrler hocam şöyle düşnüüyorum hergün kanal açıyoruz zaten günlük açtıgımız kanallardan sadece bir tanesi niche olsa yani günlük 1 niche kanal açsak 1 ay sonunda elimizde 30 kanal olmuş olur hadi bunların %50 si kapansa 25 kanal. bundan da bence çok az da olsa izlenim ve tık gelir düşüncesindeyim.

Denemeden bilemezsin, denememeni gerektirecekte bisey yok. Hersey dogal oldugu surece ban sorunuyla karsilasmazsin. Websitelerinde dahi niche calisan bi cok insan var. Niche calismaktan ban yense o kadar insan ugrasmazdi heralde.

Denemeden bilemezsin, denememeni gerektirecekte bisey yok. Hersey dogal oldugu surece ban sorunuyla karsilasmazsin. Websitelerinde dahi niche calisan bi cok insan var. Niche calismaktan ban yense o kadar insan ugrasmazdi heralde.

çok teşekkürler hocam Allah razı olsun başlıyorum hemen niche işine:D

Bence ilk olarak kesinlikle alakasız çalışma
alakalı videoya alakalı niche kelime eklediğin zaman hiçbişey olmaz
bende 3 haftadır nicheyle uğraşıyorum, iyi sonuç aldım diyebilirim ancak tbm tam istediğim gibi daha şimdilik çok çok yükselmedi, hedefim ortalama 1 dolar civarı tbm yapmak bakalım inş zamanla olucaktır Allahın izniyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri