onaylı kanalların adının değiştirilmesi

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
satın aldığım onaylı kanalların ismini değiştirmem gerekiyor, doğal olarak değişiklik yapıyorum.

bunun sonucunda kanal logoları hep ünleme düşüyor 1-2 gün sonra. bu sorunu aşmanın bir yolu yok mudur?

Hocam isimleri neden değiştiriyorsunuz ki. Kanalın profil resminin ünleme düşmesi bir yana hiç sağlıklı değil bu yöntem.

mailler oluşturulurken rastgele isimlerle oluşturuyorlar, ben buraya içerik isimlerini yazıyorum.

İçerik isimleri yazmak için Google Plus kanalı açman gerek , Buda ek olarak yeniden +15 onaylamak oluyor . Bir dahaki kanal alışında onaysız alıp elinle onaylarsın . yada sana özel isim girmelerini isteyebilirsin

Arkadaşlar benim bir çok kanalım son zamanlarda ünleme düşüyordu. Ve şuan [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] arkadaşın yorumunu okuyunca şok oldum. Gerçekten kanalın adını değiştirmek, kanalın profil resminin ünleme düşmesine mi sebebiyet veriyor? Bunu tecrübe ettiniz mi hocam yoksa bi yerden duydunuzda mı söylüyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

Arkadaşlar benim bir çok kanalım son zamanlarda ünleme düşüyordu. Ve şuan [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] arkadaşın yorumunu okuyunca şok oldum. Gerçekten kanalın adını değiştirmek, kanalın profil resminin ünleme düşmesine mi sebebiyet veriyor? Bunu tecrübe ettiniz mi hocam yoksa bi yerden duydunuzda mı söylüyorsunuz?

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] hocam kanalın profil resminin ünleme düşmesinde ne kadar etkisi var bilmiyorum ama kanal ismi ile kullanıcı ismi farklı olunca sorun olabiliyor.

Bir kaç arkadaşımız mail almıştı sanıyorum bu konuda ordan aklımda kalmış

Google+ ismleri gerçek isim soy isim olmalı. Eğer farklı kanal isimleri istiyorsan вαттυѕαу arkadaşın dediği gibi sayfa oluşturmalısın. Ancak bu sebepten ünleme düşüyorsa zaten youtube kanalını etkilemez, sadece profil resmi ve + sayfası ünleme düşer.

Arkadaşlar eminmisiniz ? Çünkü 2 aydır tüm kanallarımın ismini değiştiriyorum içeriğin adını yazıyorum. Ne ünlem var nede kapanma ?

Arkadaşlar eminmisiniz ? Çünkü 2 aydır tüm kanallarımın ismini değiştiriyorum içeriğin adını yazıyorum. Ne ünlem var nede kapanma ?
tam olarak nerden değiştiriyorsunuz hocam?

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

bir süre önce textplus ile onaylanan kanallarımın bazıları ünleme düştü, sonra onaylı kanal almaya başladım.

bunların adını değiştirdikçe ünleme düşmeye başladı ciddi bir kısmı. geçen gün forumda okumuştum isim değişikliğinden olduğunu. artık ben de emin oldum.

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] Hocam ayrı kanal falan oluşturmuyorum. Direk google+ sayfasından değiştiriyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri