Ödeme eşiğini geçtim ödeme formu

Hemedo

Kayıtlı Üye
Benim kanalım aweye bağlı

ödeme eşiğini geçtikten sonra hangi gün formu doldurmamız gerekiyor
bu formu nerden bulabiliriz

Önce onlar mı bize mail gönderecek yoksa biz direk forumu göndersekte olur mu ?

Kimse ödeme alamıyor o paranın üstüne su için hocam.

Kimse ödeme alamıyor o paranın üstüne su için hocam.

Eminmisin? Alamayanlardan çok alanların olduğuna eminim ben. Kesin konuşmayın.. :)

Siz formu gönderin ama önemli olan "kim" denen vatandanşın gönderdiği mailden sonra formu doldurmak.

Eminmisin? Alamayanlardan çok alanların olduğuna eminim ben. Kesin konuşmayın.. :)

Siz formu gönderin ama önemli olan "kim" denen vatandanşın gönderdiği mailden sonra formu doldurmak.

kim denen vatandaş formu göndermeden biz gönderirsek olmazmı

Olup olmadığını bilmiyorum ben bana atılan mailden sonra gönderiyorum genelde..

peki bu mail hangi tarih aralığında gönderiliyo genelde
formu doldurduktan sonra nezaman gönderiyolar ücreti

ben 5 aralıkta geçtim aralık ayında eşiği geçemedim
bikaç gün önce geçmeyi başardım sizce ben nezaman alabilirim(verirlerse)

peki bu mail hangi tarih aralığında gönderiliyo genelde
formu doldurduktan sonra nezaman gönderiyolar ücreti

ben 5 aralıkta geçtim aralık ayında eşiği geçemedim
bikaç gün önce geçmeyi başardım sizce ben nezaman alabilirim(verirlerse)

Eğer bir kaç gün önce geçtiysen şubatın sonunda veya martın 1-3 arası alırsın.. Büyük ihtimal..

Maili 20 sinden sonra herhangi bir gün yolluyorlar..

Hocam alamadı kimse ödeme falan. Geçenlerde birsürü konu açıp tartışmadıkmı günlerce ? Bu firma dolandırıcı. Daha fazla insanın emeğinin sömürülmesine izin veremem. Kim emekçinin hakkını veriyorsa ona yöneltirim herkesi. 2kişi 5 kişi ödeme aldı diye 60kişinin emeğinin sömürülmesine göz göre göre sessiz kalamam.

Hocam alamadı kimse ödeme falan. Geçenlerde birsürü konu açıp tartışmadıkmı günlerce ? Bu firma dolandırıcı. Daha fazla insanın emeğinin sömürülmesine izin veremem. Kim emekçinin hakkını veriyorsa ona yöneltirim herkesi. 2kişi 5 kişi ödeme aldı diye 60kişinin emeğinin sömürülmesine göz göre göre sessiz kalamam.

Şimdi güzel kardeşim saçmalıyorsun dicem ağır olacak. :) O yüzden bunu geçiyorum demiyorum.. Ben iki kanalımında ödemesini alıyorum buradan her ay. Ve geçenlerde yüzlerce kişi yine aldı parasını.

Alamayanlar var evet ama kimse alamıyor parasını diyemezsin bunu söyledim ben..

Şimdi güzel kardeşim saçmalıyorsun dicem ağır olacak. :) O yüzden bunu geçiyorum demiyorum.. Ben iki kanalımında ödemesini alıyorum buradan her ay. Ve geçenlerde yüzlerce kişi yine aldı parasını.

Alamayanlar var evet ama kimse alamıyor parasını diyemezsin bunu söyledim ben..

Aldılarsa bile aradan nekadar zaman geçtikten sonra aldılar. 2 ay çalışıp 1 ay para kazandılar. Ben bu firmayı önermiyorum. Dahada cevap yazmayacağım.

Aldılarsa bile aradan nekadar zaman geçtikten sonra aldılar. 2 ay çalışıp 1 ay para kazandılar. Ben bu firmayı önermiyorum. Dahada cevap yazmayacağım.

Dostum ben önderdiğimden yazmıyorum bunları. Zaten herşey ortada, ödemeleri ortada, ne yapacakları belli değil. Ödemesini alamayanlar var doğrusun. Ama ödemesini alanlar daha fazla. Bunu belirttim sadece.. İyi Çalışmalar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri