Okullar 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edildi

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye
İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edildi
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ilk, orta ve liselerde 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil ilan edileceğini, daha sonra 23 Mart itibarıyla uzaktan eğitimle öğrencilerin eğitimine devam edeceğini açıkladı. Ayrıca, üniversitelerde 16 Mart'tan itibaren 3 hafta süreyle tatil ilan edilecek.

Umarız tez zamanda bu sıkıntıyı da atlatırız. Cümleten geçmiş olsun.

Bu uzaktan eğitim ortaokul ve liselerde nasıl olacak? Bence mümkün değil. iki çocuk aynı anda nasıl uzaktan eğitim alacak?
Bilgisayarı olmayan insanlar ne yapacak?
Deli sorular...

Bu uzaktan eğitim ortaokul ve liselerde nasıl olacak? Bence mümkün değil. iki çocuk aynı anda nasıl uzaktan eğitim alacak?
Deli sorular...
Devlet zamanında tüm öğrencilere tablet verdi diye biliyorum?

Deli sorular...

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Haftalık ders programları yapılandırılarak, EBA ile internet üzerinden, TRT ile televizyondan gerekli telafi eğitim desteği sunulacak

Simdi bi de uzaktan egitim katki payi gelirse sasirmam.

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Devlet zamanında tüm öğrencilere tablet verdi diye biliyorum?

Gostermelik dagitildi , sonra proje kalkti , sonra ....... neyse ban yemeyelim. :D

6 tane tv kanali acilacak dersler oradan verilecek

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane pozitif vaka çıktı diye tüm türkiye okullar tatil edildi ? Buna inanan varsa üstüne mal mülk yapacam :)

Tedbir olabilir ama ben pek inanmıyorum hocam açıkcası, inşallah ben yanılırım hakkımızda hayırlısı olsun

Trump dan örnek verirsek bu virüsü ti ye almıştı yanına gelen birçok kişiye corono tespiti kondu. sosyal mecraları takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. bilhassa twitter

https://www.youtube.com/watch?v=ESZ2YmZ-Af0

Şaka gibi :/

Dünyaya kabus yaşatan koronavirüsle ilgili korkutan açıklamalar gelmeye devam ediyor. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın açıklamaları ölümcül virüsün ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

'DAHA FAZLA AİLE ZAMANINDAN ÖNCE SEVDİKLERİNİ KAYBEDECEK'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ''Bu bir nesil için en kötü krizidir. Bazı insanlar bunu mevsimsel griple karşılaştırıyor ama ne yazıkki bu doğru değil. Bu hastalık Koronavirüs bilinenden çok daha tehlikeli ve daha da yayılacak.Çok daha fazla aile sevdiklerini zamanından önce kaybedecek'' ifadelerini kullandı.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Bu haber ne kadar doğru bilemiyorum

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, koronavirüse karşı Türk laboratuvarlarında geliştirilen ve şu ana kadar yapılan denemelerde diğer virüs ve bakterilere karşı olumlu sonuçları elde edilen “Türk Işın Tedavisini” kamuoyuna duyurdu.

https://www.youtube.com/watch?v=ESZ2YmZ-Af0

Şaka gibi :/

Dünyaya kabus yaşatan koronavirüsle ilgili korkutan açıklamalar gelmeye devam ediyor. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın açıklamaları ölümcül virüsün ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

'DAHA FAZLA AİLE ZAMANINDAN ÖNCE SEVDİKLERİNİ KAYBEDECEK'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ''Bu bir nesil için en kötü krizidir. Bazı insanlar bunu mevsimsel griple karşılaştırıyor ama ne yazıkki bu doğru değil. Bu hastalık Koronavirüs bilinenden çok daha tehlikeli ve daha da yayılacak.Çok daha fazla aile sevdiklerini zamanından önce kaybedecek'' ifadelerini kullandı.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Bu haber ne kadar doğru bilemiyorum

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, koronavirüse karşı Türk laboratuvarlarında geliştirilen ve şu ana kadar yapılan denemelerde diğer virüs ve bakterilere karşı olumlu sonuçları elde edilen “Türk Işın Tedavisini” kamuoyuna duyurdu.

Durum çok kötü :(

Trump dan örnek verirsek bu virüsü ti ye almıştı yanına gelen birçok kişiye corono tespiti kondu. sosyal mecraları takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. bilhassa twitter

h_1533.jpg

Tehlikeli

Durum çok kötü :(

2020 dünya felaket yılı oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri