Nihayet laptopu aldım hadi hayırlı olsun

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
daha önce bu konuyla ilgili 1 2 konu açmıştım
nihayet kendime uygun laptopu buldum. Sizce pahalı mı almışım lütfen kontrol edermisiniz
Ben 2gb ekran kartı olan genel laptoplara baktım onların fiyatı 1500 den başlıyor
bide işlemci hızı düşük olan laptoplar vardı ucuz olan
bunun işlemci hızı 2.6 3.2 ye kadar

özellikleri
i5 işlemci
500 gb hdd
2gb ekran kartı
3.Nesil Intel Core i5-3230M 2.6Ghz Turbo Boost 3.2Ghz 3Mb Önbellek

neyse siz bir linkine bakın kontrol edin ucuz mu pahalı mı almışım lütfen fikirlerinizi söyleyin
ha bide markası lenova :D:D

http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Lenovo-G580-59-360951-Notebook-pmu258508.html

1 ay önce almasaydım anında alırdım aynısından özelliklere göre bedavadan biraz pahalı :)

Fiyata göre iyi bence.Oyun da oynayabilirsin medium veya lowda hayırlı olsun.

bence güzel. lenova lar Türkiyeye ilk geldiğinde almıştım i-3 performans kaliteli, gerçektende parçaların ahengi, programlara yaramış malum abd de populer ulkemize 2 sene tahmının girdi. senin gereksınımını fazlası ile karşılar..

fiyata gelince piyasa piyatına göre de iyi.. sende iyi yakalamışsındır. i-5 pc 1,200 den başlıyor zaten...
PİŞMAN OLMAZSSIN MİCROSOFTUN KENDİ PC Sİ BU, YAZILIMDA KENDILERININ, YANİ PERFORMANS GÜZEL OLACAK... İYİ SEÇİM...

вαттυѕαу;99567' Alıntı:
Bu Fiyata bu laptop daha nolsun Canavar gibi :) de Hangi laptop olursa olsun ısınma sorunu vardır , keşke masaüstü alsaydın , Laptop pişmanlıktır :)

imza atarım bu sözün altına :D masaustu almak lazım ben 2 tane laptop aldım biri kendime ve kardesıme. Acer ve DELL.. Acer suan alev topu ya :D

Hayırlı olsun gayet iyi herhalde benim kadar leptop alan birisi daha yoktur hunharca kullandığım için sürekli alıyorum herhalde toplmda 10u geçti :D Leptopa çalışıyoruz bu arada fiyat iyi ama bende letiot alıyorum

imza atarım bu sözün altına :D masaustu almak lazım ben 2 tane laptop aldım biri kendime ve kardesıme. Acer ve DELL.. Acer suan alev topu ya :D

Acer Aspıre kullanıyorum şuan , Kışın çok işe yarıyor , İlk fırsatta içindeki harddiski söküp alacagım masaüstüne baglayıp geri kalanı çöpe atmak :p

вαттυѕαу;99579' Alıntı:
Acer Aspıre kullanıyorum şuan , Kışın çok işe yarıyor , İlk fırsatta içindeki harddiski söküp alacagım masaüstüne baglayıp geri kalanı çöpe atmak :p

bende de aspire 5536G var :D soguk memleketlerde oda ısıtıcısı olarak rahatlıkla kullanılabilir :D hdd bırak at cope gıtsın ya :D

вαттυѕαу;99567' Alıntı:
Bu Fiyata bu laptop daha nolsun Canavar gibi :) de Hangi laptop olursa olsun ısınma sorunu vardır , keşke masaüstü alsaydın , Laptop pişmanlıktır :)

masaüstü var kardeş olmaz mı
bunu almamın nedeni
masaüstü pc yle ailem çevrem bırakmıyorlar youtub çalışıyım
babam eniştem kuzenlerim yeğenlerim kim bizim eve gelse başına geçip oturuyor
mahalleden arkadaşlar var resmen bizim evi internet kafe yapmışlar bişey de diyemiyorum neyse :D

özellikleri gayet iyi bence fiyatı da uygun.. hayırlı olsun.. :)

bende de aspire 5536G var :D soguk memleketlerde oda ısıtıcısı olarak rahatlıkla kullanılabilir :D hdd bırak at cope gıtsın ya :D

HDD'de 3 yılın arşivi var , ne diyosun sen , buna bişi olsun intihar sebebi :)

bunu almamın nedeni
mahalleden arkadaşlar var resmen bizim evi internet kafe yapmışlar bişey de diyemiyorum neyse :D

He o zaman tamam , Her eve bi masaüstü şart , ilk fırsatta piyasada ki en güçlü masaüstünü alıyorum inş . Adıda GAME Computer hehe :)

bunu almamın nedeni

laptop işlik durumdur arkadasım :D alırsın laptpu 2 saat kullanırsın kapatırsın ama sen film izlicen oyun oynayacaksın youtube ıle ugrasacaksın zor dayanıyor aletler :S o yüzden masa ustu 6 sene dayanır laptop mak 3 yıl

---------- Mesaj saat 18:47:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:49 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;99589' Alıntı:
HDD'de 3 yılın arşivi var , ne diyosun sen , buna bişi olsun intihar sebebi :)

He o zaman tamam , Her eve bi masaüstü şart , ilk fırsatta piyasada ki en güçlü masaüstünü alıyorum inş . Adıda GAME Computer hehe :)

ip adresini verde bır bakalım neler varmıs hdd'de :D

вαттυѕαу;99567' Alıntı:

arkadaşlar ben ilkkez laptop lullanıcam yani bilmiyorum inş lenovada çok sıcaklık yoktur
bir arkadaşımdan biliyorum laptopu ısınma yapıyordu fan aldı
sizce ısınma yaparsa fan alsam sıcaklığı normal falan olur mu

arkadaşlar ben ilkkez laptop lullanıcam yani bilmiyorum inş lenovada çok sıcaklık yoktur
bir arkadaşımdan biliyorum laptopu ısınma yapıyordu fan aldı
sizce ısınma yaparsa fan alsam sıcaklığı normal falan olur mu

fanda kesmıyor bellı bır sureden sonra altına klıma taktırman lazım :D lenovolarda ses alttan gelıyor galiba öyle bır sorunu vardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri