Niche reklam için neden .com .org .net ?

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar çeşitli niche videoları falan izledim adam niche kelimeyi buluyor sonra .com .net .org uzantılı site satın alın gibisinden bişeyler gösteriyor.Neden site kurulması gerekiyo ki?Bir tane öyle site buldum içinde hiç yt videosu yoktu?

Son düzenleme:
Yt olmasına gerek yok ki adam googleye reklam veriyo her reklam sadece youtubedeki videolarda çıkmıyor.

Yt olmasına gerek yok ki adam googleye reklam veriyo her reklam sadece youtubedeki videolarda çıkmıyor.

Hayır tık başı yüksek reklam ücreti almak için niche arıyor.Yani adam her reklama tıklamadan para kazanıyor ama bunun için neden site kurmaya gerek var ki?

Hayır tık başı yüksek reklam ücreti almak için niche arıyor.Yani adam her reklama tıklamadan para kazanıyor ama bunun için neden site kurmaya gerek var ki?

Araba sitesinde mi sigorta reklamın çıkma olasılığı daha yüksek yoksa her daldan her telden videoların ve içeriklerin olduğu bi yerde mi sigorta reklamının çıkma ihtimali daha yüksek sence?

Ya da şöyle sorayım.. Sen bi sigortacı olsan ve reklam vermek istesen hangisini tercih ederdin?

Hocam orda reklam falan yok sadece tanıtım var video bile yok resimler var.

Hocam orda reklam falan yok sadece tanıtım var video bile yok resimler var.

Site falan ne alaka anlamdım ama ben bildiğimi açıklayayım sana.
İlk önce niche etiketlerle ilgili bir video bul.Daha sonra o videoya niche kelimeleri gir.Niche kelimelerle aynı dilde video başlıgı yaz.Alakasız olmasın.Sonra videoyu izlettir.NOT: Niche kelimelerden başka hiçbir etiket girmeyin ve mesela etiketler ingilizce ise kesinlikle başka dilde etiket , açıklama,başlık vs eklemeyin videoya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri