Ögrenciden Telefon Onaylı Gmail [ Ne Kadar Çok Alırsan O Kadar Az Ödersin ! ]

ImmortaLKinq

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba, ögrenciyim vaktim bol ve birazda paraya ihtiyacım olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim. Benim gibi ögrencilerin de olduğunu düşünerek fiyatları ucuz tutmaya çalışacağım, umarım herkes bu işten karlı çıkar :) İyi günler dilerim.

** Hesapları kendimiz açıyoruz hiç bir bot veya program kullanmadan.
** Her hesapta farklı ıp ve farklı telefon numarası kullanıyoruz.
** Çerezleri temizlemeden asla 2. hesabı açmıyoruz.
** Şifreleri şifre oluşturucu ile oluşturuyoruz.
** Telefon veya ıp den kaynaklanan kapanmalarda para iade garantisi var.
** Kaç tane sipariş ederseniz edin en geç 24 saat içinde teslimat garantisi var.

*FİYAT LİSTESİ*

--1-20 adet arası siparişlerinizde 0,50 TL
--20-50 adet arası siparişlerinizde 0,40 TL
--50-100 adet arası şiparişlerinizde 0.30 TL

İletişim : Pm veya lastwizardt ( skype )

Ödeme : Paypal veya ZiraatBankası

fiyatlar süper patron çıldırmış :D hayırlı satışlar

Hocam telefon onaylama hangi yoldan yapiliyor

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

arkadaş ilgili sağolsun 3 tane ref gönderdi

mail şifre ve telefon numarası şeklinde göndermiş yardımcı olmak adına varsa garanti yoksa ziraat iban alabilirmiyim 50 tane almak istiyorum... 1-2 gün sonra alacağım ama iban alayım..

Baltalamak gibi bi amacım yok, defalarca da denedim ama modemden en fazla 5-6 farklı IP adresi alabildim, siz nası yapıyosunuz acaba ? Ayrıca hayırlı satışlar dilerim..

millet hala anlamadı bu işi ben ona yanarım sen nerden ne iple ne kanal alırsan al bagladıgın yer senin hesabın adsense sen zaten para hesap günü ne iş yaptıgını googleye belli ediyorsun adam demezmi lan adam amma hesap almış heryerden ama dönüm dolaşıp bagladıgı gene adsense yani anlicagınız ip den ziyade fazla oynamayın hesaplarla çok kazanmayın çok adsenseniz olmasın yeter.

Bence koskoca google kimin ne halt yediğini biliyor ama asiriya kacmadigin surece musade ediyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef şu anda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz.

bitirdi beni bu hata ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri