Niche ban?

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KimYooShin

Kayıtlı Üye
200-300 tl lik niche kelimeler buldum bu kelimelere göre kanal ve videolar hazırladım ban yermiyim sizce ? tık filan alırsam:p

Boşuna uğraşma bence kardeşim. Ban yemezsin ama kazanacağını zannetmiyorum.

dostum öncede söylediğimi söylüyorum. bence niche kelimede reklamın olması önemli. eğer niche kelimende reklamın yoksa bir fayda vereceğini sanmıyorum

anladım arkadaşlar teşekkürler 500 liralık kelimeler filanda var onlardada sıkıntı çıkmaz inş

niche calısmayı yeni baslayanlar için sakıncalıdır. sonra ban yersen oturup hüngür hüngür ağlarsın :)

İyi ya işte yeni başlamış kaybedecek bir şeyi de yok.Denesin.Bir işe pata küte girişmek genelde iyidir.İnsanın ufkunu açar.
niche calısmayı yeni baslayanlar için sakıncalıdır. sonra ban yersen oturup hüngür hüngür ağlarsın :)

İyi ya işte yeni başlamış kaybedecek bir şeyi de yok.Denesin.Bir işe pata küte girişmek genelde iyidir.İnsanın ufkunu açar.

senin görüşün öyledir.körü körüne olacak bir seyi neden yapsın ki.yeni adsense almak veya acmak kolay mı ? deneme yanılma yolu yapacağına forumdaki konuları okuyup üzerinde yorum yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Bu konuyu tartışmak yersizdir amma dediğim körü körüne dal demek değil.Kaç tane konu var niche hakkında ama yine de sorular soruluyor.Çünkü net bir bilgi yok.Söylediklerimi ban açısından söylemedim alacağı tbm değerleriyle alakalı söyledim bunu.Tabi belirtmem gerekiyordu yanlış anlaşılabileceği için.Velhasılı kelam yt işinin olmazsa olmazı denemek ve görmek
senin görüşün öyledir.körü körüne olacak bir seyi neden yapsın ki.yeni adsense almak veya acmak kolay mı ? deneme yanılma yolu yapacağına forumdaki konuları okuyup üzerinde yorum yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

adsensede kesinleşmiş 331 tl var
yeni adsense açıp yapıcam :D lakin kelimelere göre video yaptım ? 130 kişi izledi bile kelimelerle alakalı yerlere reklam yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri