Ödemem kesinleşti banka girmedim sorun olmaz dimi arkadaşlar ?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
ödemem az önce gerçekleşti az önce girdiğimde gördüm şimdi bu adsenseyi yeni açtım ve daha pin yeni çıkacak yola ben daha hesap numarası eklemedim sorun olmaz dimi.
Babamın üstüne açmıştım:)
Salı günü ziraat'tan hesap numarası açtırıp hatta İnternet bankacılığında açtıracağım o şekilde giriş yapacağım...
Sonradan eklemenin bir sıkıntı olmaz dimi arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar,
ödemem az önce gerçekleşti az önce girdiğimde gördüm şimdi bu adsenseyi yeni açtım ve daha pin yeni çıkacak yola ben daha hesap numarası eklemedim sorun olmaz dimi.
Babamın üstüne açmıştım:)
Salı günü ziraat'tan hesap numarası açtırıp hatta İnternet bankacılığında açtıracağım o şekilde giriş yapacağım...
Sonradan eklemenin bir sıkıntı olmaz dimi arkadaşlar?
pinle birlikte girersin ben öyle yaptım

Cevap: Ödemem kesinleşti banka girmedim sorun olmaz dimi arkadaşlar ?

sorun olmaz daha pin girmediyseniz en kısa zamanda banka hesabı girin pininiz ayın 20 sinde veya öncesi girerseniz bu ay ödemeyi alırsınız sonra gelirsede gelecek ayın ilk haftası alabilirsiniz

sorun olmaz daha pin girmediyseniz en kısa zamanda banka hesabı girin pininiz ayın 20 sinde veya öncesi girerseniz bu ay ödemeyi alırsınız sonra gelirsede gelecek ayın ilk haftası alabilirsiniz

Dostum diğer ayın 22 sinde almıyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum sabit diye biliyorum ödemeler Google'da ?

Arkadaşlar Şimdi Burayı Okuyunca Farkettım Hesabımda Kesinleşmiş Kazançlar Yeri (ASKIDA) yazıyor bu neyın nesıdır lütfen yardım edermisiniz ilk ödemem olucaktı ?

Arkadaşlar Şimdi Burayı Okuyunca Farkettım Hesabımda Kesinleşmiş Kazançlar Yeri (ASKIDA) yazıyor bu neyın nesıdır lütfen yardım edermisiniz ilk ödemem olucaktı ?
pininizi giripte banka hesabınızı hala girmediyseniz öyle yazması gerek

Dostum diğer ayın 22 sinde almıyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum sabit diye biliyorum ödemeler Google'da ?
hocam eğer bu ayın 20 sine kadar pininizi girerseniz bu ay 22 sinde ödemenizi alırsınız ama diyelim ayın sonunda girdiniz o zamanda ödemenizi gelecek ayın ilk haftasında alırsınız

pininizi giripte banka hesabınızı hala girmediyseniz öyle yazması gerek

hocam tşk ederim pini girdim lakin ondanmı degilmi görecegiz o dediniz bilgileri şimdi girdim halen askıda yazıyor ilerleyen saatler gösterecektir hocam ben yeni başladım 40 $ küsür para görünüyor hesapta görünüre göre alabilirmiyim bu parayı bu ay ?

hocam tşk ederim pini girdim lakin ondanmı degilmi görecegiz o dediniz bilgileri şimdi girdim halen askıda yazıyor ilerleyen saatler gösterecektir hocam ben yeni başladım 40 $ küsür para görünüyor hesapta görünüre göre alabilirmiyim bu parayı bu ay ?
Konuya ortadan daldım hocam kusura bakmayın :) banka hesabınızı doğrulayıp pininizi girdiyseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Askıda yazısı en kısa zamanda kalkar.İyi çalışmalar

Ödeme sınırı 100$ - 200TL dir altında ise malesef alamazsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri