Okan Bayülgen'in Yayınında Protestocu Genç

Okana helal olsun güzel konuştu... Kız soyunarak utanmamaktan çok okanın sözlerinden utandı...

canlı yayına ben karsıyım canlı olmaması lazım programlarin boyle seyleri yayina vermemeleri lazim ben proveke amaçlı oldugunu dusunuyorum calisilmis gibi sanki beyaza olan gercekti bence ama okan bayulgeninki plan gibi duruyor algı operasyonu yapıp takdir toplamak icin okan bayülgeni herkes övecek simdi hic sevmiyorum bu adamı

Bu nasıl eylem şimdi? Akp yi eleştiryorum diyo. Hangi chpli hangi mhpli hangi bilmem neli bu eylemi kabul eder? Soyunup orasını burasını göstermek nedir ya? Hangi ırka yakışır ki bu? Yapacağınız eylemin içine neyse..

Okan süper toparlamışmış mış ta bilmem neymiş. Bırakın bu işleri ya. Adam resmen eylem yapın diyo. Soyunun diyo. Senin halkına yakışırmı kardeşim soyunmak etmek neyini takdir ediyonuz?

Bu nasıl eylem şimdi? Akp yi eleştiryorum diyo. Hangi chpli hangi mhpli hangi bilmem neli bu eylemi kabul eder? Soyunup orasını burasını göstermek nedir ya? Hangi ırka yakışır ki bu? Yapacağınız eylemin içine neyse..

Okan süper toparlamışmış mış ta bilmem neymiş. Bırakın bu işleri ya. Adam resmen eylem yapın diyo. Soyunun diyo. Senin halkına yakışırmı kardeşim soyunmak etmek neyini takdir ediyonuz?

Biz canlı yayına çıkıp merhaba demeye utanırız kızın yaptığı şeye bak :D

Okan mı Beyaz mı dediklerinde ben Beyaz derdim ama Beyaz artık hep tekrarlıyor kendini bu adamın ne zaman ne yapacağı belli değil :) o yüzden izlemesi daha eğlenceli

Helal olsun okan'a kız kime teşekkür etti anlıyabilen oldu mu bir yere teşekkür etmek istiyorum falan dedi ama anlamadım ben okan'ı sevmezdim ama akıllı adam.. Zaten her tarafımız sorun dolu gecenin 1'inde kafamız dağılsın ülkenin olsun kendimizin olsun sorunlarımızdan uzaklaşalım diyoruz birbirlerimizi görüşlerinden dolayı paramparça edip ayrıştıracak hale gelmişiz sen daha neyin derdindesin nerede kime ne mesaj vermeye çalışıyorsun oranı buranı açarak bu millet artık bunu yer mi ?..

Helal olsun okan'a kız kime teşekkür etti anlıyabilen oldu mu bir yere teşekkür etmek istiyorum falan dedi ama anlamadım ben okan'ı sevmezdim ama akıllı adam.. Zaten her tarafımız sorun dolu gecenin 1'inde kafamız dağılsın ülkenin olsun kendimizin olsun sorunlarımızdan uzaklaşalım diyoruz birbirlerimizi görüşlerinden dolayı paramparça edip ayrıştıracak hale gelmişiz sen daha neyin derdindesin nerede kime ne mesaj vermeye çalışıyorsun oranı buranı açarak bu millet artık bunu yer mi ?..

Ak parti millet vekillerine teşekkür etmek istiyorum mu ne diyor kesin gene şehitlerimiz üzerinden laf yapacaktı

Böylelerine hiç müsade bile verilmemeli bence atsınlar dışarı direk gelmiş orda konuşuyo ne kadar pis insan oldukları oldukça ortada bunların bu ülkede barınmaları bile hata.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri