O Ses Türkiye İbretlik Kanal Reklamlar Açık

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
partner kanala attım videoları 3. taraf veriyor.

Bu nasıl yakmış reklamları? Çılgın izlenimler almış.

-------------------------------------------------

Herkes için elimi taşın altına soktum :)

YtKoRaY

Belkide 3.taraf reklamlarıdır dostum

Evet adam para kazanma peşinde değil.Videonun asıl sahipleri kazanıyor bu videolar sayesinde.

alayı 3. taraf veriyor

Videolarda oynama da sezdim gerçi görüntü titriyor falan bir şeyler yapmış olabilir mi

---------- Mesaj saat 21:44:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:45 civarında gönderildi. ----------

biz boşuna konuşuyoruz :)

ne dedin özet geç yumi :)

[MENTION=725]yumi[/MENTION] gel hele anlat şunlarada ne diyordu ... program yayınlandıktan hemen sonra atın gelmez diyordu

sorun yaşamıyorum ben izlediğim yolu söyliyim dedim :) şuan benim beyaz show kanalımdaki videolarda herhangi bir şey yok ama şuan arkadaş attığında direk 3.taraf çıkıyor :)

Kanalin linkini sildim. Malum bizim youtuber larimiz (herkes ustune alinmasin) kendilerinde eslesen veren(kazanamayan) ama baskasinda reklam cikan kanallari cok guzel sikayet edip baskalarinin kazancina goz dikiyor.

adam videolarla oynamış beyler

Videolarda oynama da sezdim gerçi görüntü titriyor falan bir şeyler yapmış olabilir mi

---------- Mesaj saat 21:44:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:45 civarında gönderildi. ----------

ne dedin özet geç yumi :)

programdan hemen sonra atın videoları :) kolay kolay 3.taraf gelmez yada gelene kadar parayı kırmış olursunuz :) çünkü kanald den 3.taraf gelince 3.taraf yazısına tıkladığında İşte bilmem beyaz show 29 kasım 2013 falan diyor program bittikten 1 2 gün sonra o programı youtube tanıtıyorlar tanıttıktan sonra yüklenen tüm videoların anında 3.taraf veriyor yani erken yüklemekte fayda var.

erken yükledik diye 3.taraf gelmiyecek diye bir şeyde yok :)

Kanalin linkini sildim. Malum bizim youtuber larimiz (herkes ustune alinmasin) kendilerinde eslesen veren(kazanamayan) ama baskasinda reklam cikan kanallari cok guzel sikayet edip baskalarinin kazancina goz dikiyor.

ben de paylaşırken düşünmüştüm iyi yapmışsın

Hiç durmayın şikayet edin adam kazanıyor biz kazanamıyoz mantığı.

forumda bu şekilde kanal paylaşımı cezalandırılmalı bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri