Notebook Tavsiyesi

1700 ver sana kendi laptobumu vereyim
i7 işlemcili 6- ay garantsi kaldı.
Msi Ge70 (oyun bilgisayrı)

Laptop fanı lazım olursa alüminyum yüzeyli beklerim :)

Arkadaşlar konu dışına açıcaktım ama index almadığı için buraya açmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın lütfen.Kuzenim aradı beni yarın acil bir notebook alıcakmış özelliklerini söyledi bu özellikle önerebiliceğiniz sağlam notebook varmı?

6 gb ram olucak en az
i5 işlemci
Çelik metalik kasa
Isınma problemi olmayacak
Hp-Dell-Asus marka olucak
500 gb harddisk en az

Fiyatta 1.200-1.500 TL arasında olucak maximum 1.500TL olucakmış.

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Ne için kullanacaksınız hocam ona göre tavsiye vereyim.

dell marka tavsiye ederim
ısınmıyor kasmıyor servisi sağlam.

Hp vardı 1 - 2 hafta önce elimde format atamadım tam ortasında kapanıyordu ısınmaktan fön makinesini soğuğa alıp öyle atmıştım Ama öğrenciler için iyi ekranı söküp ocak olarak kullanabilirsiniz

Hp vardı 1 - 2 hafta önce elimde format atamadım tam ortasında kapanıyordu ısınmaktan fön makinesini soğuğa alıp öyle atmıştım Ama öğrenciler için iyi ekranı söküp ocak olarak kullanabilirsiniz

Ters çevir üstünde çay demle denendi onaylandı :D

Çok özür dilerim era hocam bu seferlik mazur görseniz acil olmazsa gerçekten açma gereği duymazdım.Arkadaşlar sağolun kuzen hızlı olsun dedi tek öyle oyun çok oynamayacak gündelik işlerini dökümanları halledicek bir notebook arıyormuş gold,vatan computer vb. gibi bir yerden alacağız model olarak önerebiliceğiniz bir makine varmı acaba?

Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 16:37 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Hp kötü diyorsunuz yani hocam tamam dikkata alırız en çok aradığı özellikte ısınma olmasını istemiyor.

Asus, Dell, Lenovo gibi markalara bakın

Hocam bu notebook karar verdim bilginiz varmı nasıl bir ürün sizce? 215 TLde hediye çeki varmış :)

125032689-1-toshiba_satellite_l50_a_1d3_notebook.jpg

http://www.teknosa.com/urunler/125032689/toshiba-satellite-l50-a-1d3-notebook

pm gönderdim

nisyantv' Alıntı:
yok hocam bunlar yeni seriler benim kisi 2013 model
MSİ GE70 ONc (video: http://www.youtube.com/watch?v=Cv7CFbYWNao inceleme: http://www.msi.com/product/nb/GE70_0NC.html#hero-overview)
intel i7 3630QM işlemci
nvidia gt650m 2gb gddr5 ekran kartı
8 gb (4*2) ram
ses sistemli
720 gb hdd
17 inç ekran
işletim sistemsiz

Not: bilgisayarı sahibinden.coma 2100 tl ile koymuştum satılmadı. satsaydım kendime msi gtx70 alıcaktım. Allaha şükür kazanıyoruz da. Satıp satmama konusunda tam kararım kesin değil. yine bi sen bak bakalım. bu özelliklere bu fiyata biraz zor bu cihaz alınır

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri