Ocak güncellemesi tedbirleri!!!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jakabvo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malum 29 aralık diye bahsediliyor bu güncellemeden.konuyu açmamdaki maksat şu:
Hepimizin iyi kotu bir geliri var.ve bu olay çoğumuzun telaşla beklediği bir sorun.bu başlık altında arkadaşlarımız olası kanal kontrol başlangıcında içerdeki paramızı ne şekilde kurtarabileceğimizin yöntemlerini anlatsınlar..

1.youtube kanallarımızı olası bir kontrolde ne isteyebilir bizden
2.kanallari gizlemek yada kanalları silmek mi çozum
3.kanalları farklı bir adsenseye taşımak..vs. benzeri yollar nedir!!!

arkadaşların tavsiyelerini konuya not düşeceğim!!!

burda ozgun yada spam tartışması yapmayın..konunun amacı olası bir güncellemede içerdeki paramızı kurtarmak arkadaşlar..dilerim bunların hiçbirine gerek kalmaz..ama tedbirli olmakta her zaman fayda vardır..yaklaşan fırtınayı en az hasarla atlatalım..herkese iyi forumlar :)

olası tedbir 1:telifli kanal bulundurmamak
olası tedbir 2:eski hesaplar yenilere gore daha avantajlı

Bence en iyisi bekleyip görmek. Çünkü googlede bu işi gören ve uygulayan 5-10 kişiden başka kimse tam olarak ne olacağını ve nasıl birşeyin bizi beklediğini bilmiyor. Bizimkisi sadece bi tahmin. Ayrıca nette dolaşan haberlerde tam değil. Ocak gelsin bakalım neler olcak ondan sonra değişimler yaparız. Ama bunu biliyorumki yeni eski diye bişey olmayacak. Eski ocaktan öcenki kanallarıda baştan denetleyecek ve teliflileri kapatacak.

25 k videoma dünya geneli engeli geldi o kanalda 3 tane 5k üstünde video vardı bu kanalın bana kazandırdığı para 300tl civarında bütün videoları sildim ama yanılmıyorsam dünya geneli engeli gelen videonun parası geri alınıyordu ben böyle giderse dükkanı kapatacaığım ay sonunu beklemıyeceığım ulan ne zaman bir video patlasa dünya geneli engeli telif eşleşen göndermeye yetişemiyorlar sinirlerim tavan yaptı yine

Bence en iyisi bekleyip görmek. Çünkü googlede bu işi gören ve uygulayan 5-10 kişiden başka kimse tam olarak ne olacağını ve nasıl birşeyin bizi beklediğini bilmiyor. Bizimkisi sadece bi tahmin. Ayrıca nette dolaşan haberlerde tam değil. Ocak gelsin bakalım neler olcak ondan sonra değişimler yaparız. Ama bunu biliyorumki yeni eski diye bişey olmayacak. Eski ocaktan öcenki kanallarıda baştan denetleyecek ve teliflileri kapatacak.

Hocam geneline katılıyorum; ancak benim genel olarak fikrim eski hesaplar her zaman daha çok kayrılıyor youtube hesabı olarak olmasa da adsense hesabı eski olunca çok etki ediyor bunu gözlemledim, YT değişiyor mu tam bilmiyorum ama. Bence biz yine aynı şekilde devam edeceğiz bir şey farketmeyecek yaygara boşuna ama hadi bakalım :D

Hocam geneline katılıyorum; ancak benim genel olarak fikrim eski hesaplar her zaman daha çok kayrılıyor youtube hesabı olarak olmasa da adsense hesabı eski olunca çok etki ediyor bunu gözlemledim, YT değişiyor mu tam bilmiyorum ama. Bence biz yine aynı şekilde devam edeceğiz bir şey farketmeyecek yaygara boşuna ama hadi bakalım :D

Bende ortada dolaşan fikirlerin bir kısmına katılıyorumda ama tam bilemiyorum nolcak :) bakalım. Eski tüm hesaplarımı kapattı durduk yere. bazıları teliften bazıları boşuna. 3-4 adsensem kapandı son bu haftada.

Bence olay tamamen, partnerların review sisteme gecmesi... Biz zaten review sistemindeyiz ve bir şekilde onları aşıyoruz...Yeni bişey yok..Ve olcagını da tahmin etmiyorum...Yapcakları kadar cok şey yaptılar son 1-2 ayda zaten...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri