Ödeme işleme girmemişse Adsense hesabı ban mı yer?

FGorkem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2013 yılında açtığım ve aylardır düzenli olarak ödeme aldığım Adsense hesabımda kesinleşmiş miktarın ödemesi bu ay işleme girmedi. Mailimi kontrol ettiğimde herhangi bir uyarı maili de göremedim. Diğer ay ödemelerim yatmaya devam eder mi yoksa adsense'im gitti mi?

Bir de bu konu hakkında adsense ekibine ait bir mail var mıdır iletişime geçeceğim. İnternetten baktım da verilen mailler sahte mailmiş gibi geldi güvenip atamadım.

Sende nasıl olur bilmem ama bende söyle oldu.
X miktar kesinlesmedi ve ödenmedi.
2 3 ay bu sekilde gitti.
Birgün gireyim bakayım dedim yaklasık 6 ay sonra tekrardan kesinlesmeye basladı ve ödemeyi aldım.
Fakat o arada kaynayan 6 aydan 1 kurus bile gelmedi.

Sende nasıl olur bilmem ama bende söyle oldu.
X miktar kesinlesmedi ve ödenmedi.
2 3 ay bu sekilde gitti.
Birgün gireyim bakayım dedim yaklasık 6 ay sonra tekrardan kesinlesmeye basladı ve ödemeyi aldım.
Fakat o arada kaynayan 6 aydan 1 kurus bile gelmedi.

benim de gecen ayın kazancı bu ay kesinlesmedi senin gibi mi olur acaba ya :/

Bu konuda kesin bir sey söylemek biraz zor.Senin adsense prostat kanseri olmus.:) ölebilirde,kurtulabilirde

Garantiye almak icin kanallarini Quize baglamani tavsiye ederim.

Arkadaşlar yardımınız için teşekkürler, adsense ekibi ile iletişime geçebileceğim bir mail var mıdır daha önce buna benzer bir mail gönderen arkadaş yardım edebilir mi?

Garantiye almak icin kanallarini Quize baglamani tavsiye ederim.

Dostum Quiz nasıldır bilmiyorum fakat çok kanal ile sürümden kazanan biriyim ayrıca kanallarımda 1 veya 2 telifli olanlar var quiz in kabul edeceğini sanmıyorum :(.

Arkadaşlar yardımınız için teşekkürler, adsense ekibi ile iletişime geçebileceğim bir mail var mıdır daha önce buna benzer bir mail gönderen arkadaş yardım edebilir mi?

Dostum Quiz nasıldır bilmiyorum fakat çok kanal ile sürümden kazanan biriyim ayrıca kanallarımda 1 veya 2 telifli olanlar var quiz in kabul edeceğini sanmıyorum :(.

hocam kanallarında 1 veya 2 telifli kanallar olduğunu söylemişsin.hadi 1 telifliler neyse de,2 teliflileri neden silmeyip risk alıyorsun?

belki de gözden kaçırdığın 2 telifli bir kanal 3.cü telifi yemiş ve kapanmıştır,bu nedenle adsense zarar görmüş olabilir.
bence 2 teliflileri bekletip diğerlerinden de olma ve sil derim...

En guzel quiz ya telifli olsa bile kesinti olmuyr zamaninda odeniyor sadece yuzde 20 kesintisi var

Arkadaşlar kanal sayım fazla ve takip edemiyorum artık açıkçası. Geçen gün 40 küsür kanalım birden ban yemişti. Fakat şükür ki dün akşam para hesabıma aktarıldı. Eğer ödemesi kesinleştiği halde parası yatmayan arkadaşlar varsa bi hesaplarını kontrol etsinler paraları yatmış olabilir. Herkese hayırlı kazançlar, yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler :).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri