Okadar saçmalıkla İlk defa karşılaşıyorum :S

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jamut

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Telefon İle Oynayladığım kaç gündür özene özene Tasarladıgım kanalım b.k yoluna Gitti Ve Googlenin Teselli edicei Mesajkarından birtane :S :/ illegalda olmak Suç... Benim Şu durumda itiraz Hakkım varmı..
Gelen Mail
Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı oyunicivideo YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

sen konuyu açınca gitmesi acaba şikayet mi aldı sorusunu sordurttu bana..

arkadaşlar ben videolarımın tümünü işaretleyip para kazanma özelliğini açtım ancak 1 gün geçmesine rağmen hala işleme devam ediliyo diyo ve yenileme yapıp açıp kapamam da fayda etmiyo sürekli aynı şey yardımcı olabilecek var mı

arkadaşlar ben videolarımın tümünü işaretleyip para kazanma özelliğini açtım ancak 1 gün geçmesine rağmen hala işleme devam ediliyo diyo ve yenileme yapıp açıp kapamam da fayda etmiyo sürekli aynı şey yardımcı olabilecek var mı

ayni sorun bendede var cozdunuz mu ?

malesef aynen devam başına gelen yok mu başka düzeltebilen ...

Aslinda ben bununla ilgili konu actim ama genel bir sorunmus gecermis diye kitlediler sanki yesil isigin sonmesi genel degil dakika basi konulari aciyorlar. Eskiden Serkan abinin yonetiminde daha guzeldi forum istedigimizi gonul rahatligi ile soruyorduk simdi bu yazdigim icinde uzaklastirma falan verirlerse sasmam. Ama bu sorunla ilk defa karsilasiyorum bu bir sistem onlemide olabilir veya youtube icerisinde bir takilmada soz konusu olabilir cunku video duzenlemesinde youtube yaziliminda basildiginda iptal butonu yoktur sistem isini tamamlamadan durmaz ancak kayitli olan sunucu sadisede olsa kapanip acilirsa bir ihtimal ama oda zor :)

aynısı bendede oldu tek kanal gidiyordum günlüğü 15 tl idi

---------- Mesaj saat 01:11:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:02 civarında gönderildi. ----------

peki bu parayı alacakmıyız

Arkadaşlar Telefon İle Oynayladığım kaç gündür özene özene Tasarladıgım kanalım b.k yoluna Gitti Ve Googlenin Teselli edicei Mesajkarından birtane :S :/ illegalda olmak Suç... Benim Şu durumda itiraz Hakkım varmı..
Gelen Mail
Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı oyunicivideo YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Aynen geçen hafta çoklu kanal açmada şüphe duyuyordum herkes " 1 kanal kapanınca diğer kanallar kapanmıyor" diyordu bende açtım bi denemek maksatıyla çokda güzel izlenmeler alıyordu az önce 1 kanalın kapanmasına rağmen diğer 6 kanala giriş yapılmıyor toptan iflas etmiş durumda.

Aynen geçen hafta çoklu kanal açmada şüphe duyuyordum herkes " 1 kanal kapanınca diğer kanallar kapanmıyor" diyordu bende açtım bi denemek maksatıyla çokda güzel izlenmeler alıyordu az önce 1 kanalın kapanmasına rağmen diğer 6 kanala giriş yapılmıyor toptan iflas etmiş durumda.

Hocam ne olacak bu halimiz Botla çalıyoruz garantisi yok diye illegal kanallar açıyoruz bu sefer illegal kullanıcılar banlanıyor nasıl olacak bu işin bir çözümü olmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri