Niche çalışma yaptığımı zannediyorum tam emin değilim

• Kullanıcı runarer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

runarer

Kayıtlı Üye
arkadaşlar tüm videolarda ki etiketlere bunları ayarladım

sdn,gametracker,void 0,yaz,rurouni kenshin,shine bright like a diamond,15 günlük hava durumu,kanald,rurouni kenshin,ox news,fox news,msnbc,twitch tv,goodreads,greatandhra,rotoworld,centrelink,marketwatch,Fox News Channel (TV Network),tvlinks

adwords te hepsinin tbm yüksekti şimdi ben niche çalışma mı yaptım?

sdn,gametracker,void 0,yaz,rurouni kenshin,shine bright like a diamond,15 günlük hava durumu,kanald,rurouni kenshin,ox news,fox news,msnbc,twitch tv,goodreads,greatandhra,rotoworld,centrelink,marketwatch,Fox News Channel (TV Network),tvlinks

Hayır nıche calısması bu degıl.Sızın yaptıgınız sadece o da bı ıhtımal tbmyı oynatabılır

niche calısması olması için tam ne yapmam gerek?

---------- Mesaj saat 18:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:10:22 civarında gönderildi. ----------

evet var hocam

1 konu 1 kelime grubu 1 kelımeyı barındıran kanal adı.5 tbmsı yuksek kelıme ıle alakalı kelıme grubu olması gerekır.

1 konu 1 kelime grubu 1 kelımeyı barındıran kanal adı.5 tbmsı yuksek kelıme ıle alakalı kelıme grubu olması gerekır.

benim kanalım komedi videoları üzerine o zaman bu etiketleri siliyim normal etiket yapayım?

alakasız etiketlerle spama düşebilirsiniz dikkat.Tavsiyem videoyla az çok alakalı idare edecek düzeyde tbm'li kelimeler bulmanız.

teşekkür ederim hocam bu arada dün 2800 gönderi geldi ama 1 tık bile almadı sebebi nedir?

gösterim sayısını adsenseden mi youtube dan mı söylüyorsunuz.Adsenseden söylüyorsanız verilerde gecikme olabildiğini gördük geçmişte.Youtube dan söylüyorsanız youtube daki her video izlenimi adsenseye yansımaz.

gösterim sayısını adsenseden mi youtube dan mı söylüyorsunuz.Adsenseden söylüyorsanız verilerde gecikme olabildiğini gördük geçmişte.Youtube dan söylüyorsanız youtube daki her video izlenimi adsenseye yansımaz.

ne yazık ki adsense den bende ilk verilerde gecikme vardır diye bekledim bekledim ardından niche kelimeler yazdım direk 7 tık oldu

kelimeleri degistirmenle tik almanin alakasi yok bi kere.Videolarin neyle alakaliydi ? Etkiketlerinde gordum shine bright like a diamond yaziyor. Bunun ne oldugu hakkinda fikrin var mi? Rihanna'nin sarkisi o ve reklam cikma ihtimali yok. Eger bos beles kelimelerle doldurursan etiket kismini tbm oranin zaten cok dusuk olur. Hic kurcalama birak ya onerilen tavsiye edilenleri gir yada hic girme.TBM oranin 0,05 in altina dusmez o zaman

kelimeleri degistirmenle tik almanin alakasi yok bi kere.Videolarin neyle alakaliydi ? Etkiketlerinde gordum shine bright like a diamond yaziyor. Bunun ne oldugu hakkinda fikrin var mi? Rihanna'nin sarkisi o ve reklam cikma ihtimali yok. Eger bos beles kelimelerle doldurursan etiket kismini tbm oranin zaten cok dusuk olur. Hic kurcalama birak ya onerilen tavsiye edilenleri gir yada hic girme.TBM oranin 0,05 in altina dusmez o zaman

Çok acemiyim hocam adwords ta tbm si yüksekti direk ekledim.Cahil de değilim biliyorum o kadarını :o. Sağolun tavsiyeleriniz için

Cahilsin demiyorum hocam sonucta aklina gelmesi lazimdi yine reklam cikmayacagi :) istersen simdilik bos birak etiket kismini aradaki farka bak.Eger istedigin gibi gitmiyosa onerilen etiketlerden ekle.

Genelde bu tarz sorulara araştırmadın mı? Bu konu hergün açılıyor. Şu linkten bak gibi cevaplar verilir forumlarda.

Ama burda bi şekilde yol gösterilmesi, hatalı olan işlemler, ne yapılırsa iyi olur gibi söylemler çok hoşuma gitti. Herkese teşekkürler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri