Oculus Rift Development Kit 2 Düşünceleriniz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum aslında.Bildiğiniz gibi teknoloji çok gelişti.Bende teknolojiyi çok seven biri olarak böyle şeylere hep meraklıyımdır.

Sanal gerçekliği yaşamak isterim.9D filmler gitmiştin ama evimizde böyle birşey olması harika olur.
Sıkıntı şu resmi sitesi galiba burası.https://www.oculus.com/order/
Paypal ödeme yapılıyormuş bankadanda yapılıyormuş ödeme.Gümrük falan sıkıntı oluyormuş öle duydum.
Tr bir site var adam satıyor 2.200 dedim yabancı ülkeden getirmek daha ucuz olur herhalde.

Arkadaşlar ben oculus rift dk2 satın almak istiyorum.Bu cihazı çalıştırmak için pc kötü ama pc değişirim çok süper bir teknoloji https://www.youtube.com/watch?v=pMrhaLb6UeQ bu video.

Sitesi bu https://www.oculus.com/order/ 350 dolar ama kargo v.s gümrük falan bana bu ne kadar gelir.700 dolara gelicekse alabilirim.Pc değiştircem.Bu bana ne kadar gelir arkadaşlar.Amazon bu ürün 700 dolara satılıyor.

Son düzenleme:
Yurt dışından aldığım bir ürünün gümrük kargo masrafları ne kadar tutar

75€'yu aşan her ürün için %20 vergi uygulanır. Çok fazla da bir oyun yok Oculus için.

htc valven8n gelistirdigivkit yakinda cikar hic oculusta bulasma valave steam gibi oyun pazarina sahip

75€'yu aşan her ürün için %20 vergi uygulanır. Çok fazla da bir oyun yok Oculus için.

Hocam verdiğin cevap için tşk.Sahibinden.com şuanda 1.800 satıyorlar almakta aslında çekiniyorum ama adam get ilan koyarız dedi şuana kadar en ucuz 1.800 gördüm.genellikle 2.500 satıyılıyor Türkiye'de Oculus Rift Dk2

Oyunlar için onda sıkıntı inanın çok oyunu var.Oyun firmaları Oculus göre oyun üretecekler artık geleceğin teknolojilerinden biri tam sürümü aslında 2015 sonu çıkacak ama şuanda en son sürümü ona çok yakın.Zaten güncellemeleri takip edicem.Almayı düşünüyorum.

Orjinal sitesinden alırsam 350 dolara satılıyor.Vergi site karşılamıyor demenize göre vergi için 66 euro vericem.1100 lira tutuyor cihaz ve vergi ile birlikte.Kargo ne kadar bilmiyorum.

Oculus Rift Türkiye - Sanal Gerçeklik bu site 2.500 satılıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...cretli-ve-ucretsiz-yazilimlar-208919404/detay bu arkadaşlar 1.800 satıyor.

Hangisi yapsam bilmiyorum.Güvenip sahibinden mi alsam 1.800.Yoksa siteden mi alsam tüm masrafları belli değil birde geç gelebilir.

Son düzenleme:
Hocam şu an ona gerçekten gerek yok. Ben de oyun geliştirmede kullanacağım için düşünüyordum. O fiyata farklı bir oyun deneyimi yaşayabilirsin. Şu an Oculus'deki oyunlar oldukça basit.

Hocam şu an ona gerçekten gerek yok. Ben de oyun geliştirmede kullanacağım için düşünüyordum. O fiyata farklı bir oyun deneyimi yaşayabilirsin. Şu an Oculus'deki oyunlar oldukça basit.

Hocam izlediğim videolar oyunlar yavaş yavaş geliştiriyorlar.Şuanda en iyisi oculus rift gibi gözüküyor.Forum donanim inceledi bu cihazı ve hayran kaldılar.

eğlenceli bir alet kanalında özgün video için kullanıcaksan parasını çıkartırsın bence ama diğer türlü eglence için boşa masraf gibi.

eğlenceli bir alet kanalında özgün video için kullanıcaksan parasını çıkartırsın bence ama diğer türlü eglence için boşa masraf gibi.

Yok kardeşim 2 yıldır spam yapıyorum özgün için değil.Para sıkıntım yok ama 300 400 karla kapatırsam çok da iyi olur yani.Eğlence için ben ps3 move oda boş gözükebilir ama ben onuda aldım ve pişman olmadım.böyle şeyleri seviyorum.Birde oculus rift dk2 deneyenler almak istiyor denemen bilemessin ;)

Ben zaten konuyu açmamda en büyük sebeb.Sahibinden 1.800 alsam mı daha karlı kapatırım.Sitesinden 350 dolar alıp 66 euro vergi v.s diğer ücretleri bilmiyorum onu sormak için açmıştım.

