Sa Samimi Bulduğum Ytpara Ailem
Bugün adsense hesabımda gün geçtikçe azalan bir TBM oranı farkettim
içeriklerim izleniyor ama maalesef tbm düşük olduğunda istediğim meblayı elde edemiyorum.Çok denedim ama bir türlü şu niche konusunda kafam basmadı
.Etiket alakasız niche girmek adsenseye zarar verdiğinden de tedirgin oldum.etikete yazacağım bir kaç ve TBM ciddi bir bçimde ayakta tutabilecek kelimeler olursa sevinirim.
Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Şu 3 Kategori (futbol,Justin bieber haberleri one direction felan , sosyal haberler,)olsa yeter bir kaç kelime önerseniz bile bana yeter teşekkürler
---------- Mesaj saat 17:27:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:34 civarında gönderildi. ----------
Güncel
Bugün adsense hesabımda gün geçtikçe azalan bir TBM oranı farkettim
içeriklerim izleniyor ama maalesef tbm düşük olduğunda istediğim meblayı elde edemiyorum.Çok denedim ama bir türlü şu niche konusunda kafam basmadı
Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Şu 3 Kategori (futbol,Justin bieber haberleri one direction felan , sosyal haberler,)olsa yeter bir kaç kelime önerseniz bile bana yeter teşekkürler
---------- Mesaj saat 17:27:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:34 civarında gönderildi. ----------
Güncel