Ögrenci için en iyi kredi kartı hangisidir.

faruukx

Kayıtlı Üye
Ara sıra teknolojik ürün alırım taksitli şekilde almak istiyorum artık hangi kartı önerirsiniz.

enpara'nın kredi kartına başvur hiç bir şekilde para ödemezsin kart'a

öğrenciliğimde axess'in kredi kartını kullandım o da fena sayılmaz senede bir kapatıcam şeklinde blöf yaparsan 100 lira gibi bir chip para yüklüyorlar uçak biletlerinde işine yarar. kart aidatı yoktu 25 yaşa lkadar sanırım

iş bankası olabilir.yıllık ödemesi olmayan 500 600 lira limitli kart veriyorlar.taksit de yapabiliyorsunuz.eşim memnun kalmıştı .gerçi bir yerden sonra bize yetmedi 5000 liraya yükselttik.sana her türlü yeter gibime geliyor.

enpara iyidir.

aidat yok bi kere.

üstüne ayda 3 kere harcama taksitlendirme var 6 aya kadar

ben çok memnunum.

ben üniye giderken en uygunu o ara iş bankasıydı,şuanki enpara gibi hiçbi ücret kesmiyordu.ama kullandıkca sürekli sorun yaşadım bu para kesme meselesinde.hala ünide ögrenciyim,okula devam ediyorum.adamlar hesaba gelen paradan şak diye bi kesik atıyor,yıllık ücret aldık diye.diyorum benden alamazsın,tamam geri veririz ne uzatıyorsun diyip iade ederlerdi.farketmezsem iade ettikleri parayı 3 gün sonra geri alırlardı.hiç unutmuyorum bi keresinde kestiler,girip içeri dilekce yazdım 3 gün sonra iade ettiler.para hesabına iade edildi diye sms geldi,2dk sonra parayı tekrar kestiler ve çekemedigim için,yine haksız yere kestikleri için tekrar girip içerden dilekce yazdım yine iade ettiler 2-3 güne.sms geldiginde bukez sevgili hasreti çeken aşık gibi koşa koşa çekmeye gittim yine kesmesin diye :D

ben üniye giderken en uygunu o ara iş bankasıydı,şuanki enpara gibi hiçbi ücret kesmiyordu.ama kullandıkca sürekli sorun yaşadım bu para kesme meselesinde.hala ünide ögrenciyim,okula devam ediyorum.adamlar hesaba gelen paradan şak diye bi kesik atıyor,yıllık ücret aldık diye.diyorum benden alamazsın,tamam geri veririz ne uzatıyorsun diyip iade ederlerdi.farketmezsem iade ettikleri parayı 3 gün sonra geri alırlardı.hiç unutmuyorum bi keresinde kestiler,girip içeri dilekce yazdım 3 gün sonra iade ettiler.para hesabına iade edildi diye sms geldi,2dk sonra parayı tekrar kestiler ve çekemedigim için,yine haksız yere kestikleri için tekrar girip içerden dilekce yazdım yine iade ettiler 2-3 güne.sms geldiginde bukez sevgili hasreti çeken aşık gibi koşa koşa çekmeye gittim yine kesmesin diye :D

😀😀Enpara veya akbank alacagım bu konu yüzünden

1.seninbankan
2.enpara
3.teb
4. Kolay gelsin başarılar iyi çalışmalar =)

hocam öğrenci için en iyi kredi kartı diye bişey yok en iyisi kullanmamak ama illede kullanacam diyosanız işbankası axess ve ziraat kullandım hiçbir farkı olmadı öğrenci belgenizle gidince hiçbir ücret falan kesmiyorlar...

hocam öğrenci için en iyi kredi kartı diye bişey yok en iyisi kullanmamak ama illede kullanacam diyosanız işbankası axess ve ziraat kullandım hiçbir farkı olmadı öğrenci belgenizle gidince hiçbir ücret falan kesmiyorlar...

Dogru diyorsun ama nakit para lazım oluyor onu verince ay sonuna kadar idare etmek zor oluyor malesef.

Yapıkredi play'e bakabilirsiniz. Öğrencisi için aidat filan yok yine. Verdikleri limit kişiden kişiye değişiyor bana 1000tl vermişler arkadaşa 800tl.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri