Ofisimizde Çalışacak Youtube Uzmanı Aranmaktadır

masterthone

Yasaklanmış
Arkadaşlar sadece youtube işi ile ilgilenecek. Kızılay bulvarda ki ofisimizde çalışmak üzere youtube uzmanı arıyoruz. Toplamda 3 kişilik bir ekip tek bir ofiste bu işle ilgilenecek.. Gündemi iyi takip eden youtube işinden para kazanmış bilgisi iyi olan referans gösterebilecek kişiler başvurabilir mi ?

İstenilen tüm ekipmanlar ( programlar vs ) tarafımızca karşılanacaktır.

Sigorta + yemek + maaş

Maaş sizin bilginiz ve bize kazandıracaklarınıza göre belirlenecektir. İlk ay sabit olacak diğer aylar maaş belirlenip + kazancınıza göre prim verilecektir..

KURUMSAL BİLGİLER :

2 FİRMAMIZ VARDIR..

1) ATA KURUMSAL DANIŞMANLIK : www.atakurumsal.com
2) İnfial Gazetecilik medya danışmanlık tic. ltd şti. : www.infial.com.tr

Adres: Atatürk Bulvarı 127 / 317 Kızılay .

Arkadaşlar sadece youtube işi ile ilgilenecek. Kızılay bulvarda ki ofisimizde çalışmak üzere youtube uzmanı arıyoruz. Toplamda 3 kişilik bir ekip tek bir ofiste bu işle ilgilenecek.. Gündemi iyi takip eden youtube işinden para kazanmış bilgisi iyi olan referans gösterebilecek kişiler başvurabilir mi ?

İstenilen tüm ekipmanlar ( programlar vs ) tarafımızca karşılanacaktır.

Sigorta + yemek + maaş

Maaş sizin bilginiz ve bize kazandıracaklarınıza göre belirlenecektir. İlk ay sabit olacak diğer aylar maaş belirlenip + kazancınıza göre prim verilecektir..

Dostum yanlış anlama ama birazda kendinizi tanıtsanız ?
videoları insanlar kendileri nettenmni araştırıcak sizin icin
yoksa sizin video saglayacagınız kendinize ozel bi durum varmı
örnegin digiturk kalkar mac videolarını youtube den yayınlatacak birini arar bunu analrımda.
insanlar sizin icinmi toparlayacak video ları birazcık anlatırmısın
kendinizi tanıtmazsanız insanlar böbrek.avi der dalga gecer.

Dostum yanlış anlama ama birazda kendinizi tanıtsanız ?
videoları insanlar kendileri nettenmni araştırıcak sizin icin
yoksa sizin video saglayacagınız kendinize ozel bi durum varmı
örnegin digiturk kalkar mac videolarını youtube den yayınlatacak birini arar bunu analrımda.
insanlar sizin icinmi toparlayacak video ları birazcık anlatırmısın
kendinizi tanıtmazsanız insanlar böbrek.avi der dalga gecer.

Google Fan Webmaster Forum

burda tanıyan tanır beni. Ofisimize gelince de zaten görecektir böbrek.avi olmadığını.

Videoları nasıl nerden çekeceği tamamen o kişiye kalmış ama biz bot almayı bottan gelen videoları düzenlemeyi düşünüyoruz ..

Firma ismimizi burada vermek istemiyorum ama gazeteciyiz. Kameramız video editörümüz ve gerekli programlarımız var eğer arkadaş bir video çekimi yapmak isterse bunuda yapabilecek ekipmanlarımız var

---------- Mesaj saat 12:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:08:53 civarında gönderildi. ----------

bu aradai pmler geldi ama açamıyorum

Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

hatası alıyorum

Google Fan Webmaster Forum

burda tanıyan tanır beni. Ofisimize gelince de zaten görecektir böbrek.avi olmadığını.

Videoları nasıl nerden çekeceği tamamen o kişiye kalmış ama biz bot almayı bottan gelen videoları düzenlemeyi düşünüyoruz ..

Firma ismimizi burada vermek istemiyorum ama gazeteciyiz. Kameramız video editörümüz ve gerekli programlarımız var eğer arkadaş bir video çekimi yapmak isterse bunuda yapabilecek ekipmanlarımız var

---------- Mesaj saat 12:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:08:53 civarında gönderildi. ----------

bu aradai pmler geldi ama açamıyorum

Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

hatası alıyorum

5 Mesajınız olması gerekiyor hocam. Pm leri görebilmeniz için

gayet güzel mantıklı uzman bir lider ile görüşülüp planlar doğrultusunda çalışılabilir. Sonuçta youtube ve AdSense yapılan tecrübeli çalışmalar sonucu ciddi, sağlam bir gelir kapısı tebrik ederim böyle bir düşünce için. Şahsen uygun görülürse çalışmak isterim

böyle çalışmalar evden de yapıalbilir düşüncesindeyim onuçta youtubere verilecek iş belli akşam olunca bitmiş mi -bitmemiş mi bakmak ta kolay illaki ofis mantığı yanlış bence

gayet güzel mantıklı uzman bir lider ile görüşülüp planlar doğrultusunda çalışılabilir. Sonuçta youtube ve AdSense yapılan tecrübeli çalışmalar sonucu ciddi, sağlam bir gelir kapısı tebrik ederim böyle bir düşünce için. Şahsen uygun görülürse çalışmak isterim

böyle çalışmalar evden de yapıalbilir düşüncesindeyim onuçta youtubere verilecek iş belli akşam olunca bitmiş mi -bitmemiş mi bakmak ta kolay illaki ofis mantığı yanlış bence

mesajlarınız için teşekkürler hocam.

Ancak evden kontrol etmek çok zor olacak. Burda amacımız aynı ortamda bulunmak fikir alışverişleri ile sürekli irtibat halince eğlenceli ve güzel bir ofis ortamı kurmak..

Zaten bu işte uzman kişi kendi hesabına çalışır neden 3 4 K $ kazandırıp bunun çok altında ücretle çalışşsınlarki. Bulabilceniz elemanlar en fazla youtube yükleme işlerinizi yapıcaktır.

Zaten bu işte uzman kişi kendi hesabına çalışır neden 3 4 K $ kazandırıp bunun çok altında ücretle çalışşsınlarki. Bulabilceniz elemanlar en fazla youtube yükleme işlerinizi yapıcaktır.

işte böyle yanlış düşünceler yüzünden bu haldeyiz :). tamam evden çalışsınlar hocam sigortalarınıda youtube yatırır belki :). Sabit maaşla çalışmakla evde çalışmak arasında ki farkı illerde ögrenirsiniz

işte böyle yanlış düşünceler yüzünden bu haldeyiz :). tamam evden çalışsınlar hocam sigortalarınıda youtube yatırır belki :). Sabit maaşla çalışmakla evde çalışmak arasında ki farkı illerde ögrenirsiniz

Sigortamı kendim yatırıyorum. Evden çalışıyorum. Sabit maaşlada çalıştım. Sabit maaaşımın 5 katını kazanıyorum. Farkı gördüm kolay gelsin.

Yaklaşık 8 yıllık bir iş tecrübem var.
Yarısı profesyonel, bir kısmı da yönetici bazında...

Dediğinin ya da talebinin elle tutulur hiçbir mantıklı yanı yok...

Sana para kazandıracak birini arıyorsun ve kazandırdığı para oranında maaş öneriyorsun...

Bu konuda senin aradığın kadar bilgi düzeyinde olan birisi emin ol ki vereceğin maaştan fazlasını kazanıyor olmalı...

SSK konusunda yaklaşık 5 aydır SSK mı kendim ödüyorum aylık bana maliyeti yaklaşık 350 TL civarında...

Yinede arz - talep dengesi, elbette sende aradığını bulursun...

Azerbaycanda da tami t***** boyle bis is bashlandi bende claishacayim INSHALLAH montajci dizyner youtuber hepsi bi arada Cok guzel yerlere geline bilinir iyi ekiple

Bazı arkadaşlar tecrübeli evden çok daha iyi kazanabilir. Fakat Resmi bir ortam altında disiplinli bir şekilde ekip ile çalışmak daha iyi sonuçlar elde edilebilir görüşündeyim.

Bazı arkadaşlar tecrübeli evden çok daha iyi kazanabilir. Fakat Resmi bir ortam altında disiplinli bir şekilde ekip ile çalışmak daha iyi sonuçlar elde edilebilir görüşündeyim.

Aynen hocam bunu anlatmaya çalışıyoruz Evde çalışmakla ofis ortamında çalışmak arasında dağlar kadar fark var sadece bu işle ilgilenen arkadaşlardan oluşan bir ortam kuruyoruz Tecrübe deneyim açısından da çok önemli hem sabit maaş alacaksınız hemde tecrübe kazanmış olacaksınız. Ayrıca dediğim gibi kazandırdığınız paranında % lik bir kısmından prim alacaksınız hemde sabit maaş alacaksınız. EMİNİMKİ BURDAKİ TÜM ARKADAŞLAR SABİT MAAŞIN 5 10 KATINI KAZANIYOR. AMA AY SONU O PARAYI ALACAĞININ GARANTİSİ YOK..

lütfen konuyu baltalayıcı yorumlar yapmayın

Aynen hocam bunu anlatmaya çalışıyoruz Evde çalışmakla ofis ortamında çalışmak arasında dağlar kadar fark var sadece bu işle ilgilenen arkadaşlardan oluşan bir ortam kuruyoruz Tecrübe deneyim açısından da çok önemli hem sabit maaş alacaksınız hemde tecrübe kazanmış olacaksınız. Ayrıca dediğim gibi kazandırdığınız paranında % lik bir kısmından prim alacaksınız hemde sabit maaş alacaksınız. EMİNİMKİ BURDAKİ TÜM ARKADAŞLAR SABİT MAAŞIN 5 10 KATINI KAZANIYOR. AMA AY SONU O PARAYI ALACAĞININ GARANTİSİ YOK..

lütfen konuyu baltalayıcı yorumlar yapmayın

Ya saçma saçma konuşma...

Konuyu baltalamak mış...

Frm a yeni üyesin, ne bir referans ne de bir kurumsal bilgini paylaşmış sın...

Personel arıyorsan git secretcv.com ya da kariyer.net e ilan ver...

Konu kilit...

Aslinda bu is mantikli ve iyi ama su acidan mantikli.
Ayni cati altinda 3-4 kisinin kendini gelistirmek,kazanci artiracak yollar bulmak ve surekli bu isle hasir nesir olarak daha cok kazanmak icin super bir fikir.Ancak bu ortak olarak yapilirsa iyi fikir.Cunki bu isi bilen aylik ornek veriyorum 400-500 dolar kazanan biri zaten turk lirasi olarak 1-1.5k tl aliyor.Buda sizin vereceginiz maas ssk vs gibi hizmetleri zaten kendisi istesede karsiliyabilir demekdir.

Bu isin sizin tarafinizdan yapilabilmesi icin size kazandiracak kisiyede garanti vermeniz gerekiyor yani soyle demis olsaydiniz herkes daha sicak bakabilirdi konuya.

Ofiste calisacak 1 yil sozlesmeli eleman alinacakdir maasi su ssk si var sunu var bunu var.1 ay deneme yapilacak memnun kaldigimiz kisilere sozlesme yapilip ise alinacak vs diye.Maasindan azda kazandirsa bunu alacak cokda kazandirsa bunu alacak gibi vs denilseydi daha iyi yaklasimlar ve istediginiz tarz elemanlar bulabilirdiniz.

Ama iste mantik olarak alabilecekleri maas 1k tl civari oldugunu varsayarsak zaten bu iste kazanan fazlasini kazaniyor ki kazanan kisinin azda akli varsa zaten gelecegini dusunuyorsa kendi sigortasinida yatirabilir.

Ben saygi duyuyorum bu konunuza tabiki kimse kimsenin yapacagi ise vs karisamaz,kimsenin ne cebine girecek paraya nede cikacak paraya mudahele edemez.Bu is konusunda biraz daha detayli bilgi verirseniz ilk mesajinizda,firmanizin adi yeri numarasi iletisim adresleri vs daha iyi olur daha guvenilir olur belkide evde bu isi yapipda disardaki cevresine gercekden bir isi var ise gidip geliyor dedirtebilmek icin calisacak ,bununda isi var dedirtebilecek bir cok arkadasimiz vardir.

Konuyu dedigim sekilde duzeltin lutfen konunuzu aciyorum yeniden.Diger arkadaslarda kusurabakmasinlar,herkes bir is icin bir duzen icin konu acip kendi butcesi fikrine gore bazi seyleri talep edebilir yada verebilir.Her ne kadar mantiksiz olsada.

Bu arada konu sahibi arkadasa sunu demek istiyorum,ben bu isi biliyorum,aylik size 20K tl kazandirabilirim,bana vereceginiz maas 1k tl aylik vs ssk olamaz heralde.. :) :) iste digr arkadaslarinda demek istedigi bu yanlis anlama kimseyi saygilar.

Simdi Bana Azerbaycanda yapilan Teklif boyle bi ekip kurulacak bu iside ekipin bashinda ben olucam Aylik maash 1k Tl ve kazancin 24 %

Boyle bi teklif nasil Muslera Hocam?

Simdi Bana Azerbaycanda yapilan Teklif boyle bi ekip kurulacak bu iside ekipin bashinda ben olucam Aylik maash 1k Tl ve kazancin 24 %

Boyle bi teklif nasil Muslera Hocam?
iste bu sekil mantikli,yani hem ayli ksabit maas ve kazandirdigin,aylik kazandiracagin paradan 100/? li komisyon almak bu isteki en mantikli olay.Bu sekilde olmasi lazim eger surekli ve duzenli bir calisma olacaksa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri