Note 2 ekranı çatladı - En ucuz yollu nasıl yaparım?

kayipsans

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın note 2 telefonun camı çatladı heryere sorduk 300 tl 200 tl falan diyorlar bazıları 400 ..

çinden ekran getirip taktırmayı falan duydum nasıl yaparız arkadaşlar bir bileniniz edeniniz varmı ?

youtubede videoları var ekranı nasıl takıcagını anlatıyor telefoncuya versen 300-500 arası ister. almak daha mantıklı 30 40 tl bişi camları veya izmir çankaya gibi kaçak telefon satılan biyer bulucaksın orada çinmalı cam taktıracaksın 100tl falan onlarda :d

375e arkadaş taktırdı dün tabi istanbul falansa yer 50 100 lira daha ucuza mal olabilir.

yalnız bildigim kadarıyle sadece ekran değişmiyor dokunmatik kısımlarda değişen ekrana dahil o yüzden biraz pahalı bendede s3 ekranda sorun oldu dokunmatik kısımlarda içinde oldugundan 250 tl bayılmıştım pek ucuza kaçmamaya çalış

hani bunu ucuz yollu halletmenin bir yolu yok öylemi

Keşke resmini koysaydın da görseydik.Piyasayı araştır netten bak

Benim note3 ün camı kırıldı ama sıkıntı yok böyle kullanıyorum

ben telefona buff taktırdım çekiçle vuruyorum kırılmıyo :D

Merhaba arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın note 2 telefonun camı çatladı heryere sorduk 300 tl 200 tl falan diyorlar bazıları 400 ..

çinden ekran getirip taktırmayı falan duydum nasıl yaparız arkadaşlar bir bileniniz edeniniz varmı ?
Benim discovery elite catlamisti 350 tl verdim :( cok pahali bu ekranlar.

geçen laptopun kaç inç ekranı 130 a değiştirdim 400 tl nedirr ya :D

yaptırma gitsin napıcaksın yaptırıp böyle kullan soranlarada yeni moda de :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri