ödeme günü olmadan gizleme

• Kullanıcı Amohma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Amohma

Kayıtlı Üye
Merhaba birşey uygulamak istiyorum hangisi dogru olur bilgim yok.

1.)) Benim bir videom var ve bu videoya telif gelmesınden korkuyorum videonun içeriği bana ait ama aalt tarafda çalan müzik baskasına ait.Bu yüzden ay sonu 31 olmadan 2.3 gün önceden video gizlersem o ay ki ödemem yatar mı paralar silinir mi ?

Yoksa

2.)) ayin 20 sine kadar kalsın 29'da geri mi açayim ödeme günü ay başina girmeden önce geri açsam gizlediğim için videonun parasi geri gelir mi bilmiyorum.

Bu konu hakkında bana fikir önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Müzik eğer telifli bir müzikse zaten videonuzu yükler yüklemez youtube bunu farkeder ve videonuzun gelirini telif sahibine göndereceğini söylerdi.
Diyelim müzik telifli ve siz bir şekilde algoritmayı geçtiniz, müziğin sahibi sizin videonuzu bulana kadar hiç kimse youtube dahil size karışmaz
müziğin sahibi bulduğunda youtube ile iletişime geçerek ya videonuzu yayından kaldırtır yada video dursun der ve videonuzu bulduğu tarihten sonraki gelecek tüm gelirleri alır
Videonuzu boşu boşuna gizleyip açmayın, bunun hiç bir faydası yok hatta videonuzun izlenme algoritmasına zarar verirsiniz yani videoyu gizleyip açtığınızda izlenmesi baya düşer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri