Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl yani? pin kodunuz geldi mi?
nasıl yani? pin kodunuz geldi mi?
Kardeşim AWE katagorisne konu açmış ne piniiyi güldürdün
24-27 su tarihler arasında gönderi ver
burdan gönderebilirsin
Önce onlar mı bize mail gönderecek yoksa biz direk forumu göndersekte olur mu ?
onların göndermesi geö oluomuş sen ondan göndermeden doldurup gönderebilirsin
Kimse ödeme alamıyor o paranın üstüne su için hocam.
Eminmisin? Alamayanlardan çok alanların olduğuna eminim ben. Kesin konuşmayın..
Siz formu gönderin ama önemli olan "kim" denen vatandanşın gönderdiği mailden sonra formu doldurmak.
kim denen vatandaş formu göndermeden biz gönderirsek olmazmı
Olup olmadığını bilmiyorum ben bana atılan mailden sonra gönderiyorum genelde..
peki bu mail hangi tarih aralığında gönderiliyo genelde
formu doldurduktan sonra nezaman gönderiyolar ücreti
ben 5 aralıkta geçtim aralık ayında eşiği geçemedim
bikaç gün önce geçmeyi başardım sizce ben nezaman alabilirim(verirlerse)
Hocam alamadı kimse ödeme falan. Geçenlerde birsürü konu açıp tartışmadıkmı günlerce ? Bu firma dolandırıcı. Daha fazla insanın emeğinin sömürülmesine izin veremem. Kim emekçinin hakkını veriyorsa ona yöneltirim herkesi. 2kişi 5 kişi ödeme aldı diye 60kişinin emeğinin sömürülmesine göz göre göre sessiz kalamam.Eminmisin? Alamayanlardan çok alanların olduğuna eminim ben. Kesin konuşmayın..
Siz formu gönderin ama önemli olan "kim" denen vatandanşın gönderdiği mailden sonra formu doldurmak.
Hocam alamadı kimse ödeme falan. Geçenlerde birsürü konu açıp tartışmadıkmı günlerce ? Bu firma dolandırıcı. Daha fazla insanın emeğinin sömürülmesine izin veremem. Kim emekçinin hakkını veriyorsa ona yöneltirim herkesi. 2kişi 5 kişi ödeme aldı diye 60kişinin emeğinin sömürülmesine göz göre göre sessiz kalamam.
Şimdi güzel kardeşim saçmalıyorsun dicem ağır olacak.O yüzden bunu geçiyorum demiyorum.. Ben iki kanalımında ödemesini alıyorum buradan her ay. Ve geçenlerde yüzlerce kişi yine aldı parasını.
Alamayanlar var evet ama kimse alamıyor parasını diyemezsin bunu söyledim ben..
Aldılarsa bile aradan nekadar zaman geçtikten sonra aldılar. 2 ay çalışıp 1 ay para kazandılar. Ben bu firmayı önermiyorum. Dahada cevap yazmayacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.