Öğrenci Yurdunda IP Değiştirmek

• Kullanıcı ahmetrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Ben öğrenci yurdunda kalıyorum bu yüzden modemi resetleme gibi bir imkanım yok. Günde 20-25 kanal hazırlamak istiyorum videoyap ile ama ip değiştiremediğim için token vermek istemiyorum. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mı?

modemin arayüz şifresini biliyorsan resetleyebilirsin

Bilmiyorum :) Bilsem sorun olmayacak zaten de modemi resetlemeden herhangi bir işlem yapabilir miyim

Yurtlara sabit İP veriyorlar genelde. Hevesini kırmak istemem.

Vds'den değiştirme imkanımız var mı peki

Öyle bir şey mümkün değil :D

Hey mennnnnn :D :D şöyle bi sistem var hocam , Kelle başı internet şifremiz var portal yapmış adamlar fiber net kullanıyoruz her kullanıcı adı şifre girdiğimde başka bi ıp oluyo ve 4 haftadır tekrardan ilgileniyorum youtube ile hiç kanal kapanma derdim olmadı çok şükür :)

hangi hattaysan internet paketi al interneti aç kapat ip değişiyor

dostum ne yurdunda kalıyosun ? ben kyk dayım , her giriş çıkışta ıp değişiyo benim :)

Hey mennnnnn :D :D şöyle bi sistem var hocam , Kelle başı internet şifremiz var portal yapmış adamlar fiber net kullanıyoruz her kullanıcı adı şifre girdiğimde başka bi ıp oluyo ve 4 haftadır tekrardan ilgileniyorum youtube ile hiç kanal kapanma derdim olmadı çok şükür :)

Ben özel yurttayım ama böyle bir sistem bizde de var. Her giriş çıkışta değişiyorsa süper olur deneyeyim. Hiç çıkmıyorum ben bağlantıdan :)

edit: İşe yaramadı bu yöntem

Kısa ve öz...
Turkcell vinn

Vın yok ama telefonu modem şeklinde kullansam işe yarar mı? Telefonu resetlesem her seferinde etkili olur mu acaba

edit:

hangi hattaysan internet paketi al interneti aç kapat ip değişiyor

Bu şekilde oluyorsa tamamdır. Çok teşekkürler herkese :)

Son düzenleme:

Bizde de sistem öyleydi de ip değişmiyordu :D Normalde de değişmemesi lazım aslına bakarsan :D Kanal kapanmıyorsa sıkıntı yok :D

Büyük ihtimal ip Statik olabilir. . .
Sen değişmeye çalışsanda değişmeyebilir.
En iyisi Vınnn. . .

mobil internetin kotası ile nasıl video yüklemeyi düşünüyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri