oğuz sasi :)

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Bizimkiler iki ilgi görünce...

Şu adamı nedense hiç sevemedim.

Edit : O değil de video 27 nisan 2014 , twitch de 8 Ağustos 2014 de gta 5 videosu var bölümler hemde ilginç.

Son düzenleme:
adam rahat yaa güzel güzel :D en azından derdi abone değil

buna mı güldünüz , benim daha çok ekranı yumruklayasım geldi

Kaç yaşındaki adamın hareketlere bak ama birazda kendi suçu takipçilerinin çoğu küçük yaşta onlar ne anlasın oyundan :D

şu salak adamlar yüzünden ülkede kaliteli youtuberlar ilgi görmüyor

Şu oyuncu tayfasının komedyen olma çabası yokmmu.. Bir türlü kanım ısımıyor bu tiplere.. Ulan adam gibi oyna adam gibi anlat ne gerek var gey gey hareketlere, konuşmalara.. Kendileri olmayı beceremediler..

Özet: Komik değil.. Boş adamlar..

videoyu izlemedim ama sanki adamı görünce kıvırta kıvırta konuşuyormuş gibi bir his geldi bana

Şu oyuncu tayfasının komedyen olma çabası yokmmu.. Bir türlü kanım ısımıyor bu tiplere.. Ulan adam gibi oyna adam gibi anlat ne gerek var gey gey hareketlere, konuşmalara.. Kendileri olmayı beceremediler..

Özet: Komik değil.. Boş adamlar..

banada çok yapmacık geliyor. zaten kalkıpta videolarını falan izlemem. :D

banada çok yapmacık geliyor. zaten kalkıpta videolarını falan izlemem. :D

İşin içine iğrençlik sokan, küfür sokan her kimse bana göre değil. Anlatsın dursun anca çocuklar izler. Çocuklarda böyle onu oyna bunu oyna der, buda çıkar kafasına göre aptal aptal konuşur durur..

Komik olacaklarsa kendileri olsunlar. Komik değillersede adam olsunlar adam gibi anlatsınlar. Ne yani abuk subuk çıkmış totoş gibi konuşuyor..

Son düzenleme:
çok itici bunların ülkede ilgi görmesi üzüntü verici.

İzleyicisine saygısı olmayan bir kişi, bana göre youtuber filan değildir. Hele ki ekrana el kol hareketleri filan, komik olarak değerlendiren arkadaşlar adam aleni bir şekilde parmak arası yapıyor ve bu normal sizce öyle mi? yadırgadım ben açıkcası. Zaten adam gibi youtuber lık yapanlar abonede sıkıntı çeker, böyle ters köşeye yatanları takip ederler. Zaten zıt işler kazandırıyor:confused:

+16 olursa takipçileri 100 kişi falan kalır yalnız. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri