Ödüllü Fikir Önerisi

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Alper38

Kayıtlı Üye
300 TL Ödüllü Senaryo Önerisi

Arkadaşlar daha önce senaryo önerisi başlığıyla bir konu açmıştım ama istediğim sonucu alamadığım için affınıza sığınarak tekrar konu açıyorum...

Sizden istediğim Lego stop motion için senaryo ,sıradan bir video yapmak istemiyorum , dikkat çekecek , konusu olan bir video olsun istiyorum...
2-3 aydır sürekli stop motion videoları izliyorum , profesyonel bir şeyler yapmak istiyorum ama senaryo üretmekde zorlanıyorum..Bu iş için 2 K kadar masraf edeceğim.Bir videoyu yapmak 3-4 ayımı alacak.Çok zahmetli sabır isteyen bir iş ..

Bir kaç tane senaryo üretttim ama sonuçlandıramadım.

Mesela komedi korku tarzında bir şey düşündüm videonun konusu nasıl başlayacak onu bulamadım ,.Videonun ortası tamam ama başlangıcı yok :D

Senaryomun kahramanı Chucky idi

1z2zrbn.jpg

İlgi çekeceğini düşündüğünüz senaryo önerenlerinizi bekliyorum..Yanlış anlaşılmasın bir üst satırda bahsettiğim 'videonun ortası tamam başlangıcı yok '' dediğim senaryonun nasıl başlayacağı hakkında fikir önermek zorunda değilsiniz, her türlü senaryo olabilir.

Öneride bulunanlar arasında çekiliş yapacağım ve 300 TL hediye edeceğim

Stop Motion Örnekleri :

https://www.youtube.com/watch?v=nL7WQBxqGJs

https://www.youtube.com/watch?v=bVBEdOaBZLU

Son düzenleme:
Evde tek başıma filmi vardı , o konu üzerine yapılabilir . Eve hırsız falan dadanır , bizim elemanda onlarla uğraşır .

Hocam figürlerinizin resmini atar mısınız ? Onlara göre bir şey yazıp yollarım.Karakterlerini tam oturtacak şekilde , diğer türlü aklıma pek bir şey gelmez :D

Hocam figürlerinizin resmini atar mısınız ? Onlara göre bir şey yazıp yollarım.Karakterlerini tam oturtacak şekilde , diğer türlü aklıma pek bir şey gelmez :D

Hocam karakter seçiminde özgürsünüz bir karaktere bağlı kalmak zorunda değilsiniz , konu -senaryo güzel olsun karakterleri ben uyarlarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri