Ödemesi işleme girmeyenler hakkında

ugs9305

Yasaklanmış
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar benim tüm adsenselerim banlanmıştır. konusuda forumda mevcuttu zaten teker teker gidiyor diye açmıştım konu.

şimdi benim bu konu hakkında size birkaç düşüncelerimi yazmak istiyorum

benim çöp adsense giriş yapmadığım adsense 1 kere girdiğim çıktığım adsense bile banlanmıştır şimdi benim önceden açtığım adsenseye giriş yaptım sonrasında böle olaylar gelişti hepsi banlandı.

yani konuyu toparlamak gerekirse

ya çok fazla aynı ip adresinden pinsizde dahil giriş yaptığım için göze çarptı hepsi gitti.

yada 2 inci ihtimal şöle bişey var benim geçen ay işleme girmeyen adsense bu ayın 19 unda banlandı şimdi bunla ne alakası var diceksiniz benim adsense açıkken kanal bağlarken bu adsense incelenmeden dolayı kanal bağlayamassınız gibi bişey çıkıyordu yani diceğim şu o işleme girmeyeni incelerlerken aynı ip adresi girilmiş diğer adsenseleri tespit edip banlamışmı olabilirler ve bu ay incelemeyi bitirdikleri adsenseleri banlayıp ( forumdaki bazı kişilerden adsenseleri gitti ) inceleme bittikten sonra o ip ile girilen diğer adsensleridemi banladılar acaba.

geçen ay işleme girip ödenmeyen ama bu ay ödenenleri incelemesi bitip bi sorun olmadığı gözlendi o yüzden bu ay ödendi gibi şeyler geliyor benim aklıma

Şimdi işleme girmeyen adsenselere herkes bi tane kanal bağlamayı denesin bakalım bağlancakmı

sonuç a gelirsek işleme girmeyenlere kanal bağlıyınca inceleniyor bağlayamassınız gibi şey gelirse benim düşüncem şu inceleme bittikten sonra ya banlanacak o adsense yada gelecek ayın ödemelerinde yada sonra hangi ödemeye denk gelirse bir sorun yok çıkmazssa öle ödenecek. ekstra olarak bu inceleme bittikten sonra banlanlarsa o iple girilmiş tüm adsenselerde gidebilir

Arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar bu ay başıma çok şey geldi inşALLAH tekrardan toparlayıp yoluma devam ederim başına böle şeyler gelenler inşALLAH onlarlarda bir anca önce toparlarlar en azından beklemektense bu yazdıklarımdan bir sonuç çıkartabilirsiniz belki sizde düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Bunlarla alakası yoktur felen diyenlerde olur belki ben genede sizlere bir yardımım olur diye yazdım umarım sorunlar çözülür.

herkese bol kazaçlar iyi forumlar

Son düzenleme:
İki aydır işleme girmeyen adsenseyi sorunsuz olarak bağlayabildim. Yazdığın durum genel değil görünen o ki.

İki aydır işleme girmeyen adsenseyi sorunsuz olarak bağlayabildim. Yazdığın durum genel değil görünen o ki.

anladım o zaman sorun bunla alakalı değil benim ip çok adsense girişi tespit edildi kontrol edilip edilip hepsi gitti o zaman komple

Ortada öyle bir sorun varki aslında mantık bile yürütülemiyor.

İki seçenek var anladığım kadarıyla. Ya söyledikleri gibi teknik bir sorun var gerçekten, ya da bu adsenseler incelemeye alınmış, inceleme sonunda ya banlanıyor ya da içerideki para ödeniyor.

Bu sorunun tek nedeni olduğunu sanmıyorum ama benin işleme girmeyen 2 hesabın ortak noktası adresleri,kullandığım 2 adet daha adsense var bilgileri orjinal olan onlarda sorun olmadı ödememi aldım,google un yaptığı iş değil kapayacaksan kapa hesabı bilgi ver en azından.Kanalları taşımaya bile korkuyorum temiz hesaplara zarar verecek diye

arkadaşlar durum üzücü ancak bunlarla ilgili farklı farklı konu açmaktansa mevcut konulardan ilerleyin.

Ve hiçbir zaman forumun takip edildiğini unutmayın :)

Google Partners - YouTube ile Yeni Fırsatlar on Vimeo

18:50'den itibaren izleyin, Heni kendisi söylüyor.

Forumla ilgili güncellemeler, geliştirmeler yapılmalı.

Farzedelim ki bir süperzeka arkadaşımız çıktı bu ödeme alamayan arkadaşların derdine deva olacak bir çözüm buldu. Bunu buradan public olarak paylaştığımız sürece bir süre sonra o da fixlenecek.

Aslında bu mesajı yazmam bile doğru değil :)

arkadaşlar durum üzücü ancak bunlarla ilgili farklı farklı konu açmaktansa mevcut konulardan ilerleyin.

usta bu aktif adsenselere kanal bağlanmıyordur sorun ondan olabileceğini düşündüm geçen biriside demişti diye hatırlıyorum adsense kanal bağlanmıyor diye

arkadaşlar ekstra olarak söylüyorum mesela 5 adsenseniz aktif giriyorsunuz diyelim uzun süreden sonra aynı ipden 1 adsenseye daha girip çıkış yaptıkdan sonra bana ban geldi bunuda burdan belirteyim belki bu yüzdende bana olmuş olabilir

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

Ve hiçbir zaman forumun takip edildiğini unutmayın :)

Google Partners - YouTube ile Yeni Fırsatlar on Vimeo

18:50'den itibaren izleyin, Heni kendisi söylüyor.

Forumla ilgili güncellemeler, geliştirmeler yapılmalı.

Farzedelim ki bir süperzeka arkadaşımız çıktı bu ödeme alamayan arkadaşların derdine deva olacak bir çözüm buldu. Bunu buradan public olarak paylaştığımız sürece bir süre sonra o da fixlenecek.

Aslında bu mesajı yazmam bile doğru değil :)

ben bi işleme girmeyen adsenselere kanal bağlanıyormu bi baksınlar diye dedim usta en azından yazdıklarımdanda bişiler çıkartıp belki sorunu çözebilirler

az bir eksiğim kaldı.onu da tamlayınca evi taşıyacağım.şu anda açık olan kanallarıma bir daha girmeyeceğim :D ip nasıl olsa değişecek.pc ye bir format ve eşe dosta adsense açmaya bakar tekrardan sahalara dönmem...

usta bu aktif adsenselere kanal bağlanmıyordur sorun ondan olabileceğini düşündüm geçen biriside demişti diye hatırlıyorum adsense kanal bağlanmıyor diye

arkadaşlar ekstra olarak söylüyorum mesela 5 adsenseniz aktif giriyorsunuz diyelim uzun süreden sonra aynı ipden 1 adsenseye daha girip çıkış yaptıkdan sonra bana ban geldi bunuda burdan belirteyim belki bu yüzdende bana olmuş olabilir

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

ben bi işleme girmeyen adsenselere kanal bağlanıyormu bi baksınlar diye dedim usta en azından yazdıklarımdanda bişiler çıkartıp belki sorunu çözebilirler

Yok kardeşim sana birşey demedim yanlış anlama :)

Ama genel anlamda forumda birşeyler yapılması lazım. Hatta bu konuda ayrı bir başlık açacaktım ama yeri geldi buradan söyledim.

Ben özgün çalışıyorum ama spam koskoca bir sektör birsürü arkadaş buradan ekmeğini çıkarıyor. Sektörün devamlılığı için de önemli bilgilerin artık başka türlü paylaşılması gerek bence.

Ama dediğim gibi de forum takip ediliyor. Türkiye'de Youtube üzerine buradan başka bir forum varmı? Sanmıyorum. Birşeyler geliştirilmeli.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar benim tüm adsenselerim banlanmıştır. konusuda forumda mevcuttu zaten teker teker gidiyor diye açmıştım konu.

şimdi benim bu konu hakkında size birkaç düşüncelerimi yazmak istiyorum

benim çöp adsense giriş yapmadığım adsense 1 kere girdiğim çıktığım adsense bile banlanmıştır şimdi benim önceden açtığım adsenseye giriş yaptım sonrasında böle olaylar gelişti hepsi banlandı.

yani konuyu toparlamak gerekirse

ya çok fazla aynı ip adresinden pinsizde dahil giriş yaptığım için göze çarptı hepsi gitti.

yada 2 inci ihtimal şöle bişey var benim geçen ay işleme girmeyen adsense bu ayın 19 unda banlandı şimdi bunla ne alakası var diceksiniz benim adsense açıkken kanal bağlarken bu adsense incelenmeden dolayı kanal bağlayamassınız gibi bişey çıkıyordu yani diceğim şu o işleme girmeyeni incelerlerken aynı ip adresi girilmiş diğer adsenseleri tespit edip banlamışmı olabilirler ve bu ay incelemeyi bitirdikleri adsenseleri banlayıp ( forumdaki bazı kişilerden adsenseleri gitti ) inceleme bittikten sonra o ip ile girilen diğer adsensleridemi banladılar acaba.

geçen ay işleme girip ödenmeyen ama bu ay ödenenleri incelemesi bitip bi sorun olmadığı gözlendi o yüzden bu ay ödendi gibi şeyler geliyor benim aklıma

Şimdi işleme girmeyen adsenselere herkes bi tane kanal bağlamayı denesin bakalım bağlancakmı

sonuç a gelirsek işleme girmeyenlere kanal bağlıyınca inceleniyor bağlayamassınız gibi şey gelirse benim düşüncem şu inceleme bittikten sonra ya banlanacak o adsense yada gelecek ayın ödemelerinde yada sonra hangi ödemeye denk gelirse bir sorun yok çıkmazssa öle ödenecek. ekstra olarak bu inceleme bittikten sonra banlanlarsa o iple girilmiş tüm adsenselerde gidebilir

Arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar bu ay başıma çok şey geldi inşALLAH tekrardan toparlayıp yoluma devam ederim başına böle şeyler gelenler inşALLAH onlarlarda bir anca önce toparlarlar en azından beklemektense bu yazdıklarımdan bir sonuç çıkartabilirsiniz belki sizde düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Bunlarla alakası yoktur felen diyenlerde olur belki ben genede sizlere bir yardımım olur diye yazdım umarım sorunlar çözülür.

herkese bol kazaçlar iyi forumlar

Ben denedim adsense hesabıma kanal bağlamayı denedim başarılı şekilde oldu hocam, Durum : aktif yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri