Offline Bilişim Sunucularında %50 indirim haberi

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Satıcıyla bir alakam yok yemin ederim bu konuyu açtığımdan da haberi yoktur ama daha önce kullanmıştım memnun kalmıştım diye indirim haberini paylaşayım dedim

https://www.offlinebilisim.com/kiralik-sunucu-uk.html

Şu linkte gördüğünüz sunucular yüzde 50 indirimli imiş ilk ay..ben de alırken söyledi...başkası olsa dünden vermeye razı zaten 84 euroyu , alayım şunu parasını diye düşünürdü ama adam ilk ay yüzde 50 indirimli yani 42.5 euro+kdv yani 177 Tl yazmış..
böldürebiliyorsunuz ayriyetten 4 ip olarak geldiğinden 3 e kadar böldürebilirsiniz sanırım farklı iplerle..

Tavsiye ederim.

bunu yazmanda ki amaç ne ?

"Satıcıyla bir alakam yok yemin ederim bu konuyu açtığımdan da haberi yoktur"

gerek yok böyle şeylere ve satıcıyı övmen referans vermen demektir bunada kimse karışamaz

bunu yazmanda ki amaç ne ?

"Satıcıyla bir alakam yok yemin ederim bu konuyu açtığımdan da haberi yoktur"

gerek yok böyle şeylere ve satıcıyı övmen referans vermen demektir bunada kimse karışamaz

hacı bu forumda artık bunları baştan söylemek gerekiyor :D

Satıcıyla bir alakam yok yemin ederim bu konuyu açtığımdan da haberi yoktur ama daha önce kullanmıştım memnun kalmıştım diye indirim haberini paylaşayım dedim

https://www.offlinebilisim.com/kiralik-sunucu-uk.html

Şu linkte gördüğünüz sunucular yüzde 50 indirimli imiş ilk ay..ben de alırken söyledi...başkası olsa dünden vermeye razı zaten 84 euroyu , alayım şunu parasını diye düşünürdü ama adam ilk ay yüzde 50 indirimli yani 42.5 euro+kdv yani 177 Tl yazmış..
böldürebiliyorsunuz ayriyetten 4 ip olarak geldiğinden 3 e kadar böldürebilirsiniz sanırım farklı iplerle..

Tavsiye ederim.

Redstationdaki indirim https://my.redstation.com/server/custom-configurator.aspx?id=215%2c216%2c217%2c218%2c219%2c220%2c221&m=12 burada 72 £ ilk ay için tabi kurulum ücretini katıp satıyorlar, aslında @YilmazServers inde bu kampanyası mevcut, önemli olan indirimli satanı bulmak değil müşteri memnuniyetini sağlicak ilgilenen Türk aracı firma ile çalışmak. ;)

Merhabalar,

Fiyat Euro değil, sterlin kurudur.

Ayrıca redstation sitesinde yer alan fiyatlar yıllık alımlarda geçerlidir, örnek olarak D9-200 paketi 67.99 sterlin değil, 79,99 sterlindir. Bilginize.

Merhabalar,

Fiyat Euro değil, sterlin kurudur.

Ayrıca redstation sitesinde yer alan fiyatlar yıllık alımlarda geçerlidir, örnek olarak D9-200 paketi 67.99 sterlin değil, 79,99 sterlindir. Bilginize.

denk gelmişken bende yılmazservers'ı önereyim. 2 senedir 1 kere sorun yaşamadım teşekkür ederim.

Bende ortak ariyorum makinayi bolup kullanacak olan arkadaslar varsa pm atabilir

Arkadaşlar, 1 yıldan fazla süredir offlinebilisim.com la çalışıyorum. İngiltere sunucularım onların altındadır. Çok iyi insanlardır, bir defa dahi bana haber vermeden bir işlem yapmadılar. %100 güvenli, kesintisiz ve kaliteli yerdir. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Reklam amacı güdiyorsa evet reklam yapıyorum. Çünkü kendisinin satmafığı sunucularda dahi bana destek veriyor. 12 yıldır prof. yazılımcıyım böyle bir destepi hiç bir yerde görmedim. Bu nedenle direk datacenterla çalışmak yerine offlinebilisim ile çalışıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri