Niche Kelimeler

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar Yaklaşık Elimde Şu an 4 Bin tane Niche Kelime var alta bir tablo ekliyorum ama gel gelelimki niche kelimeler le hic calışmadım şimdi xxxxx yazan yer isimler kelimelerin ben xxx yaptım Sütun Sütun acıklarsanız neyin ne oldugunu sevinirim

Bu kelimelerle nasıl bir yol izlemem gerekli ????

wvqndD.jpg

banlanacaksınız çok sayıda mesaj yazmayın bence

Bu kelimeleri kullanarak video hazırlamak o videolara hit çekmek dağları delmekten daha zor. Kelime bulmak sorun değil ama telifsiz video bulmak lazım sonrada o videoya hit lazım en büyük sorunda o zaten.

bu youtube dan anladığım kadarıyla ,reklamlar en çok çerezlere göre çıkıyor...
sen nichelere uygun video bulacaksın,bunları açıklamaya ve etiketlere yazacaksın,videoyu izleyende senin videoya uğramadan önce bunlarla ilgili 1-2 site gezmiş olacak ki o zaman niche ne ait reklamla karşılaşsın.

Ilk baslarken niche olaylarina cok takildim bosuna 2-3 hafta zaman kaybettim. Youtube isi ile ugrasan icin bence en cok önemli olan izlenebilen kategorileri bulmaktir. Niche ile ugrasanlarin sonu ya ban yada zaman kaybi olabiliyor.

bu youtube dan anladığım kadarıyla ,reklamlar en çok çerezlere göre çıkıyor...
sen nichelere uygun video bulacaksın,bunları açıklamaya ve etiketlere yazacaksın,videoyu izleyende senin videoya uğramadan önce bunlarla ilgili 1-2 site gezmiş olacak ki o zaman niche ne ait reklamla karşılaşsın.

Peki Bu vds lerde işe yaramıyormu :))))

sonucda tek tık 300 dolar veren var örnegin yarım saat bu tür siteleri gezsek :)) sonra bu tür videoları gezip en son bizim videoya tek tık yapsak olmazmı :D

buldukların güncelse olur..

Güncel Güncel :))) 4000 bin kelimenin yarısını eliyorum diger yarısı yeter bana 200 verende var 300 verende :D dur bir deneyelim yapacak birşey yok banlanırsak zaten banlanacagız :D bir de bu şekilde denemeyi partnerlikde yapabiliyormuyuz acaba yoksa adsenseyi mi ilişkilendirmem gerekli daha önce nice kelimeler calışanlar bir acıklama yapsa ne güzel olur :)

[MENTION=314]laincest[/MENTION]

kardeşim niche kelimelri paylaşırmısın yada bu tarz kelımelerı nasıl bulurum yardımcı olurmusun

[MENTION=314]laincest[/MENTION]

kardeşim niche kelimelri paylaşırmısın yada bu tarz kelımelerı nasıl bulurum yardımcı olurmusun

hocam bende başka birisinden aldım kontrol ettigimde gercekden saglam olduklarını gördüm forumda bir konu vardı nasıl bulabilecegine dahil

istersen pm den skype at biraz vereyim oradan

hocam bende başka birisinden aldım kontrol ettigimde gercekden saglam olduklarını gördüm forumda bir konu vardı nasıl bulabilecegine dahil

istersen pm den skype at biraz vereyim oradan

skype kullanmıyorum.pm ile gönderebilirmisin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri