Öğrendiğinizde Geçiminizi Sağlayabileceğiniz Programlar

flypow3r

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu konuyu öylesine beyin fırtınası olsun herkes fikrini yazsın diye açıyorum. gereksiz görülürse silinebilir. ben lise hayatımdan bu yana proteus, cofaso, autocad, orcad, lookout, icurcit yarım yamalak bir dünya program gördüm eğitim sistemimiz sayesinde. hiç birinde kendimi geliştirmedim tabi. hepsinden azar azar hiçbirinden tam değil. şimdi youtubeden üç beş birşeyler geliyor çok şükür. aynı zamanda bir işe girmek istiyorum. ama çevremden gelen tepkiler işe girmeyi boşver kendini bu bilgisayar işlerinde geliştir yönünde. ama ben kendimi geliştirme konusunda kapalı görüyorum kendimi cesaret edemiyorum. çok fena kafa karışıklığı içerisindeyim. bugün thy nin işçi sınavına gidecektim gitmedim. insanlara çok kolay geliyor yok grafik tasarım yap yok şunu yap yok bunu yap ne yapacağım bilmiyorum. siz neler düşünüyorsunuz.

Ben de sizin gibiyim. Bilgisayar konusunda kendime çok güveniyorum, çevremde falan çok iyi bilgisayar kullanmak ve interneti sevmekle tanınan biriyim. Herkes diyor işte bilgisayar okusana falan diye ama zor geliyor işte, hiç yapmak istemiyorum. Photoshop öğreneyim hobi olarak demiştim yarım saatlik eğitim videosundan sonra sıkıldım daha da girmedim.

Sabır gerekiyor sanırım. Benim düşüncem mobil sektörde çok iyi işler yapılabileceği. Android'e sıradan bir bilgi programı bile yapsanız binlerce indirme alabiliyorsunuz. Mobil kod yazmayı öğrenmek lazım.

Adobe programları :D Çok ekmek var after effect photoshop gibi

Pro mertebesinde 3D max öğren, değişik sektörlerde iş yapabilirsin. Ayrıca şu android program yazma işini bilenin sırtı yere gelmez. Tek güzel bir fikir ve bir uygulama ile yedi sülalenizin hayatı kurtulur :)

Kod yazmayı öğrenmek en iyisi .Adamlar dandik bir oyun yapıyorlar paranın dibine vuruyorlar.

Aynen öyle.
Çok programın derslerine bir heves giriştim ama sonunu getirmedim.
Hemen olacak zannediyoruz. belki dışarıda 2 ay çalışsam aklım başıma gelir ama ondan da şüpheliyim.
Bazen derslerde göz korkutuyor. Adam en temel şeye en basit gözüken şeye yarım saat ders videosu çekmiş. Bu işlerde para olması gerçekten zor olmasından kaynaklanıyor demekki.
Bu arada myo da okurken mikroişlemci dersi vardı iyi bi hocadan assembly dili gördük okul dersinde ne kadar görülürse bilmem faydası olurmu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri