Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
skt'ye falan baktınız mı ¿
Yazın aldığımız nutellelar erimiyorda bu havadakiler mi ericeksıcaktan erimiştir fındıktır niye bu kadar bulandı mideniz ?
İğrenç geldi çünkü ayrıca o noktaların rengi büyük ihtimalle beyazdırneye miden bulanıyorben bir şey anlamadım
![]()
Yazın aldığımız nutellelar erimiyorda bu havadakiler mi ericek
Bizde tüketiyoruz da yeni olmaya başladı böylenutella sıcaktan eriyince böyle oluyor fındıktan dolayı abartılcak bir durum yok yıllardır tüketirim.
12/04/2017
Belkide böyledir ilk defa başımıza geldiği için yazayım dedim foruma
Genelde nutella 4 yada 5 gün içinde bitiyor evde o yüzden alırken pek sıkıntı çıkmaz diye alıyoruz da buda farklı bir düşünce tabiHocam skt bu tarih ise ürün eski sanırım. üretim tarihi nedir? 1 ay sonra bitiyor bunun süresi yenmez bence.
Atmamdaki amaç eğer ki zararlı bişeyse yada başkalarında başına geldiyse diye açtım konuyu.mideniz bulandıysa çöpe atarsınız gider hocam bunu daha dallandırıp budaklandırmanın bi anlamı yok
satın aldıgınız yerede durumu belirtin skt geçmişte olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.