Edittt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1700 ver sana kendi laptobumu vereyim
i7 işlemcili 6- ay garantsi kaldı.
Msi Ge70 (oyun bilgisayrı)
Arkadaşlar konu dışına açıcaktım ama index almadığı için buraya açmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın lütfen.Kuzenim aradı beni yarın acil bir notebook alıcakmış özelliklerini söyledi bu özellikle önerebiliceğiniz sağlam notebook varmı?
6 gb ram olucak en az
i5 işlemci
Çelik metalik kasa
Isınma problemi olmayacak
Hp-Dell-Asus marka olucak
500 gb harddisk en az
Fiyatta 1.200-1.500 TL arasında olucak maximum 1.500TL olucakmış.
Şimdiden çok teşekkür ederim...
10-Forumda bir konu acacaksaniz lutfen,Acacaginiz basligin hangi kategoriye ve Foruma uygun olup olmadigini iyi dusundukden sonra en uygun kategoriye konunuzu acin.
Bu kurali ihlal edenler 3 Gun sure ile uzaklastirilacak,Konulari silinecekdir.
Hp vardı 1 - 2 hafta önce elimde format atamadım tam ortasında kapanıyordu ısınmaktan fön makinesini soğuğa alıp öyle atmıştım Ama öğrenciler için iyi ekranı söküp ocak olarak kullanabilirsiniz
Hp vardı 1 - 2 hafta önce elimde format atamadım tam ortasında kapanıyordu ısınmaktan fön makinesini soğuğa alıp öyle atmıştım Ama öğrenciler için iyi ekranı söküp ocak olarak kullanabilirsiniz
Asus, Dell, Lenovo gibi markalara bakın
Elinizdeki pc bu mu hocam?
Msi Ge70 Notebook Core i7 2.40 Ghz-16Gb-1Tb-17.3''-2Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar
nisyantv' Alıntı:yok hocam bunlar yeni seriler benim kisi 2013 model
MSİ GE70 ONc (video: http://www.youtube.com/watch?v=Cv7CFbYWNao inceleme: http://www.msi.com/product/nb/GE70_0NC.html#hero-overview)
intel i7 3630QM işlemci
nvidia gt650m 2gb gddr5 ekran kartı
8 gb (4*2) ram
ses sistemli
720 gb hdd
17 inç ekran
işletim sistemsiz
Not: bilgisayarı sahibinden.coma 2100 tl ile koymuştum satılmadı. satsaydım kendime msi gtx70 alıcaktım. Allaha şükür kazanıyoruz da. Satıp satmama konusunda tam kararım kesin değil. yine bi sen bak bakalım. bu özelliklere bu fiyata biraz zor bu cihaz alınır
Hocam bu notebook karar verdim bilginiz varmı nasıl bir ürün sizce? 215 TLde hediye çeki varmış
![]()
TOSHIBA SATELLITE L50-A-1D3 NOTEBOOK - Teknosa
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.