Yok kardeşim 2 yıldır spam yapıyorum özgün için değil.Para sıkıntım yok ama 300 400 karla kapatırsam çok da iyi olur yani.Eğlence için ben ps3 move oda boş gözükebilir ama ben onuda aldım ve pişman olmadım.böyle şeyleri seviyorum.Birde oculus rift dk2 deneyenler almak istiyor denemen bilemessin ;)

Ben zaten konuyu açmamda en büyük sebeb.Sahibinden 1.800 alsam mı daha karlı kapatırım.Sitesinden 350 dolar alıp 66 euro vergi v.s diğer ücretleri bilmiyorum onu sormak için açmıştım.

670 dolara geliyor sahibinden alırsan ki 2.el . yurtdışından al bence, daha ucuza 1100 1300 e bulamassan

Arkadaşlar Oculus Rift 599 dolar fiyatı ile şuanda sitesinde ön sipariş alabilirsiniz.Oculus Rift şirket şuanda ön sipariş yaparsanız.Mayısta gönderecekler arkadaşlar.Benim gibi teknoloji meraklıları bunu kaçırmamalı.Oculus rift dk2 çok çok daha iyi görüntü kalitesi var arkadaşlar.Tabi bunu oynıyacak bilgisayar biraz iyi olmalı.Arkadaş diyecek cihaza 599 dolar vercez gümrük v.s v.s masraf olucak ama inanın şu ana kadar alacağınız en iyi teknolojik alet diyebilirm.Sanal gerçeklik artık gerçeklik mi diyelim siz karar verin.Sadece oculus rift değil diğer aparatlarıda gelicek.Ben bu ürünü %100 alıcam kesin.

İşte istediği bilgisayarın teknik özellikleri:
Video Card NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 equivalent or greater
CPU Intel i5-4590 equivalent or greater
Memory 8GB+ RAM
Video Output Compatible HDMI 1.3 video output
USB Ports 3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port
OS Windows 7 SP1 64 bit or newer

Ön sipariş için arkadaşlar burdan kayıt olup yapabilirsiniz.

https://shop.oculus.com/en-us/cart/

Arkadaşlar Oculus Rift 599 dolar fiyatı ile şuanda sitesinde ön sipariş alabilirsiniz.Oculus Rift şirket şuanda ön sipariş yaparsanız.Mayısta gönderecekler arkadaşlar.Benim gibi teknoloji meraklıları bunu kaçırmamalı.Oculus rift dk2 çok çok daha iyi görüntü kalitesi var arkadaşlar.Tabi bunu oynıyacak bilgisayar biraz iyi olmalı.Arkadaş diyecek cihaza 599 dolar vercez gümrük v.s v.s masraf olucak ama inanın şu ana kadar alacağınız en iyi teknolojik alet diyebilirm.Sanal gerçeklik artık gerçeklik mi diyelim siz karar verin.Sadece oculus rift değil diğer aparatlarıda gelicek.Ben bu ürünü %100 alıcam kesin.

İşte istediği bilgisayarın teknik özellikleri:
Video Card NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 equivalent or greater
CPU Intel i5-4590 equivalent or greater
Memory 8GB+ RAM
Video Output Compatible HDMI 1.3 video output
USB Ports 3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port
OS Windows 7 SP1 64 bit or newer

Ön sipariş için arkadaşlar burdan kayıt olup yapabilirsiniz.

https://shop.oculus.com/en-us/cart/

beklemeni tavsiye ederim. şu anda 3 farklı firmanın sanal gerçeklik cihazı var. her biri farklı deneyim sunuyor. ve genellikle 1 saati aşan kullanımlarda çoğu kullanıcı baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı yaşıyor. fps'nin daha da artması lazım. bu da çıkacak güncellemelerle olacak bir şey. deneyim etmeden satın almanı tavsiye etmem. biraz bekle sony ps vr ve htc de son sürüme gelsin. son kararını ona göre verirsin. ayrıca bu sistem özelikleri önerilen sistem. daha düşük sistemde de çalışabiliyor.

beklemeni tavsiye ederim. şu anda 3 farklı firmanın sanal gerçeklik cihazı var. her biri farklı deneyim sunuyor. ve genellikle 1 saati aşan kullanımlarda çoğu kullanıcı baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı yaşıyor. fps'nin daha da artması lazım. bu da çıkacak güncellemelerle olacak bir şey. deneyim etmeden satın almanı tavsiye etmem. biraz bekle sony ps vr ve htc de son sürüme gelsin. son kararını ona göre verirsin. ayrıca bu sistem özelikleri önerilen sistem. daha düşük sistemde de çalışabiliyor.

Hocam başım dönebilir önemli değil.Zaten şimdi baktımda ön siparişte Türkiye yok bu haksızlık tam ön sipariş yapıcaktım.Eğer Türkiye açılırsa yaparım.Hocam sizin o dediğiniz firmalar bundan daha iyi değil şuanda en iyi oculus rift.Oculus rift zaten 3 senedir tam sürüme hazırlanıyordu ben 1.5 seneden beri bekliyorum büyük ihtimal yazın elimde olcak bu ürün kapış kapış gidecek çok istiyorum.:p

Hocam başım dönebilir önemli değil.Zaten şimdi baktımda ön siparişte Türkiye yok bu haksızlık tam ön sipariş yapıcaktım.Eğer Türkiye açılırsa yaparım.Hocam sizin o dediğiniz firmalar bundan daha iyi değil şuanda en iyi oculus rift.Oculus rift zaten 3 senedir tam sürüme hazırlanıyordu ben 1.5 seneden beri bekliyorum büyük ihtimal yazın elimde olcak bu ürün kapış kapış gidecek çok istiyorum.:p

firmayı bildiğin üzre facebook satın aldı. satın almadan sonra kuşkular arttı. final sürümünün hala çıkmaması, çok yüksek özellikli sistem istemesi dezavantaj. sanal gerçeklik olayını çok yakından takip ediyorum. stabil çalışacağını bilsem hemen satın alırdım. or tüketici sürümü çıkarana kadar Samsung Gear VR2 düşünebilirsin. fiyatı uygun, telefonla çalışıyor ayrıca baş dönmesi en az olan vr. bu arada vr kontorlcüleri de gelişiyor. çok güzel kontrolcüler çıktı vr ile uyumlu.

Hocam htc vive fiyatı 799 dolar oculus rift daha pahalı

HTC Vive isimli gözlüğü öneririm. Hem daha kaliteli, hem de daha fazla oyun ve daha eğlenceli oyunlar bulunduruyor. Eğer bilgisayarının performansı yüksekse (https://www.htcvive.com/us/product-optimized/) mutheşem bir makinedir HTC Vive. Çok daha gerçekçi Oculus'a göre. Kararını düzgün ver derim. İkisinin de fiyatını araştır, güncellemelerini araştır, ona göre kararını ver.

HTC Vive isimli gözlüğü öneririm. Hem daha kaliteli, hem de daha fazla oyun ve daha eğlenceli oyunlar bulunduruyor. Eğer bilgisayarının performansı yüksekse (https://www.htcvive.com/us/product-optimized/) mutheşem bir makinedir HTC Vive. Çok daha gerçekçi Oculus'a göre. Kararını düzgün ver derim. İkisinin de fiyatını araştır, güncellemelerini araştır, ona göre kararını ver.

Hocam açıkca kararsızım.799 dolar fiyatı var oculus 599 dolar.Fiyatı yüksekse daha iyi olmalı oculus rift göre ama oculus daha piyasaya çıkmadı.Neye göre karar verip alıcam.

Pc gtx970 4gb 256 ekran kartı,8 gb ram,i5 4460 işlemci sahibim.Htc vive daha fazla güncelleme olabilir piyasaya çıktı burda önemli olan gerçekçilik.Htc vive Türkiye siparişi yok.Oculus öle ancak yabancı bir ülke biri size yollayabilir.Ya da sahibinden.com 1-2 arkadaş var 3.300 fiyat biçtiler htc ye pazarlıkla 3.000 getirirsem alabilirim.Zaten 2.400 kendi fiyatı vergisi şuyu buyu kargo ücreti derken ortaya buna yakın bir fiyat çıkar.

Son düzenleme:
Hocam açıkca kararsızım.799 dolar fiyatı var oculus 599 dolar.Fiyatı yüksekse daha iyi olmalı oculus rift göre ama oculus daha piyasaya çıkmadı.Neye göre karar verip alıcam.

Pc gtx970 4gb 256 ekran kartı,8 gb ram,i5 4460 işlemci sahibim.Htc vive daha fazla güncelleme olabilir piyasaya çıktı burda önemli olan gerçekçilik.Htc vive Türkiye siparişi yok.Oculus öle ancak yabancı bir ülke biri size yollayabilir.Ya da sahibinden.com 1-2 arkadaş var 3.300 fiyat biçtiler htc ye pazarlıkla 3.000 getirirsem alabilirim.Zaten 2.400 kendi fiyatı vergisi şuyu buyu kargo ücreti derken ortaya buna yakın bir fiyat çıkar.

Haklısınız. Ancak muhtemelen en gerçekçi olanı HTC Vive olarak kalacaktır. HTC Vive'a da geliştiricileri yenilikler ekliyor, üstünde çalışmalar yapıyorlar. Ayrıca, sanırım işlemciniz biraz yetersiz kalıyor HTC Vive için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri