olaylar olaylar

davşan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar akıllara ziyan bir şeye rastladım, mantıklı açıklama getirebilecek varsa merakla bekliyorum.

Sol taraftakinde de "ardaoynamıcak" yazıyor. :) Olay ne yazdığından çok hangi videoda yazdığı diye düşünmüştüm ben... Size normal mi geldi bu olay?

Soldaki fotoşop, sağdaki özellikle aranmış bir tesadüf

dostum boşver bunları takma kafana youtube işine dön ya da her şeyi temelli bırak.

arda oynamayacak gerçekmi ben göremedim soma baktım doğru ama olur öyle bende uploaded net'de her yer taksim her yer direniş güvenlik kodunu görmüştüm uploaded sahibide türk olduğu için destek vermişti:)

Son düzenleme:
Soldaki fotoşop, sağdaki özellikle aranmış bir tesadüf

Ya kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun, aç bak hayret bir şeysin ya... adam "hayırlıkandiller" yazmıştı aynı linke. İncicapste gördüm, sonra ben de aynı videoyu kendi tarayıcımdan açıp koydum şimdi de soma yapmış diye...
Bir Türk bakıyor bu işe, nasıl olduğunu bilmiyorum ama adam böyle ufak jestler falan yapıyor. Ara youtubede yaz şarkının adını gör kendin...

dostum boşver bunları takma kafana youtube işine dön ya da her şeyi temelli bırak.

Sanane birader sana mı soracağız, sarhoş musunuz nesiniz ya... saçma sapan konuşuyorsunuz. Biz, bizi ilgilendiren youtube ile uğraşanları ilgilendiren enteresan bir olayı paylaşalım dedik az kafası dağılır, ilginç bir şey diye hem de konu dışında ! senin yaptığın yoruma bak. Neye istinaden bu sonuca vardın !

Bir daha şu forumda böyle bir şey paylaşmak adına bir satır yazarsam ....ler beni !

Sonra biz suçlu oluyoruz sizin gibi müsfettelere cevap verince.
Banlayın sayın adminim, saygılar.

Arkadaslar saygi cercevesinde yazmak cokmu zor?

Insanca, medenice yazamazmiyiz?

Her konu acildiginda neden birnirimize giriyoruz?

Saygi gormek istersen once karsidakine saygili olmayi ogren.

Birdaha imali, saygisiz,kirici,asalayici hicbir yaziya musama gostermicem.

Insan gibi bir tartismasini ogrenemedik gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri