Nisan Ayı Dolar Yükselişte

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

zQrrQ

Kayıtlı Üye
lifeden gelen paraları hemen bozdurmak istemiyorum 1 kuruş bile 2-3bin liraya zarara uğratabiliyo. o yüzden çok sıkı takip ediyorum doları. 7 nisan salı günü %1 arttı 2.56 civarından 2.60 civarına kadar fırladı. takip eden varsa yorumunu yazabilir. biraz daha yükselirmi.

edit : 2-3 bin lira sallama rakam. :D

Son düzenleme:
Kısa vadede 3-6 ay aralığı kadarınca 2.55-2.65 bandında seyreder, uzun vadede 12- 24 ay gibi bir aralıkda 2.70-2.85 aralığında seyreder, genel bir yükseliş var anlık yükselişler hızlı düşüşlere gebedir.

Sadece takiplerim ve analizlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

Kısa vadede 3-6 ay aralığı kadarınca 2.55-2.65 bandında seyreder, uzun vadede 12- 24 ay gibi bir aralıkda 2.70-2.85 aralığında seyreder, genel bir yükseliş var anlık yükselişler hızlı düşüşlere gebedir.

Sadece takiplerim ve analizlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

nisan 2-3 gibi baktığımda ortalama 2.63 civarındaydı. 6sı gibi 2.56 ya kadar düştü. 7sinde 2.60 çıktı. çok inişli çıkışlı risk almaya deymez yatırım yapmak çok zor

aynen çok etkilemiyormuş benim sayısal iyidir aslında hesaplayamamışım demin sattım bütün dolarları 2.598 den
Genel olarak ileriye yönelik kazandıracağını düşündüğün paraya yatırım yapmak iyidir, fakat sıcak olarak harcaman gereken parayı çevirip aldığında pek farketmiyor, güle güle harca. :)

En büyük zarar pp da oluyor adamlarda nasıl bir kur varsa 5 ay öncesi kuru,aldığı komisyon da cabası,Allah'tan wm geldi de içimiz rahat,neyse dolar falan yükselmesin sonra her şeye yansıyor zam da zam!!

şuan yatırımcıların ve sıcak paranın çekilmesinden dolar yükselişte uzun vadede paraya ihtiyacın yoksa bozdurma seçimlerden sonra doların 3 liraya kadar dayanacagini düşünüyorum. bence seçimlerin geçmesini bekle

Geçen yıl 2.50 olacak denildiğinde kimse inanmıyordu, ama 2.65'i gördü. Şimdi yıl sonuna kadar 2,80 olacak deniyor, muhtemelen 3 liraya dayanacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri