niche calistigim kanal satiliktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Kanal Adi : Sadece Satın Alan Görebilir bilebilir.
Kanal Kategorisi : niche uzerine kurulu-saglik
Kanal Dili :ingilizce
Abone Sayisi : 1 tane ve organik :)
izlenim Sayisi : 1062
Kanalinizda UYARI Varmi :tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 10 dolar uzeri (10gunde 140 dolar )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
p475n.jpg

Kanal Satis Fiyatiniz : 1500tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanal niche uzerine kuruludur ve 592 adet videodan olusmaktadir, tamami para kazanmaya aktif ve hicbirinde sorun yoktur. Cok pahali bir niche uzerine kurulu olup kanal ismi de nichedir, 27 mayista acilmis olup 7 hazirana kadar kazanci 139,73$ ( analytics verisi gec guncelledigi icin ),bu ay kazanci yeni eklenecek adsense de yansiyacaktir. Ek olarak kanalimi alan arkadas, benim yukledigim disinda kendi hicbir video yuklememek sarti ile kanalim bir ay icinde kapanirsa odedigi ucretin yarisini kendine iade ederim, bir baska teminatim ise kanalimi alan arkadas 3 ay icerisinde odedigini kazanamaz ise kanalimdan, aradaki farki gene iade ederim.

Yaklaşık 1200 TL'ye gelmiş oluyor mantıken. Biz bunu kaç ayda çıkaracağız?

en az 2 ayda cikacaktir ama 3 ayi bulmaz, videolar hep denenmis oldugu icin telif sorunu da olmayacaktir.

---------- Mesaj saat 22:28:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:25 civarında gönderildi. ----------

tesekkurler

Anladım, teşekkürler bilgi için. Birikmişte olsaydı şuan ödemeyi geçmiştim. :)

Hayırlı satışlar.

Bu işte ilerleyecek ve niche in tam anlamıyla farkına varmak isteyen kişiler için çok güzel bi referans olacak kanaldır şüphesiz, maddiyat olarak planlarım başka bir şey üzerine olmasa satın almak isterdim alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, hayırlı satışlar.

açıkcası param olsa düşünmeden alırım.o 592 niche video adsens banlanmadığı sürece getirir..

tesekkurler, baska satislarda artik, birkac calistigim kanalim var orta nicheli ama son gunlerde youtube sorunlari nedeni ile calismam durdu, onlardan bir veya ikisini de satisa sunacagim bir sure sonra, biraz daha referans olsun, ileri de daha buyuk kanallar olacak 10milyon uzeri izlenimli.

Anladım, teşekkürler bilgi için. Birikmişte olsaydı şuan ödemeyi geçmiştim. :)

Hayırlı satışlar.

tesekkurler, baska satislarda artik, birkac calistigim kanalim var orta nicheli ama son gunlerde youtube sorunlari nedeni ile calismam durdu, onlardan bir veya ikisini de satisa sunacagim bir sure sonra, biraz daha referans olsun, ileri de daha buyuk kanallar olacak 10milyon uzeri izlenimli.

Yanlış anlamayın, merakımdan soruyorum. Bu kanalları elinizde tutsanız yukarıda arkadaşın dediği gibi adsense banlanana kadar getirisi olur. Niye satıyorsunuz?

kanal ismi de nichelidir, sayi yada ek yok, tam nichedir, ek olarak youtube konu aramasinda cikan yuzlerce sayfa icinde kanal ismi de dahil videolarin bircogu ilk sayfada cikmaktadir, video aratmada youtube her sayfada 20 sonuc gosterir (standart ) ve bunun 7 tanesi bu kanala ait sonuc vermektedir, nichelerde izlenme cok az olur ama gun gectikce degeri artar. Kanali alan kisi her ay kazancini da bu konu altindan paylasirsa kanallarin degeri daha cok belli olacaktir.

---------- Mesaj saat 22:46:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:47 civarında gönderildi. ----------

Tbm calismasi yaptigim konuda da belirttigim gibi belli bir kazancin uzerine cikmasini istemiyorum adsense hesabimin, o yuzden adsense de fazla kazanc biriktirip stres yasamaktan daha kolay bu sekilde, ustelik bir niche ortalama bir haftami aliyor, denemek istedigim cok fazla dusunce var aklimda, her niche calismasi benim icin yeni bir deneme ve ogrenme oluyor ve daha verimli sonuclara ulasabiliyorum. Sonuc olarak niche gercek deger ve verileri adwords dahil hicbir yerde yok, sadece deneme arastirma ile sonuc oluyor.

Yanlış anlamayın, merakımdan soruyorum. Bu kanalları elinizde tutsanız yukarıda arkadaşın dediği gibi adsense banlanana kadar getirisi olur. Niye satıyorsunuz?

Hocam 592 sağlık videosu diyorsunuz .Hepsi telife açık videolar siz çekmediniz muhtemelen .Kaldıki 3 tanesi telife girse ki girecektir muhtemelen ve kanalın kapanmasına yol açacaktır .Biz harcadığımız 1500 tl ile kalacağız .Komik video kanal olsa telif almayabilir fakat sağlık videoları muhtemelen alır. Şimdi böyle bir kanala bu kadar para harcamak ne kadar mantıklı düşünmek lazım .Hayırlı satışlar .

Hicbir tanesi telife girecek video degil, ayni calismayi daha once de defalarca yaptim, ustelik bu kanaldaki tum videolar denenmis videolardir ve cok uzun zamandir bu konularda tecrubem var, su ana kadar hicbir niche calismamda tek bir telif almadim. Komik videolar da telif alma ihtimalin 100 kat fazla ve kazancin 100 kat az olacaktir, buna emin olabilirsin. Isi bilmedigini farzedip konuyu uzatmiyorum, tesekkurler.

Hocam 592 sağlık videosu diyorsunuz .Hepsi telife açık videolar siz çekmediniz muhtemelen .Kaldıki 3 tanesi telife girse ki girecektir muhtemelen ve kanalın kapanmasına yol açacaktır .Biz harcadığımız 1500 tl ile kalacağız .Komik video kanal olsa telif almayabilir fakat sağlık videoları muhtemelen alır. Şimdi böyle bir kanala bu kadar para harcamak ne kadar mantıklı düşünmek lazım .Hayırlı satışlar .

---------- Mesaj saat 23:24:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:22 civarında gönderildi. ----------

hayırlı satışlar hocam imrenerek sizi izliyorum
tesekkurler, biraz arastirma ve biraz da deneme yanilma ile siz de daha guzellerini yapabilirsiniz, tavsiyem kisisel deneme yanilmalar, yoksa hicbir bilgi direk sonuca getirmiyor.
berbat123- tesekkurler

Hicbir tanesi telife girecek video degil, ayni calismayi daha once de defalarca yaptim, ustelik bu kanaldaki tum videolar denenmis videolardir ve cok uzun zamandir bu konularda tecrubem var, su ana kadar hicbir niche calismamda tek bir telif almadim. Komik videolar da telif alma ihtimalin 100 kat fazla ve kazancin 100 kat az olacaktir, buna emin olabilirsin. Isi bilmedigini farzedip konuyu uzatmiyorum, tesekkurler.

Neyse hocam işi sizin kadar bilmesemde biraz öğrendik . Niyetim satışınızı baltalamak değil sadece fikirlerimi belirtmekti.Tekrar hayırlı satışlar.

Tesekkur ederim, telif kesin alir seklinde yazman disinda elbette gorus belirtmek hakkin, isin acikcasi kanal satmak-almak cok zor, satici icin kanali her zaman sattigindan fazla kazandiracaktir-alici icin ise her an kapatilabilecek sanal birsey almak risk, sonucta hicbir kanalin garantisi yok, kendi videona bile telif yada ihtar alabilirsin, kotu niyetli kisiler yeter ki istemesin, hersey mumkun maalesef youtube da, cunku denetim yok, kiskanclik icin edilen her ihtar sonuc verebiliyor. Hersey alici-saticid bitiyor. Gecen de bu forumda okudugum bir yazida arkadas kanalini satiyor ama icindeki paranin diger hesaba gectigini bilmiyor, alici kanali aliyor ve eski kazanc aliciya yansiyor, satici magdur ama alici arkadas durumu anlayisla karsiliyor, benzer sekilde ornegin bir kisi buyuk bir kanal satsa ve kanal kisa bir sure sonra kapansa ici rahat etmez diye dusunuyorum, benim icin oyle en azindan, yaptigim isten alici mutlu olmazsa o is icime sinmez. Bu yuzden su sekilde bir teminat verebilirim, kanalimi alan arkadas, benim yukledigim disinda kendi hicbir video yuklememek sarti ile kanalim bir ay icinde kapanirsa odedigi ucretin yarisini kendine iade ederim, bir baska teminatim ise kanalimi alan arkadas 3 ay icerisinde odedigini kazanamaz ise kanalimdan, aradaki farki gene iade ederim, bu sekilde kendine ve kanalina guvenen bir satis daha gosteremezsiniz.

Neyse hocam işi sizin kadar bilmesemde biraz öğrendik . Niyetim satışınızı baltalamak değil sadece fikirlerimi belirtmekti.Tekrar hayırlı satışlar.

Kanalı alıyorum. Cansu hanımla özel mesaj yoluyla konuştuk. Ödemeyi yarın yapacağım inşallah. Hayırlı uğurlu olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri