Ocak Ayı Kazancım Hâlâ Yatmadı [Neden?]

• Kullanıcı tamu89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

tamu89

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba;

*Youtube kazanç olayına 10.Ocak.2013 tarihinde başladım.
*19 Ocakta hem pin isteme eşiği olan 10 doları, hemde ödeme almam için gerekli olan 100 doları kazandım.
*Bunun ardından hesap numaramı doğrulattım (google küsüratlı bir para gönderdi -2,40 kuruş- bende bu tutarı adsense hesabına girdim ve doğrulandı).
*19 ocakta talep ettiğim pin kodu ise 22 şubatta tarafıma ulaştı ve giriş yaparak pin onayınıda gerçekleştirmiş oldum.
*Onayın ardından kesinleşmiş kazançlar bölümünde xxx $ şeklinde ücreti gördüm ve ücretin altında da"Sonraki Ödeme: Şu tarihe kadar yapılacak: 3 Mar 2013" ibaresini gördüm.
*Kesinleşmiş kazançlar kısmında yer alan "Ayrıntılar" a tıkladığımda ise "Bekletilen ödemeniz yok ise 28 şubat tarihine kadar ödeme yapılacak" yazıyordur. Yani 2 farklı tarih söz konusuydu.

*Şuan ise baktığımda sinirden çıldırdım. Kesinleşmiş kazançlarda artık "Sonraki Ödeme: Şu tarihe kadar yapılacak: 31 Mar 2013" yazıyor.

Son durum;
kn0ny.jpg

Arkadaşlar uzun oldu biliyorum ama tüm detayları yazmak istedim. Belki sorunun sebebi bu verdiğim ayrıntılardan biridir diye düşündüm.

Okuyup cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Sorun yok hocam zaten cevabıda kendi kendine vermişsin : "Sonraki Ödeme: Şu tarihe kadar yapılacak: 31 Mart 2013" önümüzdeki ay yatar inşallah hocam :)

hocam tamam ama yukarıda belirttiğim gibi daha önceden "Sonraki Ödeme: Şu tarihe kadar yapılacak: 03 Mart 2013" yazıyordu. Daha sonra 31 mart olarak değişti.

Hocam olay basit pin kodunuz ayın 15 inden sonra geldiği için bu ay ödeme alamıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri