Onaylı Mail Almak-Kanallar ve Adsense Hesabı

Süha Mete

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, atıyorum bir mail creatordan onaylı 10 tane mail adresi aldım. Benim kaç tane adsense hesabım oluyor adsense hesabı kısmını anlayamadım. Kanal sayısı bir maile galiba max 500 mü onda bir sınır yok galiba yani 500e kdar çıkma gibi bir amacım yok.

Kısaca birisi konu başlığında yazdığım gibi, onaylı mail alınca her biri farklı adsense mi oluyor bu kanallar için çok kez gir çık mı yapmam lazım vs.

Asıl amacım tek kanal kopyaya yakın içerik girmek o yüzden birden fazla kanala aynı anda ihtiyacım pek yok fakat adsense ile ilişkilendirilmesini anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Hiç biri adsense hesabı olmuyor aldığından Sen kendin hangi hesabını google adsense yöneticisi yapmak istiyorsan senin onunla google adsense sistesine giriyor ve başvuru yapıyorsun diğer hesaplarınada video yükleyip bu adsense hesabına bağlayabilirsin

Merhaba arkadaşlar, atıyorum bir mail creatordan onaylı 10 tane mail adresi aldım. Benim kaç tane adsense hesabım oluyor adsense hesabı kısmını anlayamadım. Kanal sayısı bir maile galiba max 500 mü onda bir sınır yok galiba yani 500e kdar çıkma gibi bir amacım yok.

Kısaca birisi konu başlığında yazdığım gibi, onaylı mail alınca her biri farklı adsense mi oluyor bu kanallar için çok kez gir çık mı yapmam lazım vs.

Asıl amacım tek kanal kopyaya yakın içerik girmek o yüzden birden fazla kanala aynı anda ihtiyacım pek yok fakat adsense ile ilişkilendirilmesini anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...lmasi-gereken-100-konu-arsiv-niteliginde.html

100 konu arasından direk konu linkini verdiğiniz için teşekkürler :)

Hocam kinayeli konuşmayın bu devirde iyilik de yaramıyor o konuları okursanız anlarsınız zaten baştan başlarsanız okumaya anlayacaksınız zaten. Adsense başvurusu nasıl yapılır yazıyor orda :) Başvuru yaparsınız onaylanırsa 1 adet adsenseniz olur mail creatorler adsense satmaz boş kanal satar.

Hocam kinayeli konuşmayın bu devirde iyilik de yaramıyor o konuları okursanız anlarsınız zaten baştan başlarsanız okumaya anlayacaksınız zaten. Adsense başvurusu nasıl yapılır yazıyor orda :) Başvuru yaparsınız onaylanırsa 1 adet adsenseniz olur mail creatorler adsense satmaz boş kanal satar.

İyiliği çokça yapıyorum yapmayı da bırakmayacağım ama bu tarzda etmiyorum ve bu forumda değil. bknz: Profil: Süha Mete - WM Aracı

Teşekkürler yardımınız için hocam, en azından bir iki bilgi katarak bana o konuları okurken(ki o kişi o linki vermeden de okumaya başlamıştım) zemin hazırlamış oldunuz. Bu davranışın kinayesiz teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum.

Saygılar :)

İyiliği çokça yapıyorum yapmayı da bırakmayacağım ama bu tarzda etmiyorum ve bu forumda değil. bknz: Profil: Süha Mete - WM Aracı

Teşekkürler yardımınız için hocam, en azından bir iki bilgi katarak bana o konuları okurken(ki o kişi o linki vermeden de okumaya başlamıştım) zemin hazırlamış oldunuz. Bu davranışın kinayesiz teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum.

Saygılar :)
kusura bakmayın.siz daha kanal satanların adsense sattığını da düşündüğünüzü sandığım için en baştan bütün önemli konulara göz gezdirmenizde fayda var diye toplu link sayfasını verdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri