Ödemeleriniz duraklatılmıştır !!!

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teymi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar pin doğrulamasını 18 Şubatta yaptığım adsensemin ödemesi yapılmadı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine mail attım ve aşağıdaki cevabı aldım, 2. bir dönüş henüz olmadı. Bugünde panelde bu yazı belirdi. Hesaptaki para XX K kadar. Soğuk su mu içeyim yoksa paniğe gerek yok mu ?

Aynı uyarıyı daha önce alan oldu mu ? (200 TL lik ödeme eşiğinde sorun yok)

uayri.png

mail.png

------------------------
Evet arkadaşlar Adsense tam 14K paramın üstüne yattı. Sanırım henüz pinini girmediğim ve içinde 25K civarı olan diğer adsensedeki paranın da üzerine yatarlar. Sağlık olsun. Kalan adsenselerle devam.

http://dl.dropboxusercontent.com/u/71185997/ytpara/icerik2.jpg

Ne güzel mesaj atmışlar işte beklemekten başka yapacak bir şey yok üstadım..

Ne güzel mesaj atmışlar işte beklemekten başka yapacak bir şey yok üstadım..

Hocam miktar çok yüksek, spam çalıştığım için haliyle tedirgin oluyorum. Adsense gidici gibi duruyor. Uyarıdaki "duraktılmıştır" ibaresi pek tekin durmuyor :)

Hocam miktar çok yüksek, spam çalıştığım için haliyle tedirgin oluyorum. Adsense gidici gibi duruyor. Uyarıdaki "duraktılmıştır" ibaresi pek tekin durmuyor :)

Orası öyle lakin dediğin gibi spam yapıyorsun hocam. Tabi endişe olacak illa ki lakin sabırla beklemeniz lazım.

Açıkçası ben ilk defa görüyorum böyle bir yazı görmemiştim daha önce karşılaşmadım da.

adsense $ ise TL ye çevirip ertesi ay yatıyor benim öyle olmuştu

ortalama ne kadar miktar?

Hocam miktar belirtmek hoş olmaz diye özellikle XX K dedim. Yanlış anlamayın lütfen.

---------- Mesaj saat 20:09:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:55 civarında gönderildi. ----------

adsense $ ise TL ye çevirip ertesi ay yatıyor benim öyle olmuştu

Hocam şu an TL ama dolardan mı TL ye döndü baştan bu yana dolar mıydı hatırlamıyorum çünkü bir çok adsense hesabım var. Yukarıdaki gibi bir uyarı almış mıydınız ?

hocam inceleme muhabbetidir az para değil sonuçta inşallah alırsınız

[MENTION=2317]teymi[/MENTION] benimki ilk başta $ hesabıydı ödeme alamayınca mesaj gönderdim daha sonra hesabımın $ hesabı olduğundan ödeme alamadığımı TL hesabına çevrilip gelcek ay sorunsuz alabileceğimi belirtmişlerdi ve artık sorunsuz alıyorum

[MENTION=2317]teymi[/MENTION] benimki ilk başta $ hesabıydı ödeme alamayınca mesaj gönderdim daha sonra hesabımın $ hesabı olduğundan ödeme alamadığımı TL hesabına çevrilip gelcek ay sorunsuz alabileceğimi belirtmişlerdi ve artık sorunsuz alıyorum

Hocam beni işkillendiren "ödeme duraklatma uygulaması" kısmı. Sanırım sizde bu uyarı yoktu.

Google forumlarından anladığım kadarıyla incelemeye alınmış adsensem. Umarım paranın üzerine yatmazlar :/

Yabancı içerikse pek sorun olmaz ama Türkçe içerikse soğuk su içebilirsin

miktar ne özel değilse arkadaşta da aynı durum var suan 1390 dolar onun

adsense ayarlarını kontrol et... adsensede kazala yada otamatık olarak belirli rakama donmeden para hesabıma geçmesin " duraklat" özelliği var... onu kontrol edermisin? aklıma ilk o özellik sende aktif gibi geldi ?? kontrol et

---------- Mesaj saat 21:39:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:23 civarında gönderildi. ----------

bu tip rakamlar sorunsuzca yatıyor arkadaşlar.... !!!
"konu açılmışken önerim,
benım yenı taktığım, birden fazla adsense ile çalışma. tek havuza değil, bir kaç adsenseye kademeli yay paranı, bir tanesi kapansa diğerleri açık kalır... bir ay birine yuklen kontrol et, para gelecekken kendı halıne bırak diğerine videolarla yuklen... yeni taktik budur ;)"

"konu açılmışken önerim,
benım yenı taktığım, birden fazla adsense ile çalışma. tek havuza değil, bir kaç adsenseye kademeli yay paranı, bir tanesi kapansa diğerleri açık kalır... bir ay birine yuklen kontrol et, para gelecekken kendı halıne bırak diğerine videolarla yuklen... yeni taktik budur ;)"

olay budur

Hocam uygun olmaz diye belirtmedim ama XX K larda.

adsense ayarlarını kontrol et... adsensede kazala yada otamatık olarak belirli rakama donmeden para hesabıma geçmesin " duraklat" özelliği var... onu kontrol edermisin? aklıma ilk o özellik sende aktif gibi geldi ?? kontrol et

Ödeme eşiği ayarında sorun yok.

---------- Mesaj saat 21:39:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:23 civarında gönderildi. ----------

bu tip rakamlar sorunsuzca yatıyor arkadaşlar.... !!!
"konu açılmışken önerim,

Hocam zaten aktif olarak 14 tane adsense ile çalışıyorum, riskleri bölüştürüyorum ancak tek bir videoda patlama yapınca diğer kanalları taşısan dahi o miktarları görüyor maalsef. Pini girilmemiş 2. bir adsensemde sorunlu olan bu adsesedekinin yaklaşık 3 katı tek kanaldan dolayı birikti. Pinini girdiğim zaman sanırım onuda patlatırlar :/

Hocam uygun olmaz diye belirtmedim ama XX K larda.

Hocam zaten aktif olarak 14 tane adsense ile çalışıyorum, riskleri bölüştürüyorum ancak tek bir videoda patlama yapınca diğer kanalları taşısan dahi o miktarları görüyor maalsef. Pini girilmemiş 2. bir adsensemde sorunlu olan bu adsesedekinin yaklaşık 3 katı tek kanaldan dolayı birikti. Pinini girdiğim zaman sanırım onuda patlatırlar :/
kanal ları adsenseden başka adsenseye aktarırsan sorun olur !! içerdeki para isterse 50 tl olsun... o zaman incelemeye çekerler.. eee aynı istem 14 adsensede olunca, bence youtubeye hak vermek gerekli... ama onlar kata -kulli varmı, tıklamalar reel mi, yonlendırmeler paylaşmalar normal mi organık mı ona bakarlar, bence paranıda verirler. vermeyecek olasalar zaten adsenseni kapatırlar, kırmızı yazılı uyaı koymazlardı... biri şüphe etsede,i ortada suç delili yok ki sadece paranı dondurmuşlar... ki paran kaç para bilemiyorum ama alırsın..sabırla beklet diğer adsenselerin bu mart ayına odaklanmlısın. kolay gelsın sana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri