Oha Diyorum Dünyanın En Acı Biberi :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
yalnız sistemi iyi oturtmuşlar ekip olunca oluyor bazı şeyler. Fikir fazla oluyo vb..

Bana da çok yapmacık geliyorlar

On numara olmuş. Zaten bu kanal bu tür challenge videoları sayesinde buralara geldi. :)

yorumlara bakıp bitek bana saçma gelmediğini görünce sevindim ne yalan söliyim..

bize saçma gelebilirde bu videolar zaten 6-15 yaş arasına hitap ediyor daha çok kim ne derse desin adamlar başarılı hak ediyor hakkını veriyor meyve veren ağacı taşlarlar hesabı işte

o kadar acı olduğu iddia edeceksin ve suratlar kıpkırmızı olmayacak öyle mi :) o video kapak fotoğrafındaki gibi olmaları gerekiyor normalde, acının kralı dediğin öyle yapar

Beğenilir yada beğenilmez çok sıkı çalışan bir ekip, mükafatınıda fazlasıyla alıyorlardır.

ne saçma ya :s çok komik hele şu şişkoya bak ya ne kadar yapmacık hareketler.

Yine bir oha diyorum videosu yine bir sürü çekememezlik yorumları. Neyse...

çok yapmacıklar ama işlerini iyi yapıyorlarki buralara geldiler
iyi kitli oluşturdular bize tebrik etmek düşer

Ve bir geleneksel oha diyorum videolarına saydırma konusuna daha hoş geldik. :D

Arkadaşlar boş verin. İzleniyor mu izleniyor, kanal abone yaş ortalaması 13'ü geçerse ben de bir şey bilmiyorum demektir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri