Og Mobi Form İndirme Başı Kazanç Sağla

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

arme

Kayıtlı Üye
Bugün Ödemesini Aldığım Og Ads(Ogmobi'den Bahsedeceğim.

Üye olurken site adresi stiyicek blogspot açıp yazın veya social medya hesabı veri ama bana kalırsa blogspot daha iyidir bir iki tane dowloand için program eklemeniz yeterli boş bırakmaktansa budaha garantili üyelik talebi bir güne kabul edilir

Og Ads'ın Amaçı Basit Örnek Bi Link Şifrelersiniz Linkteki Şifreyi Açmak İçin Pc'den Giriyorlarsa Form DOldurup Surveys Bitirmeleri İstenir Mabil'de İse GooglePlay Üzerinden Oyun Program İndirmeleri Gerekir..

İndirme Başına Günlük Fiyat Değişiyor Mobil İçin 0.25 Dolar Öneriyor Bazen Çıkıyor Bazen İniyor Tam Olarak Bİ Rakamı Yok Pc Form Doldurmak İçin İse 1.Dolar ila 1.50 Dolar Kazanıyorsunuz

Peki Nasıl Kazanç Sağlanıyor Örnek İnstagram Niche Taglar İle Xbox Gold Üyelik İle Alakalı Hesap Açıyoruz Free Site Kuruyoruz Xbox Generatör Scripti Buluyoruz Script Fake Kullanıcı Burayı DOldurduğunda Kazandınız Yazısı Çıkıyor Ve Sizi Şifrelediğiniz Linke Yolluyor Kullanıcı Program Veya Oyunu İndirdiğinde Kazanıyorsunuz Bazen Bir İNdirmede Kazanırsınız Eğer Ayarlar 2 İndirme Seçeneğini Seçerseniz daha Fazla Kazanırsınız

Site Panelinde Güncel Olarak İndirme Bşaı Fiyatlarını Görebilirsiniz Eğer O gün tüm offer indirme limit dolmuşsa linklerden indirme yapılsa bile para kazanamazsınız

D4p621.jpg

Ogads şu an en iyi mobil cpı cpa'dır indirme başına kazanç form başına kazanç ve satın alma bşaına kazanç veriyor

Mkasimun Kazançları Aşağıdaki Resimlerde
5MbmVq.jpg

Bu Sitemde Ban Yemezsiniz İsterseniz Vpn İle Form Doldurabilirsiniz
veya blustack gibi programlar ile oyun indirip kazanabilirsiniz

Ödeme Minumun paypal için 50 dolardır 50 oları geçtikten sonra vergi formu dolduruyoruz ve gönderiyoruz ref ile üye olanlara tax form yardımı yapabilirim ve ödeme aktif etmek için skype ile ogads admini ben ile ödeme aktfileştirmek için yol göstereiblirim

Nrmg15.jpg

Ref Üyelik
Sign Up | OGAds.com
Refsiz Üyelik
Sign Up | OGAds.com

Son düzenleme:
hocam mrb paylaşım için teşekkürler bişi sormak istiyorum 57 doları kaç günde yaptınız

hocam mrb paylaşım için teşekkürler bişi sormak istiyorum 57 doları kaç günde yaptınız

20 günde yaptım sanal pc açıp vpn programı ile şifrelediğim linkleri açıp form doldurdum ana masaüstünde ise parayı kazanıp kazanmadığıma baktım bazen tüm formu doldurmak için uğraşırken kaznaıyordum bazen ise formları doldururken kazanç sağlıyordum dikkat edilmesi gerek live feeds offers eklenmişse hemen blustack açıp indirme yaparım kısaca zaman varsa günlük 10 dolar kazanırsınız

Hocam limit dolarsa program indirsek de form doldursak da sanal pc açıp yine de para kazanamayacağımızı söylemişsiniz, günde 10 dolar da kazanabilirsiniz demişsiniz şöyle bi sorum olacak günde ne kadar form doldurup oyun indirebiliyoruz sanal pc açıp ya da bluestack kurup? 50 Dolar çok büyük bir rakam bu iş kârlı gözüküyor başlamayı düşündüğüm için sordum bunları.

Hocam limit dolarsa program indirsek de form doldursak da sanal pc açıp yine de para kazanamayacağımızı söylemişsiniz, günde 10 dolar da kazanabilirsiniz demişsiniz şöyle bi sorum olacak günde ne kadar form doldurup oyun indirebiliyoruz sanal pc açıp ya da bluestack kurup? 50 Dolar çok büyük bir rakam bu iş kârlı gözüküyor başlamayı düşündüğüm için sordum bunları.

sınır yok ama örnek oyun yapımcısı firmaya şu kadar para teklif ediyor og ads firması ise 100 indirmeye para koyuyor 100 indirme dolarsa yarına yeniden 100 indirme açılıyor pc'de ise sınır yok düzgün formu doldurduğunuzda 1.50 dolar kazanıyorsunuz çerezleri temizlemeyi unutmayın hotspot full sürümünü arayıop kurun kolaylıkla para kaznaırsınız

sınır yok ama örnek oyun yapımcısı firmaya şu kadar para teklif ediyor og ads firması ise 100 indirmeye para koyuyor 100 indirme dolarsa yarına yeniden 100 indirme açılıyor pc'de ise sınır yok düzgün formu doldurduğunuzda 1.50 dolar kazanıyorsunuz çerezleri temizlemeyi unutmayın hotspot full sürümünü arayıop kurun kolaylıkla para kaznaırsınız

hocam son bir soru, form doldururken e-mail onayı vb. gerekiyor mu?

Hocam konuyu detaylı anlatırmısınız. Şimdi sanal pc bluestack kurduk diyelim holspot ile temizleme işlemlerini yapdık usulüne uygun. Bu işe günlük 3 saatimizi verdik diyelim ne kadar bi kazancımız olur? Ortalama diyorum hocam

mesela örnek benim linkim http://mobverify.com/cl.php?id=9963c09b994bc6444f6f8ea6313016c1 vpn ile girerseniz form doldurma çıkıcak e mail onayı istemiyor fake sallyın isimlere ise fake usa name generatör diye google arayıp adresi yazmanız daha iyi zira zip code sorun ıkartabilir,1 tane linkin şifresini çözmek için sizin vereçeğiniz 2 tane form doldur 3 tane doldur gibi seçenek yapabilirsiniz bu daha fazla kazanç sağlar ama günlük olarak bazen form doldurmada ücret vermiyeiblir çok kişi formu doldurmuşsa günlük limitinizi form ile bitirdikten sonra live feed kısmında yeni oyun eklenmişse hemen blustack ile mobil oyun uygulama indirip kazanç sağlayın bazen bir tane form doldurmada kazanç gelmezken ikinci formda para gelir,birde kurnaz form siteleri mail adres girdikten sonra yanlış bilgi diyor siz 3 -4 defa giriş için tıklayın girer bunu ypamalarının sebebi doğru bilgi girmenizi sağlamak amaçlı

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

Hocam konuyu detaylı anlatırmısınız. Şimdi sanal pc bluestack kurduk diyelim holspot ile temizleme işlemlerini yapdık usulüne uygun. Bu işe günlük 3 saatimizi verdik diyelim ne kadar bi kazancımız olur? Ortalama diyorum hocam

ilk olarak her şey usula uygunsa offer yani uygulama ekleme saatlerinde çalışırsanız form doldurmayı'da yaparsanız 10 dolar veya fazlasını kaznaırsınız işin püf noktası üyeliğiniz kabul edildiğinde çok kolay kabul edilir,live feed kısmında eklenen uygulamaları görüp anında indirmek işlemleri tekrarlama vs

ilk olarak her şey usula uygunsa offer yani uygulama ekleme saatlerinde çalışırsanız form doldurmayı'da yaparsanız 10 dolar veya fazlasını kaznaırsınız işin püf noktası üyeliğiniz kabul edildiğinde çok kolay kabul edilir,live feed kısmında eklenen uygulamaları görüp anında indirmek işlemleri tekrarlama vs

Hocam üyelik onayını öğleden beri göndermedi ne kadar bir sürede gönderiyor acaba?

Hocam benden size tavsiye hiç bir işte fake hesap vs kullanmadan nasıl daha iyi yaparım diye araştırın. Öylesi daha garanti olur ;) Fake işlerle ne kazanırsanız kazanın uzun ömürlü olmaz.

Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri