ok-haber İle kazanın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lautreamont

Kayıtlı Üye
Yeni bi Kazanç kapısı daha. hadi hayırlısı.

Ref :LİNK
Refsiz Link: http://ok-haber.com/
Hakkımızda

Şirketimiz OK-HABER.COM bir ajans kuruluşudur, Dünyanın önde gelen haber kaynaklarından edinilen bilgileri ve haberleri sizlere aktarmayı sağlar.

Müşterilerimiz – Haber sitelerinin kurucuları, kendi haber sitelerinin okuyucu sayısını ve reytingini arttırmak isteyen kuruculardır.

Haberleri okuyun, Bütün güncel haberleri bizim sayfamızdan okuyunuz, okuduğunuz her haber için 1$ dan başlayan 3$ a kadar kazanç elde ediniz.

Web sayfasında referans programı etkindir. Kendi referans bağlantı adresinizi sosyal medya üzerinden yayınlayın, her getirdiğiniz üye için 70$ ve getirdiğiniz üyenin günlük karının %20 nu kazanın.

Bonuslar ve kazançlar, yaptığınız işlemler Size stabil bir gelir sağlayacaktır bizim sayfamızda!

Soru-Cevap

REFERANS PROGRAMI NEDİR?

Kendi referans adresinizi Facebook üzerinden yayınlayın, daha fazla kazanın! Kazanacağınız miktar:

- 70$ üye yapılan her iş partneriniz için
- Sizin getirdiğiniz üyelerin kazancından %20 kar

NASIL BAŞLANABİLİR?

Sayfada çalışmaya başlamak için, öncelikle kayıt olmanız ve ardından “Haber okumak” kısmını tıklamanız gerekmektedir.

NASIL PARA ÇEKEBİLİRİM?

Minimum para çekme miktarına ulaştığınızda, istediğiniz zaman para çekebilirsiniz. Para çekme işlemi için kişisel bilgilerinizi; İsim, Soyisim ve PayPal veya Payza hesap numaralarınızı belirtip «Ödeme yap» tuşuna basmanız gerekmektedir. Ödemeniz hesabınıza 3 iş günü içerisinde işlenecektir.
Minimum para çekme miktarı $1800 ibarettir.

NASIL DAHA FAZLA KAZANARIM?

“Referans programı” ve “Hesap Durumu ” Sizin kazancınız yükselmesi için şans tanıyor. Yeni üyeler davet ederek daha fazla kazanın!

NEDEN BANA ÖDEME YAPIYORLAR?

Haber kuruluşları, yeni seyirci kitlesi sağlama amacıyla bütün aktüel haberlerin kendi sayfalarında öğrenilmesini ve okunmasını istiyor ve bunun için ödeme yapmaya hazırlar. Medya sistem kuruluşu bize her okunan her haber için ödeme yapıyor, bizde bu ödemenin %80’nini yaptığınız çalışmalar için ödüyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
başka forumlarda paranın ödenmediğini duydum

tanıdıklarıma daha önce ödeme yapıldığını duydum ve bende denemeye karar verdim hocam.

şimdi bana haber okudum diye neden para vereceksiniz onu merak ettim

hocam kusura bakmayın sitenizin tasarımı scam/dolandırıcı hissi uyandırıyor.

Akla ilk şu soruyu uyandırıyor: kazanç sağlayan bir site, doğru düzgün tasarım yaptıramayacak kadar fakirse, bize nasıl kazanç sağlayabilirki?

hocam kusura bakmayın sitenizin tasarımı scam/dolandırıcı hissi uyandırıyor.

Akla ilk şu soruyu uyandırıyor: kazanç sağlayan bir site, doğru düzgün tasarım yaptıramayacak kadar fakirse, bize nasıl kazanç sağlayabilirki?

yanlış anladın hocam site benim değil. bir arkadaşım tavsiye etti deneme amaçlı burda paylaşştım bende deneyeceğim olumlu sonuç alırız inşallah

Yeni tip Saadet Zinciri mi?
Güvenilmez sitelerden biri daha.

üye oldum, haberleride okumaya başladım, kazançlarda ekleniyor, ama ödeme yaparlarmı orası muamma iyisimi burada deneyerek anlayalım benim referans linkimden üye olun 1800 dolara tamamlayalım bakalım ödeme yapıyorlarmı?

Ulan bari adam dolandırıcanız enazından 3-5 kuruş yatırım yapıp adamakıllı tema kuraydınız siteye :)

Bu kadar özensiz dolandırıcı görmedim :)

Lafım konuyu açan arkadaşa değil, site sahibinedir...

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

üye oldum, haberleride okumaya başladım, kazançlarda ekleniyor, ama ödeme yaparlarmı orası muamma iyisimi burada deneyerek anlayalım benim referans linkimden üye olun 1800 dolara tamamlayalım bakalım ödeme yapıyorlarmı?

1800 Dolar seviyelerine yaklaştıkça muhtemelen illegal kullanım diye banlıycaklardır.

Piyasada çok fazla var bu gibi SCAM siteler, zamanınızı boşa harcamayın derim.

bence moderatorler konuyu kilitlesin.1800 usd olayını şimdi gördüm. arkadaşlar kesinlikle scam.

---------- Spam Engelliyici 04:14 ---------- Önceki Mesaj 04:13 ----------

yanlış anladın hocam site benim değil. bir arkadaşım tavsiye etti deneme amaçlı burda paylaşştım bende deneyeceğim olumlu sonuç alırız inşallah

yukarıda şirketimiz yazmışsınız ondan sordum.

Son düzenleme:
bencede kilit düpedüz dolandırıcılık kokuyor

Ek olarak, konu sahibi arkadaşa itafen, linkin referans linki olduğunu belirtirsen sevinirim...

"http://ok-haber.com/p13992"

1800 dolarrrrr yaw hocam bırakın bunları neden 10 20 30 40 değilde 1800 dolar resmen gelin okuyun trafik artsın sizede veririz 1800 ü yersen

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:26 ----------

birde üye getirisen 70 dolar veriyolar :D

Kurallar gereği konuya refsiz linkte eklemeniz gerekiyor konuya Refsiz linki konuya ekledim ayrıca tanıdıklarınıza ödeme yapıldıysa rica edermisiniz tanıdıklarınızdan ödemenin resmini çekip size göndersinler sizde konuya ekleyin

Site resmen ben "SCAMIM", "BOŞA GELMEYİN LA, PARANIZI VERMİCEM" diye bağırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri