O kadar uraş,kes,biç,efekt koy sonuç bu

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dante

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi tane Cristiano Ronaldo videoları olan kanal açmaya karar verdim.Açtım bikaç video attım uraşmadan ama bu videoda o kadar uraştım efekt koydum.Kestim biçtim bişeler yaptım.Etiketler iyi sıralamada koydugum gün sadece cristiano ronaldo yazdıgım halde 5000 izlenme alan adamdan önde cıkıyodum.Sizce videomu dandik yorumlarınızı bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=g-FqA8hZIQg

Video Engellenmiş Telif yemişsin Geçmiş olsun
Bu video La liga mediapro adli iş ortağından alınmış içeriğe sahip bu iş ortağı içeriğin bu siteden görüntülenmesi engellendi yazdı ilk

Video Engellenmiş Telif yemişsin Geçmiş olsun
Bu video La liga mediapro adli iş ortağından alınmış içeriğe sahip bu iş ortağı içeriğin bu siteden görüntülenmesi engellendi yazdı ilk

Telifden değil. Linke tıklayarak izleyebilirsin.

Video çalışıyor sadece 3.taraf verdi o sorun değil sorun olan izlenmemesi sizce video kötümü olmuş.Yorumlarınızı bekliyorum

Allah Allah video sitede engelli la? :D Neden böyle acep? :D

Hocam telif çeşitleri var gönderirken özel firmaların youtube ile anlaşmaları değişiyor sürekli. Tahmin yürütüyorum ki Youtube dışındaki sitelerde gösterilmesini bu içeriğe sahip videoların yasaklamış olabilirler özel anlaşma ile.

Peki arkadaşlar devam ediyimmi bu işe ne diyosunuz kötümü videom ? Yorumunuz değerli,teşekkürler.

sitelerde yayınlanmasına izin vermemiştir. embed kodu aktif miydi ki? bakmadım

Bende bilmiyorum vallahi. :)

Video güzel olmuş izlenir yakında. Çok iyi diyemem hafif hatalar var onları da ilerleyen zamanda sıfıra indirirsin. İyi iş çıkarmışsın.
Hatalar neler bazı videolar geç başlıyor milimlik bir geç başlama bu da insanın sinirini bozar benimkini bozuyor. :D Şarkı güzel bazı yerlere ses efekti koyabilirsin yere düşmede kafasına tekme yediğinde. Görüntü efektleri iyi. Bu başlangıç videosu ise iyi iş çıkarmışsın.

Bende bilmiyorum vallahi. :)

Video güzel olmuş izlenir yakında. Çok iyi diyemem hafif hatalar var onları da ilerleyen zamanda sıfıra indirirsin. İyi iş çıkarmışsın.
Hatalar neler bazı videolar geç başlıyor milimlik bir geç başlama bu da insanın sinirini bozar benimkini bozuyor. :D Şarkı güzel bazı yerlere ses efekti koyabilirsin yere düşmede kafasına tekme yediğinde. Görüntü efektleri iyi. Bu başlangıç videosu ise iyi iş çıkarmışsın.

Teşekkürler.Önerilerini dikkate alıcam.Aslında çok iyisinide yaparım karıştırsam sony vegas'a yeni başladım.Kendime o konuda güveniyorum.Ama yine o kadar uraşır izlenmez diye korkuyorum :)

Birde sorum olucak.Eğer ben partner kanal açarsam ve sonradan böyle videolar koyarsam sorun olurmu ?

niye böyle bişeye uğraşıyorsun hocam zaman kaybı hemde bi getirisi varmı böyle kendi videolarının tbm falan mı yüksek oluyor . ?_

niye böyle bişeye uğraşıyorsun hocam zaman kaybı hemde bi getirisi varmı böyle kendi videolarının tbm falan mı yüksek oluyor . ?_

Hayır hocam.Seviyorum böyle şeyleri :) Birde eğer partnerlikte böyle videolar sorun olmuyosa getirisi güzel :) Eğer kendimi geliştirirsem müthiş şeyler yapacağıma inanıyorum :)

Teşekkürler.Önerilerini dikkate alıcam.Aslında çok iyisinide yaparım karıştırsam sony vegas'a yeni başladım.Kendime o konuda güveniyorum.Ama yine o kadar uraşır izlenmez diye korkuyorum :)

Birde sorum olacak. Eğer ben partner kanal açarsam ve sonradan böyle videolar koyarsam sorun olur mu ?

Telif yeme şansın var, bu videolardan ne kadar kesip biçsen de telif yeme şansın var. Partnerliğe şimdilik geç diyemem izlenimin günlük 2,000 üstü olunca geçersin. yoksa kazandırmaz. Partnerlik kanalına geçersen ve sonradan böyle videolar atarsan sorun olmaz.

Uğraş reyiz uğraş asıl uğraşmazsan izlenmez. Bir şeye emek verince izleniyor çok da güzel rayına oturuyor işler. Tutmazsa da yine bir şeyler kazanmış olursun. Sony Vegas öğrenmiş olursun. :D

Telif yeme şansın var, bu videolardan ne kadar kesip biçsen de telif yeme şansın var. Partnerliğe şimdilik geç diyemem izlenimin günlük 2,000 üstü olunca geçersin. yoksa kazandırmaz. Partnerlik kanalına geçersen ve sonradan böyle videolar atarsan sorun olmaz.

Uğraş reyiz uğraş asıl uğraşmazsan izlenmez. Bir şeye emek verince izleniyor çok da güzel rayına oturuyor işler. Tutmazsa da yine bir şeyler kazanmış olursun. Sony Vegas öğrenmiş olursun. :D

Çok teşekkür ederim hocam.Bende böyle düşünüyorum sony vegas bitek bu videolar için değil herşey için lazım.O programı çözersen zaten müthiş şeyler yapabiliyosun.Birde partnere bu kanalla değil izlenimi yüksek kanalla geçip ordan buna çeviricem.Emek olmadan yemek olmaz doğru diyosun :) Yorumun için tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar bi tane Cristiano Ronaldo videoları olan kanal açmaya karar verdim.Açtım bikaç video attım uraşmadan ama bu videoda o kadar uraştım efekt koydum.Kestim biçtim bişeler yaptım.Etiketler iyi sıralamada koydugum gün sadece cristiano ronaldo yazdıgım halde 5000 izlenme alan adamdan önde cıkıyodum.Sizce videomu dandik yorumlarınızı bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=g-FqA8hZIQg

hocam sen böyle alakasız etiketler girersen eğer sonu hiç iyi olmaz videonun :D

hocam sen böyle alakasız etiketler girersen eğer sonu hiç iyi olmaz videonun :D

Hocam yanlış anlamada sizin o alakasız dediğiniz etiketler böle videolarda işe yarıyor :) İlk sıralara taşıyor :) Ben araştırdım bunlar en iyileri onu buldum.Ayrıca açıklama kısmına yazılan kelimeler çok işe yarıyor.Ama yorumunuz için yinede teşekkürler.Belki de ben yanlış biliyodurum :)

---------- Mesaj saat 03:08:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:07:52 civarında gönderildi. ----------

tavsiye sonuna veya başına 2013 yaz faydasını görürsün :D

Dikkate alıcam yorumunu hocam.Teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri